Teğmen Ebru'ya tecavüz tehdidi soruşturmasında yeni gelişme! (4. sayfa)
-
-
Hemen gocundugunu nasıl da belli etmişsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet niye böyle boş işlerle uğraşıyor ya.Biri kürdistan kürdistan diye ortalarda gezer ağzı açlıktan kokar.Diğeri şeriat diye bağırır.Öbürü nefes almadan 20 kere atatürk atatürk der.Ulan sizin birey olarak hiç mi bu hayatta bir amacınız para kazanma gibi bir hayaliniz idealiniz yok.Bak amerikalılara adamlar bir gösteri maçı düzenlediler yeni yetme jake paul dünyanın parasını kazandı.Bizim ülkeden niye girişimci ruhlular çıkmıyor buyüzden işte ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 19 Kasım 2024; 12:57:26 >
buda özgür beyin kurucu partiyiz demesi gibi boş laf. yemin töreninin kuralları belli önceden uyarılmışlar lakin onlar bildiklerini okumuşlar ne dedikleri değil emre itaatsizlik v ar oratada.
-
yargı sonucu iptal edilmiş elaman sözlü tacizden yargılanacak herhelde para cezası alır.
-
FAHO nasıl fonluyorsa, BND'nin fonladığı FAHO'nun forumda ki hain troller doluşmuş ilk mesajları yapıştırmışlar hemen.
Merak etmeyin devran döndüğünde; ''bana devlet emir verdi, kandırıldım, pişmanım, VPN kullanıyorum bulamazlar, troll merkezinden atıyorum kamera da yok, yurt dışından atıyorum bana bir şey olmaz'' dediğinizde yaşayacaksınız asıl süreci.
-
Ülkede ne kadar fetö artığı varmış.
-
O isim vermediği için ifade özgürlüğü diyen savcı kim adı belli mi?
Erdoğan konvoyu geçerken kendi kendine küfür eden 16 yaşındaki çocuğun peşine düştüler geçen gün ve davaya Erdoğan'ın avukatı müdahil oldu garabetin ötesi bir hale geldi ülke
Bütün darbelerin bahanesi hükümetlerin Atatürk ilke ve inkılaplarını tehlikeye attıkları iddiasıdır. Bazı teğmenler harbiyenin geleneksel zihin kanseri olan "darbeci zihniyeti" hortlamışlardır. Sen çıkmış diyorsun korktular mı? Bu olayın muhtıradan farkı nedir?
Türkiye'de darbe veya muhtıra nedir; Atatürk bahane edilerek yapılan askeri kalkışmadır. Türkiye'de bütün muhtıra ve darbeler bu bahane ile yapılmıştır. Bazı teğmenler idarenin Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz verdiğini (yönetmeliğin değiştirilmesini böyle görüyorlar) buna tepki olarak darbeci zihinlerini ortaya çıkarıyorlar. Bu olayın bir muhtıradan bir darbeden farkı yok. Önemli olan yemin metninin ne olduğu değil, önemli olan zihniyettir.
-
Niyet okuyarak hüküm verilmez.
Merak etmeyin bu kadinimizin arkasinda DAG gibi TURK milleti var. Turk milleti dediysem, kendini Turk zanneden, araplasmis yobazlar dahil degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X