Şimdi Ara

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
17
Favori
24.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300/100 yapın düşer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirimi kullanmayacak veya ücreti karşılığında kullandırtacak arkadaş varsa yazabilir.

• TEB visa indirimi icin tel onayına yardımcı olabilecek birisi var mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce aynı tel ile kayıtlı üyeliğim vardı. Yeni hesap açtım 300 de 100 düştü. İlk başlarda gözüküyordu fakat düşmüyordu. Dün denedim düştü.

• Teb veya cepteteb visa için kullanmayacak olup yardımcı olmak isteyen varsa, ücreti karşılığında kullanmak isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütün indirimleri iptal ediyor sistem 40/300 260TL sepet varsa 210TL yerine 250TL çekmeye çalışıyor karttan. Kampanyanın içine etmişler yani. Tebrikler HB.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Bütün indirimleri iptal ediyor sistem 40/300 260TL sepet varsa 210TL yerine 250TL çekmeye çalışıyor karttan. Kampanyanın içine etmişler yani. Tebrikler HB.

Hepsiburada hep böyle yapıyor ücretsiz kargo vardı limitsiz onuda iptal etti. Hediye çarkınıda iptal etti

Kafasına göre kampanyayı iptal ediyor şartları değiştiriyor

• kampanya ilk çıktığında alışveriş yapmadan onay sayfasına geldiğimde indirim düştü.

şu an düşmüyor. çok sinir bozucu bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

kampanya ilk çıktığında alışveriş yapmadan onay sayfasına geldiğimde indirim düştü.

şu an düşmüyor. çok sinir bozucu bir durum.

Şu an düşüyor, Hepsipay cüzdan değil de alttaki peşin veya taksit seçeneğini seçtiğinizden emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Suat_ -- 16 Eylül 2021; 22:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Suat_

Şu an düşüyor, Hepsipay cüzdan değil de alttaki peşin veya taksit seçeneğini seçtiğinizden emin misiniz?

Alıntıları Göster

200e 20 market indirimli ürün alacaktım.

335 tl ürün fiyatı 20 tl indirimle 315 iniyor.

hesapta yüklü olarak ağustos ayı visa kartı kaydet kampayasından 250ye 50 tl indim vardı.

cepteteb visa sanal kart ile visa kaydet düşüyor ama 200e 50 düşmüyordu.

sanırım iki visa kampanyası birleşmediği için düşmüyor.

• Altınyıldız 150/25 vardı. Sepetin sonuna kadar indirim göründü. Visa indirimi yansiyinca altınyıldız indirimi silindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb fiziki kart mastercard olmasına rağmen, sanal kart visa. sanal kart ile denedim. ödeme esnasında düştü 50 TL iyi oldu.

Teşekkürler.

• yeni sanal kart oluşturup 2. kez alışveriş yapılıyor mu

• _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

Ben de beceremedim, altta peşin ya da taksit seçeneği çıkmıyor, sadece "kart ile peşin öde - hepsipay cüzdanım" işaretli olarak gözüküyor

• boardmarker kullanıcısına yanıt
    TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM
  • boardmarker kullanıcısına yanıt

Yukarıda mavi renkte ucu gözüken kart seçeneğini değiştirmeyi deneyin. Normalde şu şekilde görünmeli.

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM
  • _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

teşekkürler, hepsipay cüzdan kapatıldıktan sonra hesabıma giriş çıkış yaptım ve peşin seçeneğini seçip indirimi uygulayabildim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.