< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (8. sayfa)
-
-
Sadece kredi kartı mı banka kartı olmuyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 gündür farklı zaman idilimlerinde visa sanal kredi kartı ile denemeler yapıyorum. peşin ödemeyi seçiyorum ancak hiçbir şekilde indirim yansımıyor. almak istediğim şeyler ise altın vs gibi uygun olmayan kategoriler değil. indirimi yapanlar nasıl yapıyor anlamadım doğrusu
-
Kart bilgilerini girince, birsonraki adıma yani son adıma geçmen gerek. İndirim orada düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartlar kayıt altına alındı sanırım daha önce 2-3 defa aynı kartı kullandım ama şimdi izin vermiyor sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teble değil ama şu an benzer bir sorun yaşıyorum. Aşağıdaki peşin seçeneği hiç çıkmıyor. Kredi kartı da banka kartı da denedim. Farklı bir hesapta baktım aynı şekilde. Geçici bir durum olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: SouthhParkTeble değil ama şu an benzer bir sorun yaşıyorum. Aşağıdaki peşin seçeneği hiç çıkmıyor. Kredi kartı da banka kartı da denedim. Farklı bir hesapta baktım aynı şekilde. Geçici bir durum olsa gerek.
Sistemsel bir sorun yok. Ben şu an pc, tablet veya telefon farketmeksizin işlem yapabiliyorum. Sepeti onayladığınız an sizi HB üçüncü adıma atıyor, yukarıdan ikinci adımı tıklayın. Altta gördüğünüz "ödeme" yazısını yani, telefondan ise ikinci tick'i tıklayın.
-
Başka hesapta başka numara ile denendi ve bebek bezi 250/40 ile birleştirildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hesap ve üyelik bilgilerim ekranındaki telefon numarası farklı olacak. bu şekilde aynı kart ile alabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damiennhocam hesap ve üyelik bilgilerim ekranındaki telefon numarası farklı olacak. bu şekilde aynı kart ile alabilirsin.
deli olucam an itibariyle 2 defa denedim olmadı. daha önce 2 defa aynı karttan yeni hesap acarak almıştım
-
teb mastercard oluyor mu?
-
hocam bi kere mobilden denediğimde ben de düşürememiştim. mobilden mi deniyosunuz acaba?
-
Merhaba.Bonus puanı nasıl kullanıyorsunuz acaba?
HB sitesinde hiç bonus kullanamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: gercekkurtulus75Merhaba.Bonus puanı nasıl kullanıyorsunuz acaba?
HB sitesinde hiç bonus kullanamadım
Ödeme kısmında kart numaranızı girdikten sonra aşağıda puan kısmı çıkıyor. Kutucuğu işaretleyip kullanıyorsunuz.
Başlığı açan arkadaşa teşekkürler.150 ye 25 ile toplam 75 TL indirim oluyor.
Süpermarket bölümünden devamlı fiyatı artan ürünlerden alabilirsiniz.(Bulaşık-çamaşır makine deterjanı,tuvalet kağıdı,ayçiçek-zeytinyağı Vs.
-
Evet mobilden deniyorum
-
Arkadaşlar kampanya bittimi indirim ne mobilde ne de pc de düşüyor.
-
İlk zamanlarda denemiştim düşüyordu. Maalesef 2 gündür ne denediysem olmadı.
şimdi denedim düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X