Şimdi Ara

Tecil işleminde aile hekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. 2014 lisans mezunuyum ve geçici mezuniyet belgemi geçen hafta aldım. Bu hafta tecil işlemini gerçekleştirmek istiyorum. Ancak anlam veremediğim şey, bu işlem sürecinde aile hekimi onayı istenmesi. Durumum şu ki, 2 sene sonra tecil bitince askere giderken, hipertansiyon hastalığımın göz önünde bulundurulmasını istiyorum.(Çürük alırsın- spordan muaf raporu alırsın ve benzeri söylentiler var)
    Anladığım kadarıyla sırf tecildeki aile hekimi onayı için bile uğraştırıyorlar. Benim sorum şu, 2 sene sonra giderken bir muayene olacaksak, benim hipertansiyonumu o zaman belirtmem yeterli mi? Şu anda aile hekimine veya önüme çıkacak herhangi bir doktora bir şeyim yok dersem, 2 sene sonra "hani genetikti lan, tecil ederken belirtmemişsin?" derler mi? Ne yapmalıyım? Yardım lütfen

• tecil için aile hekimine gittiğinde belirtmelisin.tecil için gittiğinde belirtmezsen tecilin bittiğinde askerlik işlemleri sırasında tecil için yaptırdığın sağlık kontrolü bilgilerini aynen giriyorlar hiç sormuyor bişeyin var mı diye bazı şubelerde.(balıkesir şube benim işlemimi öyle yaptı.)sonra başın ağrıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arash_10 -- 25 Ağustos 2014; 11:21:18 >
  • arash_10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki, elimde 'hipertansiyon hastası raporu' olsa, işime yarar mı? Yararsa da ne şekilde yarar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.