https://www.hepsiburada.com/staticpage/738343759709355 Kampanya koşulları: • 1– 30 Eylül 2021 tarihleri arasında ( bu tarihler dahil) tek seferde 200 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) TEB Visa kart ile yapılan alışverişlerde 50 TL indirim kazanılacaktır. • Kampanyadan faydalanmak için ödemenin TEB Visa kartı ile yapılması gerekmektedir. • 50 TL indirim, TEB Visa kart bilgileri girildiğinde ödeme adımında sipariş özeti sayfasında yansıyacaktır. • Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir. püf noktası aşağıdaki hepsi cüzdan ile öde yerine peşin ödemeyi tıklayın o zaman düşüyor indirim. (kenny5) sanal kart geçerli denendi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 4 Eylül 2021; 18:55:25 > |
TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Banka kartı mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapabilen var mı? Hiçbir üründe yapamadım ben indirimi sistemsel bir sorun mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb visa ile denedim olmadı
-
Bu arada https://www.hepsiburada.com/disney-mickey-havlu-onluk-duz-p-AILEGENN2599?magaza=BOZE%20STORE iyi fırsatmış
-
Teb visa kart ile sipariş onaylama sayfasında ilgili indirim gözükmedi bir adım sonrası yok direkt ödemeyi yapacak artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart bilgilerini girip "peşin veya taksit" seçince düşüyor 50 tl.
Kırtasiye alışverişini bölerek alma zamanı demek ki :)
-
Taksit diye bişey yok ki zaten usta siz nasıl yaptınız anlamadım teb visa banka kartı bilgilerini giriyorum ödeme özet sayfasında böyle bir indirim yansımıyor
sanal kartım visa. kart bilgilerini girip peşin'i seçiyorum ama düşmedi fiyat.
-
Sanal kart mi kullaniyorsunuz? Onu kabul etmiyor.
cepteteb kredi kartı da mastercard banka kartı da
-
Normal banka kartı sanal değil
Teşekkürler
-
cepteteb visa debit kartım var indirim düşmedi, yapan varsa anlatırsa sevinirim
-
Süpermarket 150/25 ile birleşti. TEb 1 sayaçta işleyecek 200 tl üzeri kalırsanız. Güzel kombo oldu. Böyle komboları mumla arar olmuştuk.
-
Benim teb visadada olmalı bekliyorum bi hata varsa düzeltilir belki diye ama müşteri temsilcisine bildirmek lazım
cepteteb kartlar master ve sanal kart ile de kabul etmiyor :(
-
50 tl indirim kart bilgilerinizi girdikten sonra devam edince çıkan sayfada düşecek.
-
sanal kart oluşturdum VISA ama son aşamaya gelsem de düşmüyor
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
VİSA KREDİ KARTINDA DÜŞÜYOR SADECE.ARTIK SANAL VİSA KREDİ KARTI DA DÜŞÜYOR. BANKA KARTLARI VİSA OLSA DA DÜŞMÜYOR. KART BİLGİLERİNİ GİRİP SONRAKİ ADIMA GEÇİNCE DÜŞÜYOR. |
Cepteteb visa ile denedim olmadı |
Tamamdır arkadaşlar püf noktası aşağıdaki hepsi cüzdan ile öde yerine peşin ödemeyi tıklayın o zaman düşüyor indirim. |
Benzer içerikler
- qnb nakit ödül promosyonu
- getir finans nedir
- hangikredi ücretsiz kod
- ing 2000 tl promosyon
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X