banka kartı ile alabiliyor muyuz indirimi |
TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (9. sayfa)
-
-
150/25 ile birleşince 200e tamamlamaya gerek kalmıyor o güzel olmuş, 205 liralık sepet önce 180'e düşüyor sonra teb ile 130 ödeyerek aldım.
-
arkadaşlar 2. defa aynı kredi kartından sanal kart oluşturarak farklı hesap açarak denedim olmuyor. Siz nasıl yaptınız
-
Çoklu kart ödemede düşüyor mu deneyen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk zamanlarda olmuştu ben de 2 alışveriş yapmıştım. Fakat 2 gün önce denedim artık olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150/25 nerden alıyoruz hocam
150/25 market indirimi vardı bitti heralde
-
naparsam yapatım son ekranda düşmüyor. kafayı yedim saldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dOminaparsam yapatım son ekranda düşmüyor. kafayı yedim saldım.
Bende sanal kart, normal kart, mobil, masaüstü bütün kombinasyonları denedim hiçbir şekilde düşüremedim.
-
nedense düşmüyor artık
-
fiziki, sanal, taksitsiz, taksitli, puansız her türlü denedim. bende de düşmedi. kullanım limiti falan mı var acaba. yazmıyor gerçi öyle birşey ama
-
İndirim düşmüyorsa hepsi burada müşteri hizmetlerine WhatsApp üzerinden yazın. (+90 850 252 4000) Kayıt açıyorlar. En geç 3 günde tarafınıza bilgi verilecektir derler. Dün akşam saat 10 gibi problemi yazdım. Bugün öğlene doğru sorunum çözüldü. İndirim yansıyor artık.
dün düşmüyordu bugün düşüyor müthiş sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyelik ile teb birleşiyor mu? 399 tllik ürün 299 tlye gelir mi?
-
Sanal kartı silin ve yeni sanal kart açın. Daha önce kullanmıştım hb de o yüzden düşmüyor.
Tek deneme yaptım. 2. Denemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Sanal kartı silin ve yeni sanal kart açın. Daha önce kullanmıştım hb de o yüzden düşmüyor.
Tek deneme yaptım. 2. Denemedim.300 lira üzeri seçili mutfak ürünlerinde 50 lira üzeri indirim vardı son gündü. onu kaçırmamak için teb indirimi olmadan aldım. aklımda bulunsun. bir daha sıkıntı yaşarsam denerim
-
Hepsi pay Cüzdana para yüklersek geçerli oluyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kilecermeYeni üyelik ile teb birleşiyor mu? 399 tllik ürün 299 tlye gelir mi?
Yeni üyelik indiriminin son günlerde olmadığını okumuştum, yine de denk gelirse haber verirseniz sevinirim.
Birleşip birleşmemesi konusu ise değişken. Fiyatları ve sektörleri hep şartları sağlayacak şekilde olmasına rağmen x+y ürününü ekledim düşmedi, 2 tane x ürünü ekledim düştü.
-
Yeni üyelik telefon no kalmadı
olmuyor ne yaptımsa.. hey allahım ya, bi kampanya yapacaklar burnumuzdan geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X