Şimdi Ara

Tecrübeleriniz / Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musfan -- 31 Ağustos 2018; 18:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tyt fen için yayın denizinin fizik özet kitabı vardı.Onu al oku bir güzel içi denemelerde çıkan sözel bilgilerle dolu.(pdf istersen mesaj atabilirsin) Biyoloji için asel el defteri al oradan tekrar et.Ya da Selin hocanın biyokamp videolarını 1.5 hızda izle.Temelin varsa rahatça hatırlarsın zaten.Ayt kimya için palmenin el kitabını beğendim.Ondan tekrar edebilirsin
    Geometride vektörler,elips vs eksikse hızlıca onları tamamla kolayca net elde dersin.Ben geometri için femin lys denge denemesini çıktı aldım.Günde 1 tane çözüyorum.Matematik için net bir önerim yok ama integral için apotemiyi bitirebilirsen çok güzel olur.Türev veya trigonometri içinhttps://www.youtube.com/channel/UCfgJ5hnh4AnflUhaLn8qLZA bu kanalda tekrar soruları var pdf şeklinde.Çözümleri de var güzel bi tekrar olur
    Ayt için bol bol branş denemesi çözmeye çalış onun da etkisi olacaktır diye tahmin ediyorum
    Çok dağınık bir yazı oldu kusura bakma umarım yardımcı olmuştur

• aselin defteri vardı onunla götürüyodum ben de iyi oldu yine... kanal ve tavsiyeler için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.