Şimdi Ara

tecrübesiz hanım kullanıcı için 20000 TL civarında otomatik vites araç tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Meriva kıyasladığınız diğer araçlara oranla MPV segmenti olduğu için daha büyüktür. 2008 model manuel olanını kullanıyoruz. Şuana kadar kaza, bakım hariç 1 kere buji arızası nedeniyle sanayiye gittik. Aile için güzel arabadır. Arka koltukları falan baktığınız diğer modellere nazaran daha geniş ve rahat olur. LPG de yakıtı da üzmez diye düşünüyorum ama otomatik şanzımanı hakkında bilgim yok
  • tecrübesiz bi bayana 20.000liralık araba sencede çok değil mi? yarı fiyatına bi araba al bir yere vurursa için yanmaz en azından
  • Dostum seninle aynı durumdaydım colt aldım kafam rahat. Araştır incele derim. Sorun olursa yanıtlarım. Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

mrb, bakmadğım araç kalmadı, lancer ve xsara dahil, artık satılmazsa satılmazsın ama yeterki temiz ve bakımlı birşey olsun diyorum

Yanlış hatırlamıyorsam, aveo bakiyordunuz bir ara, aveodan vaz mi gectiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

zaten biz bu yola 10,000 lira ile başladık, 5 daha ekle dediler 15 oldu, sonra 5 daha derken 20 oldu, şimdi siz de 5 diyorsunuz, walla artık ekleycek yer kalmadı, kalan 5 i kredi kartına taksit ile çeken olursa farksız eklerim ama onu da yapacak babayiğit zor bulunur, varsa öyle yiğit lütfen haber verin

hocam ben de ilk arabamı 134.000km de aldım. (peug 307) baktım masrafı çıkacak, bir an önce elden çıkarayım diye 160.000 km de bir arabayla (vw) takas ettim. alman arabası bunlarda km önemli değil diye gaza geldim yoksa o kadar fazla km yapmış araçla değiştirmezdim. 2 senedir 5-6 bin tl harcadim ancak kendine geldi.

siz şu an piyasada (benim gördüğüm kadarıyla) en fazla talep edilen arabalardan arıyorsunz. ucuz, otomatik, küçük, bayan arabası. bu kadar arz talep sonucunda hasarlı arabaların fiyatlarını şişirip koymuşlar ilanlara.

neyse, derdinizi anlayabiliyorum. alırken servis bakımlı olmasına dikkat edin. çamurlukdaki boya çiziklere takılmak yerine motor, şanzuman , alt takm, debriyaj gibi parçaları birkaç ustaya onaylatıp öyle alın arabayı.

Teşekkür ederim hocam.
    Bu arada yaris'i de favori incelemelerime ekliyorum.

Arkadaşım satan kişiyi tanıyor. Elden taksit imkanı da olacak km biraz yüksek ama, bu arabaya ne dersiniz acaba arkadaşlar, fiyat makul geldi, biraz indirim de olur muhtemelen ;

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=168932048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 20 Haziran 2014; 23:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Dostum seninle aynı durumdaydım colt aldım kafam rahat. Araştır incele derim. Sorun olursa yanıtlarım. Şiddetle tavsiye ederim.

Favori aramaların da colt da var artık. Temiz makul birşey düşerse fikrinizi alırım. Genel olarak galeri bakmıyorum. Tanıdık aracılığıyla olunca, ödemede rahatlık da olacağı için üstteki corsa'ya bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Honda jazz bakabilirsiniz ben manuelini kullaniyorum otomatigi çok güzeldir yağ değişimi dışında sanayiye ugramazsınız es yada elite modelleri en fulüdür.Fiestayla aynı sınıf araçtır içi oldukçada geniştir.

en iyi tercih olur cvt sanxuman olsun diğeri pek konforlu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Zczz22

tecrübesiz bi bayana 20.000liralık araba sencede çok değil mi? yarı fiyatına bi araba al bir yere vurursa için yanmaz en azından

Hocam bu ikilemde çok kaldık, kesinlikle haklısınız. Sadece eşim değil benim de direksiyonun zayıf ama gurbet elde sanayi/servis ile uğraşmak istemiyoruz. Benim ehliyet yok, doktora kovalayalım derken bakaya oldum, ehliyet de alamıyorum şuan. Sanayiye hanımı götürmek de olmaz. Pek arıza çıkarsın istemiyorum kısacası (tabi nasip bu işler).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 21 Haziran 2014; 14:36:03 >
  • Esim icin bende arac aramistim ikinci arac olarak otm suzuki swift aldim 2000 model 113 binde 10.900 lira verdim . trafik deneyimi yok bu aracta acemiligi atacak suan icin cok memnunuz 2 sene sonra degistiririz . tavsiye ederim

• Yazdıklarınızı okuyunca aklıma tek bir araç geldi. Onu da arkadaşlar yazmışlar zaten. Temiz bir Colt hem beklentilerinizi karşılar hem de sorunsuzluğu ile sizi memnun eder. Bayan için kullanıma da uygundur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colt'larda da 20000 çıtasında temiz göremedim. Aşağıdaki corolla nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cook-temiiiz-bir-japon-harikasi-full-velpg-li-ogretmenden-163816467/detay

• Puntonun fiyatı normal mi hocam? Araba güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Mitsubishi Colt'u arıyorsun sen.

Colt artık üretilmiyor. güzel araç ama uzak durmakta fayda var zira 2. eli artık bitiyor
  • Opel corsa 1.2-1.3 ve 1.4 motor olanlara yoğunlaştım. Ayrıca c3 de bakıyorum bu sıra...bu arada 2 haftadır izmit araba pazarına da bakıyorum çok çok kısır bir yer, model çeşidi çok çok az...

• tecrübesiz bayan sürücü ( saatsiz bomba ) + bebek alacağınız arabanın 5 yıldızlı güvenliği olması lazım bence miktarı arttırıp güvenliği ilk plan da tutun .
  • opel corsa
  • Ya gözlerim araştırma yapmaktan yorulduve de hanımla beraber bir karamsarlık çöktü üzerimize...Bugün 2008 model ve üstü baksam mı madem dedim, çünkü 20000 TL potasında temiz/kazasız/km'si makul ve model yılı kombinasyonlu çok içime sinen araç bulamadım, bir de forumlarda araç alım-satımında dönen fırıldakları gördükçe rahatsız oldum iyice...mesela 23000 TL'ye 2003 corsa var 1.2 motor, 60000km'de herşeyiyle temiz ama o zaman da diyorsun ki madem 6-7 binlira daha ver, daha güvenli, daha genç..daha daha... soruları geliyor akla... Bir de değil araba başına gitmeden, tramerden sorgulatırken bile adamların yalan bilgi verdiğini görünce (km'sini sıfırlatmış, kaza yok diyor hasar kaydı çıkıyor...) ne kadar ucuzuna kaçıp beklentini yükseltiyorsun o kadar riskli grupla karşılaşıyorsun...İşin uzmanı değilsen aman dikkat dikkat...

Velhasılı biraz kriterlerden sapmış olacağım ama chevrolet aveo'yu önerir misiniz, neden aveo? arabanın beklentilerimi karşılayacak 2008-2012 modelleri fiyatı 25-32 binlira arası değişiyor gibi, güvenlik seviyesi güzel...hatta km'si 30 binde 15 binde olan yüksek modeller var, 30000 lira civarı... özellik olarak da;

"8 AİRBAG -DİJİTAL KLİMA - ABS-ESP - HIZ SABİTLEYİCİ -YOL BİLGİSAYARI - 4 CAM OTOMATİK-SİS FARI- ÇELİK JANT- PARK SENSÖRÜ-FAR SENSÖRÜ-YAĞMUR SENSÖRÜ-BLUETOOTH"..

Chevrolet'in Türkiye/avrupa pazarından çıkmış olması, araba al-sat/sürekli model değiştir/farklı araba keşfet gibi düşüncesi olmayan, aldım mı 10 yıl kullanayım en azından diyen birisi için (ne kadar gerçekçi bir düşünce onu da bilmiyorum) bişey ifade eder mi? Niye chevrolet alınmaz? ya da niye alınır?

Aşağıda da ncap puanı var (2006'da 1,5 yıldız almış ve kötü bir şöhreti olmuş, 2011 kasa ise 5 yıldız, o yıl en güvenli araç olmuş sınıfında) ;

http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx

Altta da dikkatimi çeken bir iki ilan var bakıp yorumlarsanız sevinirim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-servis-bakimli-kazasiz-darbesiz-donanimli-yeni-aveo-146292026/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahbindn-2011-aveo-ltz-otm.vts-lpg-li-41000-km-full-plusful-kazasz-168218050/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 24 Haziran 2014; 4:08:52 >

• Biraz önce aklıma geldi, i20 2012 model fiyatlarına baktım, aveo'dan biraz daha pahalı gibi ncap'te de aveodan altta kalır yok i20'nin... corsa da 5-6 binlira fazla gibi...Bu rakamlara bakıp nasıl hareket edilir bilemedim...Hoş üstteki 2012 aveo'lar en üst dolulukta, donanımları çok güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 24 Haziran 2014; 7:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Biraz önce aklıma geldi, i20 2012 model fiyatlarına baktım, aveo'dan biraz daha pahalı gibi ncap'te de aveodan altta kalır yok i20'nin... corsa da 5-6 binlira fazla gibi...Bu rakamlara bakıp nasıl hareket edilir bilemedim...Hoş üstteki 2012 aveo'lar en üst dolulukta, donanımları çok güzel...

uzun soluklu kullanacağınıza göre aveo en iyi tercih gözüküyor hem chev. avp dan çekildiği için aracı satanlardan baya fiyat kırarsınız bu bence sizin için koz güzel pazarlık yapıp alın iyi araba .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.