Şimdi Ara

Tecrübeli kişiler lütfen bi göz atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 23 yaşımdayım 192 boyum kilom 96, bundan 4 ay önce 108 kilo idim.Koşu yaparak ve aynı zamanda agırlık çalışarak 96 kiloya geldim ama söyle bir sıkıntı var arkadaşlar kilolarım bacak ve kol gögüsten gitti bel cevremde hala yag cok oranda mevcut spor yapmaya devam ettikce yine bel çevresinden degilde üst bölgeden kilo vermeye devam ediyorum ne yapmam lazım daha çok bel bölgesini inceltmek için? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkfdnc -- 2 Nisan 2016; 17:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asitli tüm içeçekler şeker hamur işleri komple kestim arkadaşlar. Yulaf ezmesi yiyorum bu aralar ögünlerde

• http://draxe.com/visceral-fat/

Ic organlarin yaglanmis. Sagligin ciddi tehlike altinda. Ozellikle eger fark cok fazlaysa check up yaptirmani tavsiye ederim.

Kosu spor vs dedigin saatlerce suruyor degil mi?

Daha burda kaybediyorsun iste.. Yagdan cok kas seklinde.

Duzgun zayiflamak istiyorsan her sabah kalkar kalkmaz ac karnina 15 dk hiit antrenmani yapacaksin ve hatfada 3 gun agirlik kaldiracaksin. Birde beslenmene dikkat edeceksin tabii. O kadar basit.

Yoksa istedigin kadar kos farketmez istersen sabahtan aksama kadar kos bosu bosuna..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

http://draxe.com/visceral-fat/

Ic organlarin yaglanmis. Sagligin ciddi tehlike altinda. Ozellikle eger fark cok fazlaysa check up yaptirmani tavsiye ederim.

Kosu spor vs dedigin saatlerce suruyor degil mi?

Daha burda kaybediyorsun iste.. Yagdan cok kas seklinde.

Duzgun zayiflamak istiyorsan her sabah kalkar kalkmaz ac karnina 15 dk hiit antrenmani yapacaksin ve hatfada 3 gun agirlik kaldiracaksin. Birde beslenmene dikkat edeceksin tabii. O kadar basit.

Yoksa istedigin kadar kos farketmez istersen sabahtan aksama kadar kos bosu bosuna..

nerden anladın ic organlarının yağlandıgını ?
    telepati yoluyla mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkfdnc

Arkadaşlar 23 yaşımdayım 192 boyum kilom 96, bundan 4 ay önce 108 kilo idim.Koşu yaparak ve aynı zamanda agırlık çalışarak 96 kiloya geldim ama söyle bir sıkıntı var arkadaşlar kilolarım bacak ve kol gögüsten gitti bel cevremde hala yag cok oranda mevcut spor yapmaya devam ettikce yine bel çevresinden degilde üst bölgeden kilo vermeye devam ediyorum ne yapmam lazım daha çok bel bölgesini inceltmek için? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

23 yıldan elde ettigin pisliği 4 ayda temizleyemezsin
    saglıklı beslenip bunu yaşam haline getirirsen amacına ulaşırsın.

herşey zamanla

bölgesel yağ yakımı yoktur
  • quote:

telepati yoluyla mı ?

Okuma yoluyla olmasin. Link var orada baktin mi hic?

Sanada resim yoluyla gosterelim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

telepati yoluyla mı ?

Okuma yoluyla olmasin. Link var orada baktin mi hic?

Sanada resim yoluyla gosterelim o zaman

okumayla oluyorsa bu işler
    hastaneleri gitmeyelim boşuna ne dersin.
    az biraz sağlık konularına girmeyin arkadaş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardiyonu düzgün yapıyorsan sıkıntı yok, erkeklerde yağlanma göbekte olur ve en zor oradaki yağları kaybedersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.