Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 96 model vectra cd var bende
    otomatik-lpg'li..
    Takas düşünüyorum 3.500 - 4 000 lira kadar da nakitim var
    Arabamın değeri 11 - 11500 arası
    Golf gördüm bi tane 15 250 istiyor peşin
    takas teklif ettim üstüne 6 milyar istedi bu normal midir ?
    Takasta bu kadar zarar edilir mi ?
    Araba alıp satmış tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim
    Saygılar..

• görmeyen arkadaşlar için güncelliyorum
  • biraz ayrıntı verirseniz ( golf kaç model, arabaların kmsi falan ) daha kolay yardım alırsınız eminim. aracınıza 15 bin isteyen bile var. siz 11-11.5 demişsiniz. arabanın durumuna göre değişir yani. eğer golf e 15.25 istiyorsa aradaki fark yaklaşık 4 bin kadardır. niye daha fazla vereceksiniz ki? eğer arabanızda sorun yoksa 6 bin çok fazla bence.
  • biraz ayrıntı verirseniz ( golf kaç model, arabaların kmsi falan ) daha kolay yardım alırsınız eminim. aracınıza 15 bin isteyen bile var. siz 11-11.5 demişsiniz. arabanın durumuna göre değişir yani. eğer golf e 15.25 istiyorsa aradaki fark yaklaşık 4 bin kadardır. niye daha fazla vereceksiniz ki? eğer arabanızda sorun yoksa 6 bin çok fazla bence.

Şimdi üstad o golf gitti artık da benim öğrenmek istediğim önemli nokta şu
    benim arabaya 11.500 dedim , karşıdaki araba 14 istiyor diyelim yalnız bu adam diyor ki takas fiyatım 15.500
    aradaki 2.5 fark oldu mu 4 ...
    Bu işler böyle mi yürür yani takas fiyatı işin içine girince ben talip olduğum için aradaki fark bana mı kaçar ?
    Yoksa ben aradaki fiyat farkını hadi azcık daha yukarısını veririm
    İlk tecrübem o yüzden yardım istiyorum ve ne yapmam gerekir onu merak ediyorum

benim arabanın daha önceden arkadan kazası var , (km 165 000)o kadar , fiyata gelince bikaç arkadaşa sordum piyasası bu dediler üstüne çıkmam altına da inmem sonuçta eşeğe binmiyoruz :)

• genellikle takasta fiyat kırarlar her zaman böyledir..
    en karlı yol aracını satıp sonra alacağın arabaya bakmandir.
    takasta istediğin fiyatı kolay kolay kimse vermez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 27 Şubat 2009; 3:10:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.