Şimdi Ara

Tecilim bitiyor Ne zaman askere alınırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ocak ayı itibariyle tecilim doluyor Ocak ayının sonunda askerlik şubesine müracaat edeceğim askere Ne zaman alınırım bağlı olduğumu Kütük Bursa İnternetten baktım Ağustos ayı yazıyor yani Ocak ayı sonunda başvuru yaparsam Ağustosta mı gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanmuzaffer -- 19 Aralık 2016; 15:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şubat ayında gidiliyor diye biliyorum
  • Merak ettim bende.
  • şubat celp döneminde gidersin
  • O zaman bursa celp tarihi neden Ağustos ayı yazıyor
  • Öncelikle tebrim ederim 97 dogumlularla askerlik yapacaksın. Mayıs celbi yani 97/2' nci dönem gitmen gerekir çok zayıf bir ihtimal dediğin gibi Ağustos'a kalabilirsin. çok zayıf ihtimal.

Edit: kardeş o bursa çorum ankara vs. illerin gönderdiği tertipler hiç bir şekilde tecil olayına karışmaz isen geçerli. Mesela benim memleketimde 3 yolluyordu. ama ben 2 gittim tecilim de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia3434 -- 19 Aralık 2016; 17:31:42 >
  • Ben Cuma tecil bozdurdum, silüsü verdiler elime. Çarşamba birliğime teslim oldum, askerdim.
    Ne olacağının garantisi yok, hazırlıklı ol.
  • Anladım teşekkür ederim. Birde benim şöyle bir durumum var. 176 56 Kiloyum. Askerde ne olurum. Bildiğim kadarıyla komando olamam dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.