Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt arkadaşlar şu an telefonum wave 525 pişmanım çünkü bada bu telefona uygun olan işe yarar uygulama çıkartmıyor bunu satıp android almayı düşünüyorm 450-550 arası ne gibi telefonlar önerebilirsiniz bir de neden o telefonu önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• Valla hocam burada arkadaşlar önerse önerse GSII önerir. Ama dediğin paraya o da çok zor.
  • Saolasın da gio fit mini gibi telefonlar arasından birini seçerler diye düşünmüştüm arkadaşm
  • İ.Bilişimden garanti koşullarına bakarak ace 5830 sanırım i modeli alabilirsiniz 530 liraya

İ modeli nedir derseniz oyun oynatmaz 3d ve hafıza kartı sorunu var yani sürekli hafıza kartı çıkartıldı der ve sd kartı takıp çıkartmak gerekebilir ama şans işi bunlarla karşılaşmayan çok az kullanıcı da var bunların haricinde kullanılabilir ve tasarım olarak da güzel telefondur
    5830i kullanıyorum nette bir araştırma yapın telefonun sunduğu koşullar kabulünüz ise söyldeğiniz fiyat aralığında daha performanslı bir telefon yok

Ama 5830 bulabilirseniz düşünmeden alın üstteki sorunların hiçbiri yoktur

Benim tavsiyem klasik laftır üzerine 150 lira daha ekleyin neo w yada galaxy w almanız bu iki telefon size ace den çok daha az sorun çıkartır ve uzun süre kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 9 Nisan 2012; 10:47:05 >
  • Ewt teşekkür ederim arkadaşm yalnız ben galaxy ace yi pek gerekli görmüyorum şimdilik gio yani 2 yıl sonra tekrar değiştireceğim tahminen telefonu. Açıkçası sadece kamera ve flash için gio üstüne o parayı eklemeyi mantıklı görmüyorm 440 liraya gio buldum fakat telden emin olamadığım için almadm tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.