Şimdi Ara

Tecil bittikten sonra askere ne zaman giderim ? (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.066
Cevap
24
Favori
163.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abim Geçen sene bel fitigindan dolayı askerde erteleme aldi bu sene ise gitsin denildi fakat 2 ay önce bel fitiginin buyumus olduğunu ameliyat olması gerektiğini öğrendi 1 ay yataktan kalkamadı ilaçlar, ignelerle zar zor iyileşti askerde curuk alma vs gibi şansı var mı? Bilginiz var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabakalak K kullanıcısına yanıt

Merhaba Abim Geçen sene bel fitigindan dolayı askerde erteleme aldi bu sene ise gitsin denildi fakat 2 ay önce bel fitiginin buyumus olduğunu ameliyat olması gerektiğini öğrendi 1 ay yataktan kalkamadı ilaçlar, ignelerle zar zor iyileşti askerde curuk alma vs gibi şansı var mı? Bilginiz var midir

• Buna cevap verirseniz çok mutlu olurum ben 24 yaşında 2000 doğumluyum askerlik için hastaneye gittiğimde iki defa 1 yıl erteleme kararı ile erteleme aldım önümüzdeki yıl 28.02.2025 te tecil sürem bitiyor yks sınavına hazırlanıyorum üniversiteye gitmek için sormak istediğim 2025 in sonuna kadar yoklama yapmam için süre taninacakmi ve üniversite ye kayıt yaptırabilecek miyim geçen sene ertelemenin tecili bıtigi zaman 31.12 ye kadar ilişkiliği yoktur diye e devlet ten çıkmıştı tekrar aynı şey mi olur

• Arkadaşlar merhaba,benim tecilim aralık sonunda bitiyor.Acaba bu hafta bozdursam ne zaman giderim ?

• @Eyüp.b
    Normalde yoklama duyurularında yıl sonuna kadar süre tanınıyor, teknik olarak yıl sonuna (31 aralık) atması lazım. Ama yine de bir askerlik şubesine sorunuz. 2025 yılı yoklama duyurusu da sanırım aralık ayında açıklanır. Aşağıda Duyuruların linkini bıraktım.

@CoreGame
    Henüz şubat 2025 celp duyurusu yayınlanmadı. Bundan önce uygulanan 30 kasım şubat celbi için son tarih olurdu. Eğer değişiklik olmazsa şubat celbi için, 30 kasıma kadar işlemlerinizi tamamlanız lazım.

Yoklama işlemlerini in tamamlanmasını, Aralık ayına sarkıtırsanız en erken mayıs 2025 celbine kalırsınız.

Celp duyuruları için burayı takip edersiniz
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/AsalDuyuruListe

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.