Bildirim
Tecrübesiz birisine kurs önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şirinevlerde Aydın Sarı sürücü kursu var oraya gidiyorum ben, direksiyon eğitimi veriyorlar benim hoşuma gitti, ilgililer. Bi uğrayabilirsin istersen. -
Nerde oturuyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok
Nerde oturuyosun
Zeytinburnu ama Metrobüs ve Marmarayla ulaşabildiğim sürece sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı
Şirinevlerde Aydın Sarı sürücü kursu var oraya gidiyorum ben, direksiyon eğitimi veriyorlar benim hoşuma gitti, ilgililer. Bi uğrayabilirsin istersen.
Sitesi de var fena bir yere benzemiyor, gidebilirim sağol.
Hiç tavsiye etmem. Çünkü arabayla ders yapacağınız yerler kurstan uzak bi yer olabilir. Çok zaman kaybı olur. Ayriyeten metrobus yolu üzerinde kurs bulman zor. Bi daha metrobusten inip yürümen veya otobüse binmen gerekebilir. Bence evine yakın bi yer bul
Bende zeytinburnunda oturuyorum, merak etme direksiyon dersleride ataköyde oluyor, kursa 2 dk mesafede arabalari oluyor oraya gidiyorsun ordan devam ediyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X