Şimdi Ara

TECNO CAMON 30, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TECNO CAMON 30, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri
    Ülkemizde fiyat/performans telefonlarıyla öne çıkan TECNO’nun MWC 2024’te tanıtımını yaptığı yeni telefonu TECNO CAMON 30, Türkiye’de satışa sunuldu. TECNO CAMON 30, 50 MP çözünürlüğündeki ön kamerası ve yapay zeka özellikleri ile dikkat çekiyor.

TECNO CAMON 30 fiyatı ne kadar?

TECNO CAMON 30’un Türkiye fiyatı 18.999 TL olarak açıklandı. 31 Mayıs- 16 Haziran tarihleri arasında alınan CAMON 30 telefonların yanında müşterilere TECNO SONIC 1 kulaklık hediye ediliyor.

TECNO CAMON 30, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri

50 MP ön kamera ve 50 MP OIS’li arka kamera

CAMON 30’da 50 MP çözünürlüğünde arka kamera, 2 MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve 50 MP çözünürlüğünde ön kameraya yer veriliyor. Arka kamerada OIS (optik görüntü sabitleme) özelliği bulunuyor. 100 MP ultra net çekim modu sunuluyor.

Ayrıca Bkz.18GB RAM'li Motorola Razr 50 Ultra çıkışa hazır: İşte özellikleri

Telefonda 6,78 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme  hızına sahip AMOLED ekran bizleri karşılıyor. Gücünü Mediatek Helio G99 Ultimate yonga setinden alıyor. 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri sunuluyor. 70W yüksek hızlı şarj özeliği sayesinde 5.000 mAh kapasiteli bataryanın 45 dakikada 0’dan 100’e şarj olabildiği ifade ediliyor. Kutudan Android 14 işletim sistemi ve HIOS 14 arayüzü ile çıkıyor. Telefonda yapay zeka özelliklerine yer veriliyor.

CAMON 30 serisinin diğer modellerinin satış tarihleri ise 11 Haziran’da Türkiye’de gerçekleştirilecek lansmanda açıklanacak.

📱 TECNO CAMON 30 Özellikleri

• Ekran: 6,78 inç AMOLED 120 Hz Her Zaman Açık Ekran

• İşlemci: Mediatek Helio G99 Ultimate

• GPU: Mali-G57 MC2

• RAM ve Depolama: 8/256 GB, 12/256 GB, MicroSD kart desteği

• Arka Kamera: 50 MP, f/1.9, , 1/1.57", PDAF, OIS (Geniş açı), 2 MP (derinlik sensörü)

• Ön Kamera: 50 MP

• Batarya: 5000 mAh, 70W Hızlı Şarj

• İşletim Sistemi: Android 14, HIOS 14

• Boyutlar: 165.3 x 75.3 x 7.7 mm

• Tek kamerali telefon gibi olmuş :)2mp derinlik kamerasını koymaniza gerek yoktu,bu serinin alincak modeli premier olanı ancak camın serisinin fiyatı gittikçe yukseliyor Samsung fe serilerinden almak daha mantıklı durmaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19.000 ve Helio G99

Alana hayırlı olsun...

• Fiyatı çok yav, 15kdan fazla olmamalıydı bu telefon. Şimdi 19-20kya falan çıkınca alternatifler çoğalıyor. Techno Camon 20 modeli çok güzeldi mesela. Hem fiyatıyla hem de özellikleriyle kullanıcıları memnun etmeyi başarmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 31 Mayıs 2024; 16:07:30 >
  • Bu helio g99 kaç varyasyonu var acep. Her sene çıkan en düşük telefonlarda helio g99 çipi kullanılıyor.

• Come oooooooonnnnnn

• Premier fiyatına en donanımsız versiyon, güzel kafaymış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışı Ferrari içi Broadway

• Bu fiyatlara premier olan versiyon gelse çok iyi satış yapardı, Gelen giden ne koparsak gözüyle bakıyor artık.

• Ölü doğmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p 30 fps video çekiyordur kesin.))))

• Özger kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci zaten max onu destekliyor.
    Ben geçen bu hafta realme 11 aldım onda da aynı işlemeci var ondan biliyorum.
    Ama CPU beklediğimden daha iyi çıktı.

• Bu g99 bir bitmedi gitdi fiyata bak işlemçiye bak

• Cok oyun beklentısı olmayanlara yetecektır,en azından samsung gıbı 20 bine, 20 watt sarjlı ve 20 mp kameralı cıhaz değil.Yalnız bu fıyata az daha ıyı ıslemcı ıdeal olurdu,ya da bunu 16 kusurlere cekmelilerdi. Ben esıme camon 18p almıstım 2 sene bitti 0 sıkıntı ile devam.

• Ikinci el samsung note 9 alin bunlardan daha iyi performans alırsınız

• fiyat 6.999 TL olsa olabilirdi

• Püühh...

İşlemci g99 ve fiyat 19 bin TL

Bu fiyattan satar mı bilemedim. TECNO CAMON 30, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri 

Snapdragon 8s gen 2 işlemcili Xiaomi F6 indirimleriyle birlikte 21 bin TL'ye alınabiliyor.

Biz xiaomi'nin fiyatlarını fazla bulurken, Tecno 4g'li telefonu ile uçuşa geçmiş. TECNO CAMON 30, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri 

• Ben şu an tecno camon 20 pro kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum

• FightForBeer kullanıcısına yanıt

Bende camon 20 pro var 2k video çekiyor.

Eşimde realme 10 var o 1080p 60 FPS çekiyo. İkiside g99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 13 pro balonu gibi g99(sözde ultra çöp işlemci) 19K fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.