Şimdi Ara

Tegami Bachi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar varmı bu anime yi izleyen.İ_sohunt ta tavan yapmış.Merak ettim araştırdım eğer iyiyse indirelim serilerini.

Bilgi: (Divxplanet)

Olağandışı, fantastik bir dünyada geçen hikayemizde Lag Seeing isimli bir velet bir anda kendisini bir mektup olarak bulur. Bu sıra dışı mektubu hedefine ulaştırmak ise Gauche isimli esrarengiz bir bee (bildiğiniz postacının farklı bir modeli işte)’nin işidir. Lag Seeing, Gauche için ilk başlarda sadece teslim edilmesi gereken bir mektupken daha sonraları çok daha derin bir anlam kazanır. Gauche ise Lag Seeing’in sevgisini kazanırken ona bir Bee olmanın ne demek olduğunu, kalpten gelen gücü ve bir mektubun aslında insanlara neler anlatabileceğini öğretir.

Geçen uzun zamanında büyüyen bu çocuk artık eski sulu bebek Lag Seeing değildir. Artık o çok sevdiği Gauche’nin yolundan giden, bir Bee olmak için yola çıkan genç bir delikanlıdır. Belki göz yaşlarını tutamayacağı durumlarla halen yüz yüze gelecektir; ama artık yanında Dingo’su Niche ve ilginç Steak de vardır.

Aslında hükümette bir bee, postacı olarak işlerin umduğu, beklediği gibi olmadığını zamanla öğrenecektir. Kendisinde bulunan o esrarengiz gücü nasıl kontrol edeceğini düşünürken Gauche’nin bu geçen zamanda neler yaşadığını ve başına gelenleri öğrendiğinde; işte hayatı o zaman değişecek ve gerçek bir Bee olma yolunda tüm hayalleri bir anda gelişecek, asıl hedef belki bir miktar şaşacaktır.

Son zamanlarda okuduğum mükemmel, aksiyon dolu ve fantastik, fantastik olduğu kadar da esrarengiz bir manga… Haritalarla, yer yer bir rpg oyununu az da olsa anımsatan sahneleriyle; ama oldukça derin kurgulanmış konusu ve Dr. Thunderlangd’ı ile çok değişik ve güzel bir manga.
     Tegami Bachi

Tegami Bachi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotize™ -- 5 Eylül 2010; 11:27:56 >

• Tegami Bachi İlk Sezon
    Tegami Bachi: Hikari to Ao no Gensou Yawa Spesyal
    Tegami Bachi Reverse İkinci Sezon
    Manga desen ilk bölüm 120 sayfa.
  • İzledinmi hiç güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

İzledinmi hiç güzel mi?

Hayır. Forumun ağırbaşlarını beklemen lazım. Onlar izlemediyse izleyen bulamazsın.(Ben yerden bitme, zıpçıktı karakterleri pek sevmiyorum.)
  • http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 5 Eylül 2010; 19:52:47 >
  • Abi izleyen yokmu ya
  • @uchihaitachi
    Hocam link vermek yasak. Kaldır istersen. Boşuna ceza alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalırdım hocam eywallah
    @Hypnotize™
    yaw sen izle gel tanıtımını yap
    her şeyi devletten bekleme
    25 bölüm zaten.ben ilk bölümü indirdim meraktan
    bi bakacağım teravih sonrası yazarım bişeyler.

bak burda da yorum var baya
    http://myanimelist.net/anime/6444/Tegami_Bachi/userrecs
    .
    .
    .

şimdi izledim.seirei no moribito ya benziyor.
    konu ve dünya farklı tabii ama esas oğlan bi çocuğu bi yere götürecek.onu koruyor felan

monster ı izliyorum bu aralar o bitmeden bunun devamını izlemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 5 Eylül 2010; 20:33:22 >

• Mangasını okuyordum askere gitmeden önce. Animesinin çıkacağını duyunca sevinmiştim hatta indirmiştim (TR sub yapan var mı bilmiyorum) fakat HDD yanınca oda yalan oldu İzlemek istediğim serilerden *-* HOTD bitince tekrar indiricem.
  • İlk defa gördüm.TR altyazılı ya da Animefreak'te ingilizce altyazılı varsa izlerim.
  • ilk bölümlerini izledim duygusal takılan bir animeye benziyor,sanırım son bölümlerde ağlatacak gibime geliyor sonuçta çocuğun annesini arayışını konu ediniyor temelde,annesi çocuğu korumak için postacı vasıtasıyla(ki bildiğimiz postacılar değil tabii,anlamanız için izlemeniz lazım) çocuğu başka yere gönderiyor çocuk da annem niye beni uzaklaştırdı falan fistandan duygusal triplere giriyor işte. izlemenizi tavsiye ederim.
  • 666 Satan adlı mangaya benziyro bir çok açıdan.Orta çağ avrupasında geçiyor şehirlerin görüntüsü böyle dışarıda ise bir çok yaratık var ve bu Bee denen postacıları tehlikelere rağmen postaları götürmeye çalışıyor.Bee'ler genelde 666 Satan'daki O-Part'lara benziyen silahlar kullanıyorlar kendi spirit(ruh gücü işte) güçleriyle silahları dolurup kullanıyor,animene bakmadım ama mangası baya bir okumuştum dediğim 666 Satan isimli mangayı bilen varsa ona büyük oranda benzemektedir eminim animesi kaliteli bir yapımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.