Şimdi Ara

tecrübesiz hanım kullanıcı için 20000 TL civarında otomatik vites araç tavsiyesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Paraya ihtiyaç oldu satacaktım ama vazgeçtim, kredi kullanacağım artık...hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Keşke krediye dolayısıyla faize bulasmasaniz....

27000 liraya Jazz 2006 aldık şükür şimdilik Memnunuz yorum yapan herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aylardır kaldım arada, fetva da ve de takva da arabayı satmamı söylüyor ama çocuk var kreşe getir götür yapmamız gerekiyor… henüz çekmedim ama zor bir karar benim için :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Ya aylardır kaldım arada, fetva da ve de takva da arabayı satmamı söylüyor ama çocuk var kreşe getir götür yapmamız gerekiyor… henüz çekmedim ama zor bir karar benim için :(

ÇOCUKLU AİLELER İÇİN ARABA ŞART.
    TEK OLSANIZ OTOBÜSLEDE HALLEDERSİNİZ, TABANWAYLA DA, AMA ÇOLUK ÇOCUK İÇİN ARABA ŞART.
    ESKİDEN HER EVİN ÖNÜNDE BİR MERKEP OLURDU,
    ŞİMDİ DE 15-20 BİN LİRALIK BİR ARABA ZARURET GİBİ BİŞEY.
    HA 50-100 BİN LİRALIK ARACINIZ OLSAYDI, KÜÇÜLTÜLEBİLİRDİ.
    MEBLAĞ KÜÇÜKSE, AKRABA- EŞ DOSTTAN BORÇ BULUNABİLİR VEYA ARKADAŞLAR ARASINDA GÜN YAPILABİLİR. KONUŞURSUNUZ İLK SİZ ALIRSINIZ.
    GEÇEN AY KÜÇÜK BİR MİKTAR AÇIĞIM VARDI, ARKADAŞIMA BİRAZ AÇIĞIM VAR GÜN YAPALIM MI DEDİM, ÇIKARIP VERDİ. BU AYDA BEN GERİ ÖDEDİM.
    GEÇEN YIL DA 4-5 KİŞİLİK GÜN YAPMIŞTIK.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.