Şimdi Ara

TECİL BOZMA İLE ALAKALI BİR SORUN...ASKERLİK MEVZUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 AY ÖNCE ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİP TECİL BOZDUM.MUAYENE OLDUM..SON OLARAK MEMUR HANIM BANA 2008 ANA CELB DÖNEMİNDE ASKERL OLACAĞIMI SÖYLEDİ... BİRİNCİSİ ANACELB DÖNEMİNDEN KASIT BENİM NUFUSA KAYITLI OLDUĞUM YERE GÖREMİ ASKERE4 GİDECEĞİM??

YADA ANACELB DÖNEMİNDEN KASIT İLK TERTİP Mİ ACABA_??? BEN İLK TERTİP GİTMEYİ HAYAL EDİYODUM.BUGUN CELB DÖNEMLERİ ACIKLANDI. KUTUĞE GÖRE 3 TERTİP GİTMEM GEREKİYO... KENDİ DURUMUMU ASKERLİK SUBESİNDEN ÖĞRENEBİLİRMİYİM? İSME GÖRE YARDIMCI OLURLARMI? BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.. ACABA TECİLDEN BOZMA OLDUĞUM İÇİN BENİ ERKEN GÖNDERME İHTİMALLERİ YOKMU? VEYA ANA CELB DÖNEMİ DEMEK İLE NEYİ KASTEDİYOLAR?

EDİT : İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end_of_days -- 17 Aralık 2007; 22:00:28 >

• UP
  • Erken gitmek için dilekçe yaz istersen. yaşın büyükse belki kabul edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

3 AY ÖNCE ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİP TECİL BOZDUM.MUAYENE OLDUM..SON OLARAK MEMUR HANIM BANA 2008 ANA CELB DÖNEMİNDE ASKERL OLACAĞIMI SÖYLEDİ... BİRİNCİSİ ANACELB DÖNEMİNDEN KASIT BENİM NUFUSA KAYITLI OLDUĞUM YERE GÖREMİ ASKERE4 GİDECEĞİM??

YADA ANACELB DÖNEMİNDEN KASIT İLK TERTİP Mİ ACABA_??? BEN İLK TERTİP GİTMEYİ HAYAL EDİYODUM.BUGUN CELB DÖNEMLERİ ACIKLANDI. KUTUĞE GÖRE 3 TERTİP GİTMEM GEREKİYO... KENDİ DURUMUMU ASKERLİK SUBESİNDEN ÖĞRENEBİLİRMİYİM? İSME GÖRE YARDIMCI OLURLARMI? BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.. ACABA TECİLDEN BOZMA OLDUĞUM İÇİN BENİ ERKEN GÖNDERME İHTİMALLERİ YOKMU? VEYA ANA CELB DÖNEMİ DEMEK İLE NEYİ KASTEDİYOLAR?

EDİT : İMLA

Eğer 88 doğumlu değilsen bu tarihli doğumlulardan büyüksen hemen askerlik şubesine erken sevk dilekçesi ve askerlik durum belgesini hazırlat doğruca bakanlıklar/asal'a postala erken sevk dilekçesini genelde celp kaybına uğruyanı kabul ediyorlar...Örneğin;Benim gibi bana 87/3 geliceksin dediler hemen erken dilekçesi ve askerlik durum belgesini hazırladım hemen asal'a gönderdim ve şu an 140 gün sayıyorum eğer hazırlamasaydım şu an 340 sayıyodum ve bitmezdi......Şükürler olsun şu an 140 sayıyo akşamda 5:15 otobüsüyle iskenderundan istanbula yolculuk var 17 saat yolculuk var....İzine gidiyom.....

Sanki tezkere tezkere heyecanı var içimde dakikada bir küçük abdeste çıkıyom.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 18 Aralık 2007; 13:03:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.