Şimdi Ara

Tecilim Bitti ve Yoklama Kaçağı Gözüküyorum Hangi Dönemde Giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 31.12.2024 tarihinde tecilim bitti. Bugün denk geldiğim bir çevirmede memur arkadaşlar Yoklama Kaçağı tutanağı imzalattı. E-Devlet üzerinden baktığımda da Yoklama Dönemi ibaresi gözüküyor. Kasım Celbinde askere gitmek istiyorum o yüzden yoklamamı Haziran ayında yaparım diye düşünüyordum. Ama şimdi biraz telaş yaptım. Bahar ve yaz aylarında askere gitmek istemiyorum halletmem gereken birçok var. Durum böyleyken Haziran'a kadar beklememde bir sakınca var mı? Yoklama kaçağı olduğum için Haziranda yoklama yaparsam direkt en yakın sevk tarihinde beni alırlar mı? Ve bu durum yedek subaylık için bir engel teşkil ediyor mu?

• Günlük para cezası çıkıyor haberiniz olsun. Günlüğü 46.32 TL olmuş.
    www.msb.gov.tr
    Yoklama Kaçağı Saklı ve Bakayaların Takip ve Cezalandırma İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/yoklama-kacagi-sakli-ve-bakayalarin-takip-ve-cezalandirma-islemleri

Dönem arkadaşlarınızdan bedelli gidenler hariç kaçına yedek subaylık çıktıysa sizin de şansınız o kadar. 2018de bakaya halde yedek subaylık çıkmıştı bana.

2025 sevk takvimi verilmiş.
    https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/asal/2025%20Y%C4%B1l%C4%B1%20Faaliyet%20Takvimi.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi bu durumdayken Haziran ayına kadar bekleyip 1 Haziranda yoklamamı yaparsam Kasım celbine giderim değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasım celbiyle gidersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.