Şimdi Ara

Tecavüzcü bir saat sonra aşırı kanamadan öldü... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sight

quote:

Orjinalden alıntı: HARBİYELİ

Bir de şöyle düşünün gece vakti evinize dönüyorsunuz. Birden karşınıza bir grup çıktı ve size doğrı koşmaya başladılar.İşte tecavüz eden buydu diye bağırmaya başladılar.Ellerindeki sopalarla öldüresiye vurmaya başladılar.Çok ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldınız.Acildeki dr lar size bakmadı ve öldünüz.Ertesi gün gazetelerde haberleriniz ''tecavüzcü cezasını buldu diye''. Aileniz acı ve utanç içinde. Şimdi durun ve düşünün ...

Bu yazıyı kimse görmüyormu?

Olayın bu boyutu var..

Doktor ve hemşire adamın gerçekten tecavüzcü olup olmadığını bilemez.. Onun için ilgilenmeleri gerekirdi.
    Adamın yaşayıp yargılanması gerekir.

Tabi eğer tecavüz etmişse o zaman hapis mapis yok.. TV den Canlı yayında idam!!!

Her ne kadar bende böyle bir durumda bu şahsın ağzıyla burnunu birbirine katacak tepkiyi vereceğimden emin olsamda sağlık mensuplarının yaptığı kesinlikle yanlış bir olay. Arkadaşların yaklaşımına katılıyorum.
    Her ne kadar adalet sistemine güvenmesemde biz bir ulus olarak bu topraklarda yaşıyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bir adalet sistemi var herkes kendine göre insanları yargılarsa ülke ne hale gelir bir düşünsenize. Toplu olarak düzenli bir şekilde yaşayabilmek ister istemez belirli kuralları beraberinde getirir. Bu kurallara kanun adı verilir ve kanunlara uymak adaletli yaşamanın tek yoludur.

• quote:

Orjinalden alıntı: arslan amca

çoğu arkadaşımız sağ duyulu mesajlar yazmış.bu suçu işleyenin daha çocuk olduğu,ailesinde problemler olabileceği,topluma kazandırılması gibi mesajlar verilmiş.peki ben bu arkadaşlara soruyorum O MASUM KIZ ÇOCUĞUNUN ANNESİ BABASI ABLASI YADA ABİSİ OLDUĞUNUZU BİRAN İÇİN DÜŞÜNÜN YADA AYNI ŞEY ÇOK YAKININIZIN BAŞINA GELSE YİNE AYNI SAĞDUYULU MESAJLARI VEREBİLİRMİSİNİZ.? ben yapılanın doğru olduğunu savunmuyorum ama buna bi çözüm bulunması gerekir.adalet sisteminin yeniden yapılandırılması şart.

amca , ailesi o sinirle mutlaka cocuga kotu davranır ... yani olmaması gerekse bile onune gecilemez bi hal alır ..

o ayrı , doktorların o cocuga bakmaması ayrı .. doktor asli gorevini yerine getirmek zorunda.. o zaman hakimde gelsin millete serum taksın ... herkes kendi gorevini bilecek , uygulayacak .. tekrar soyluyorum ; onun cezasını doktor / hemsireler veremez .. 10 yasındaki cocuga tecavuz eden 17 yasındaki gencin (!) zaten akli dengesinden suphe edilmelidir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 28 Mart 2006; 17:44:46 >

• herkes görevini yapacak.... meclis yasama.... mahkeme adalet.... doktor sağlık.... kimse kimsenin işini yapmaya kalkamaz.....
  • tırtıl bacı ilk defa senle bi konuda aynı seyleri dusunuyoruz yaz bu gunu bi yere ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

quote:

Orjinalden alıntı: arslan amca

çoğu arkadaşımız sağ duyulu mesajlar yazmış.bu suçu işleyenin daha çocuk olduğu,ailesinde problemler olabileceği,topluma kazandırılması gibi mesajlar verilmiş.peki ben bu arkadaşlara soruyorum O MASUM KIZ ÇOCUĞUNUN ANNESİ BABASI ABLASI YADA ABİSİ OLDUĞUNUZU BİRAN İÇİN DÜŞÜNÜN YADA AYNI ŞEY ÇOK YAKININIZIN BAŞINA GELSE YİNE AYNI SAĞDUYULU MESAJLARI VEREBİLİRMİSİNİZ.? ben yapılanın doğru olduğunu savunmuyorum ama buna bi çözüm bulunması gerekir.adalet sisteminin yeniden yapılandırılması şart.

amca , ailesi o sinirle mutlaka cocuga kotu davranır ... yani olmaması gerekse bile onune gecilemez bi hal alır ..

o ayrı , doktorların o cocuga bakmaması ayrı .. doktor asli gorevini yerine getirmek zorunda.. o zaman hakimde gelsin millete serum taksın ... herkes kendi gorevini bilecek , uygulayacak .. tekrar soyluyorum ; onun cezasını doktor / hemsireler veremez .. 10 yasındaki cocuga tecavuz eden 17 yasındaki gencin (!) zaten akli dengesinden suphe edilmelidir ...

tamam ben de aynı fikirdeyim seninle ama bunun bi yaptırımı olması lazım.akli dengesinden şüphe ederim diosun ya ben askerdeyken öyle adamlar gördüm ki afedersin ama dişi köpeğe tecaviz ediyorlardı.bir çok köyde hayvanlara bile tecavüz edenler var bunlara nasıl dur denecek peki.akli dengesi yerinde değildir diye salı mı verilecekler.?

• quote:

tırtıl bacı ilk defa senle bi konuda aynı seyleri dusunuyoruz yaz bu gunu bi yere ..

taaam yazdım :D aa o kadar zıtmıydık yaa hiç dikkatimi çekmemişti...
  • amca , ben katıra tecavuz eden duydum ve hala koylerde esek fantazisi devam eder.. bunu az cok koy hayatı yasayan cogu insan bilir .. bunları salıverilmeyecek tabiki .. bunların toptan psikolojik tedaviye alınması lazım .. ama ikisi farklı konu .. her sekilde doktorların asli gorevini yapması lazımdı .. hakim gelip hastaya serum takıyo mu ? herkes kendi gorevini yapsın .. doktorluk , hakimlik gibi mesleklerde duygusal davranılamaz .. ... cocugun cezasını onlar veremezler.. belkide suclu o cocuk bile degildi . . belki de iftira .. sonucta gercek bile olsa boyle olmaması gerekir.. boyle olacaksa turk ceza kanununun ne geregi var ? her suclu gordugumuzu gebertelim gitsin .. toplum pisliklerden arınsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 28 Mart 2006; 18:00:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

quote:

tırtıl bacı ilk defa senle bi konuda aynı seyleri dusunuyoruz yaz bu gunu bi yere ..

taaam yazdım :D aa o kadar zıtmıydık yaa hiç dikkatimi çekmemişti...

genelde turk kızı / rus kızı muhabbetlerinde bir araya geldigimiz icin bagdasmamız imkansız..
  • hımm... evet rus kızları.... neyse bulursunuz şöyle abdestli namazlı bi rus kızı tabii...

neyse konuyu değiştirmeyelim.... umarım hakimler,avukatlar doktorluk yapmaya kalkmaz.. gerçi bu işi toplumda üstlenmiş bi sürü koca karı ve komşu varken onlara da pek iş kalmıyo doğrusu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

quote:

Orjinalden alıntı: HARBİYELİ

Bir de şöyle düşünün gece vakti evinize dönüyorsunuz. Birden karşınıza bir grup çıktı ve size doğrı koşmaya başladılar.İşte tecavüz eden buydu diye bağırmaya başladılar.Ellerindeki sopalarla öldüresiye vurmaya başladılar.Çok ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldınız.Acildeki dr lar size bakmadı ve öldünüz.Ertesi gün gazetelerde haberleriniz ''tecavüzcü cezasını buldu diye''. Aileniz acı ve utanç içinde. Şimdi durun ve düşünün ...

Bu yazıyı kimse görmüyormu?

Olayın bu boyutu var..

Doktor ve hemşire adamın gerçekten tecavüzcü olup olmadığını bilemez.. Onun için ilgilenmeleri gerekirdi.
    Adamın yaşayıp yargılanması gerekir.

Tabi eğer tecavüz etmişse o zaman hapis mapis yok.. TV den Canlı yayında idam!!!

"ateş olmayan yerden duman çıkmaz" derler.. rastgele birisine saldırıp onun hayatını karartmak aslında gerçek suçluya verilmiş bir ödül olurdu.. bu nedenle insanlar birisine saldırıyorsa mutlaka kesin deliller veya görgü tanıkları vardır.. diye düşünüyorum ben

ama bu düşüncelerim suçlunun hastanede ölüme terkedilmesini gerektirmiyor tabi.. her insan mutlaka hata yapar, bu genç arkadaşımız da bir hata yapmıştır ama NEDEN; bir çocuğa tecavüz eden kimsenin ruhsal bozuklukları vardır, yani bu bozukluklar herkesin başına gelebilir ve ruhsal bozukluk kimin başına gelirse gelsin mutlaka sapkın davranışlarda bulunacaktır.. bu da hayatın bizlere sunduğu kötü bir piyango işte

• Biraz önce itiraf.com da okudum bunu.Bence ölümü hak etmiyordu,sağlıklı bi çocuk öle bişiyapmaz ki zaten bence o çocuğun ailevi meseleleri olabilir.asıl suçlu o cocuk değil ki onu ve onu gbileri o hale getiren ebeveyinleri.Ama ilahi adaletdenende bişi var.
  • burda birisini suçlamak gerekmiyor suçlu ortada zaten.. olaya ne iterse itsin hiç bi şey tecavüz için yeterli bir neden değil... burda o pisliği de masum görmeyelim lütfen...
  • Doktor görevini yapmalı! Onun bu iyi bu kötü insan diye yorum yapma hakkı yoktur.
  • herkes görevini yapmalı.
    1. si doktor görevini yapıp o çocuğu iyileştirmeli.
    2. si devlet görevini yapıp o çocuğu asmalı.

Ağır olur falan demeyin. O çocuğun psikolojik durumu falan filanıda geçin. Ne olursa olsun benim nezdimde böyle bişeyin affı yoktur. İlahi adalet tecelli etmiş çocuk ölmüş.

Ben kıza acıyorum. Onun psikolojisi ne olacak?
  • ii olmuş
  • iyi olmuş gebersin şerefsiz 10 yaşındaki kıza tecavüz eden insan değildir insan muamelesi görmemeli. hatta kesip ağzına vermek gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gpancar

iyi olmuş gebersin şerefsiz 10 yaşındaki kıza tecavüz eden insan değildir insan muamelesi görmemeli. hatta kesip ağzına vermek gerekir.

+10000000000000000000000000 eynen kardesimm...insan mı o yaa...10 yasındaki kızın nesini kıskanmıs..azımız bozulacak yaa..forumdan atılcaz sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

B
    quote:

Orjinalden alıntı: tagan88

Doktor ve Hemşire olsaydım aynısını yapardım.

Ben de başhekim olsaydım hakkınızda soruşturma açardım.

+1 Kesinlikle ve kesinlikle yapardım
  • bence kızın ailesinin yaptığı yanlış çünkü direkt öldürmeleri lazımdı hemşirelere bırakmayacaklardı. Ama hemşirelerin yaptığı yanlış.
  • Her şeyin sonucunun bedeli var.Katlanmayı bileceksin.
    Böyle hayvanlıklar yapan çağdışı rezillerin cezasının halk tarafından verilmesinden yanayım ben
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.