Bir kadına tecavüz tehdidi yapılıyor ve mahkeme buna ifade özgürlüğü diyor aloooooo. Buradaki konu bu. Siz nasıl insanlarsınız? Nasıl bir forum burası, nasıl bir moderasyon bu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 18 Kasım 2024; 15:47:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teğmen Ebru'ya tecavüz tehdidi soruşturmasında yeni gelişme! (2. sayfa)
-
-
Sen de kılıç beğenmiyorsun, bak burada da kılıç var ama Atatürk yok, her kılıçtan nem kapmayın
-
Şunların tuzaklarına düşme. Yeminin doğruluğu yanlışlığı başka bir konuya ait. Buradaki konu bir kadının tecavüz tehdidine uğraması, tehdit eden kişinin kemalistlerin tecavüzü hakkettiği söylemesi ve savcılığın buna ifade özgürlüğü demesi. Bu maaşlı elemanlar ısrarla asıl konuya değinmiyorlar dikkat edersen. Lütfen burada bunlara yemin törenini anlatma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orası mahkeme ben ne hâkim ne avukatım
Ben yaşanılan süreç ile ilgiliyim
Haklisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paralel yeminciler inşallah hesap verecek, bedel ödeyecek. Devlet imkanı ile oku sonra devletin başına kılıç çek !
Bu paralel, çakma yemincilere karşı işlenen hakaret vs suç varsa elbette onlar da yasalar çerçevesinde hesap vermeli.
-
O kılıç vatanına milletine ihanet edenlere karşı çekildi. Yarası olan gocunur. Bu kadar üstüne alınanlar Atatürk düşmanı, yobaz ve gerici bir haindir. Ayrica 15 Temmuz dan sonra da bu yemin kılıçla aynı şekilde yapiliyordu şimdi dert oldu acaba neden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 18 Kasım 2024; 22:57:33 >
T.C. Millî Savunma BakanlığıyoutubeT.C. Millî Savunma Bakanlığı Resmi Youtube Kanalı / Official Youtube Channel of the Republic of Türkiye Ministry of National Defence İnternet Sitesi: https://www.msb.gov.tr/ Twitter: https://twitter.com/tcsavunma Facebook: https://www.facebook.com/tcsavunma/ Instagram: https://www.instagram.com/savunmabakanligi/?hl=tr #MillîSavunmaBakanlığı #TSK #MSBhttps://www.youtube.com/watch?v=OVIkMuiRgx8
Paralel dediğin yemini özel kuvvetlerde ediyor. Bunlar askerlikten bihaber yaşayan kumarbaz tipler. Spor bölümünde iddia kuponu paylaşandan hayır gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 18 Kasım 2024; 16:42:40 > -
Yarın bir gün iktidar değişince ciasal islamcıların gırtlağına yapışılacak. O zaman gözyaşı döküp mağduruz diye gezmesinler.
Ben buradakilerin listesini tutuyorum, benim Türk askerime tecavüz edeceğini söyleyen aşağılık yaratğın hesabını da başkası tutuyordur. Şurada tayyibe bir şey desek anında içeri alırlar Türk askerine tecavüz edeceğini söyleyen işgalciye ise “ Düşünce Özgürlüğü “
Ah şu işgalcilerin işgali bir bitsin..4 gözle bakliyorum
Kötü şeyler yazmak istemiyorum. Böyle ifade özgürlüğü mü olur? kararın bozulması gerek.
-
Yalnız şu da var ki ne gerek vardı o çıkışa? boş yere ordudan Atatürkçü genç insanlar uzaklaştırıldı. Gereksiz bir çıkıştı.
-
Tecavüz tehdidi suç sayılmadı derken, hangi maddi kanıtlar ve içtihatlar ile bunu iddia ediyorsunuz. Önce kanıtları sunmanız gerekir. Konu hukuk açısından değil siyasi açıdan ele alınıp yanıltma yapılıyor.
Internet ortamında belirsiz bir hesaptan birileri birilerine hakaret veya küfür ediyor, bu ülkenin gündemi oluyor. Hangi kesim olursa olsun, kaynağı belirsiz bir yerden yapılan hakaret ve küfürü toplumsal olaymış gibi büyütüp buradan bir siyasi rant çıkarmak istiyor. Bir toplum bu kadar kolay provoke olmamalı. Bireysel olayları büyütüp kaosa neden olmamalı.
Birisi birine küfür veya hakaret ediyorsa, bu küfür edilen hakaret edilen tarafından hukuk yoluna başvurularak çözülebilir. Başkaları onun adına insiyatif alıp başkalarını suçlaması, bunu bahanede ederek fitneye neden olmamalı.
Kamu kurumlarındaki bireylerin normal insanlardan farkı olmamalı. Sokakta bir kadın küfür hakaret yese kimsenin umurunda olmaz. Ama kamu kurumundaki biriyse bu, hele de kutsanan biriyse çok önemli oluyor.
Sabah akşam herkes biribirine küfür hakaret ediyor, sonra geliyorlar sosyal medyadan ahlak etik nutukları çekiyorlar. Bugüne kadar kimseye ne küfür ne hakaret ettim, ama yemediğim küfür hakaret yok. Ama gelip burada ahlak etik bekçisi kesilmiyorum.
-
Tam olarak olay bu zaten. Bundan rahatsız olanlar bu bahsettiğin kesim. Yıllarca orduyu kendi zihniyetine göre dizayn edip Atatürkçü askerleri uzaklaştırmaya çalıştığı halde hala başarısız olduklarını görünce rahatsız oldular tabi.
-
sen git yunanın israilin abd nin pkk ypg nin derdine düş canım asker olarak gerçek düşmanın o kendi halkın değil,Atatürkü seven sever,sevmeyende sevmez sanane,banane yani.
yok oyle kılıç çekmeli bir yemin töreni ne görsel nede video var geçmişe dair, zaten son derece çağ dışı bir görsel elelam hidrojen bombası yapıyor bunlar hala kafalar kılıç darbesi devrinde. askerin derdi olamaz siyaset,sandık işliyor ülkede hdp lilerin demokrasi derdine düştüyseniz bilemem tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2024; 18:29:42 > -
merak ediyorum o laf emine erdoğana edilseydi aynı savcı ifade özgürlüğü diyebilecek miydi acaba?
-
AKP Milli Güvenlik Sorunudur. AKP bu ülkenin başına gelmiş gelmiş geçmiş en büyük Felakettir. Erdoğan hükümeti de gelmiş geçmiş en kötü Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak Türkiye siyaseti tarihine geçmiştir. az kaldı G İ D E C E K S İ N İ Z
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 20:19:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banene rte akp den den koy karşısına adam gibi biri o seçilsin o senin sorunun,seçilemeyi beceremeyen yeteneksiz olan sizsiniz rte değil,ben türk oğlu türküm Türklüğümle gurur duyarım, türk soyundanım türk olmak askerin siyasete karışmasını siyasete kılıç sallamasını onaylamak oluyor herhalde güzel kafa güle güle kullan asıl gericilik çağ dışı kalmak bu oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2024; 20:35:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X