Şimdi Ara

Teğmen Ebru'ya tecavüz tehdidi soruşturmasında yeni gelişme! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ve bu kadın ülkesinin askeri okulundan başarıyla mezun. Gerçekten bedevilerin çok olduğu yerde başarılı olmak hele başarılı bir kadın olmak çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet ötesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sümüklü mendil yalancılarından ne bekliyorsunuz

Atatürk, cumhuriyet, Türklük düşmanı reziller.

• Her olayın arkasında neden Bahçeli var bilen anlatsın. Bahçelinin törenden 10 gün sonraki bu çıkışından sonra zaten olayların seyri değişti!

İlk 10 gün bütün partiler olayı normal görüyordu, hükümet sözcüsü, mhp sözcüsü normal, büyütülecek bir olay değil, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Atatürk'e saygı gösterilmesinin, 'Erdoğan'a mesaj' şeklinde ele alınması sağlıksız.” derkennnn, hoooop Bahçeli çıktı;

“Medyada her gün otopsi raporu yazılan vaki yeminin gayesi nedir? Buna kim ya da kimler karar vermiştir? Kanuni yemin dışındaki yeminin üzeri Aziz Atatürk’le örtülmemeli ve gizlenmemelidir.

Ne var ki, bu seneki mezuniyet töreninin resmi safhası tamamlandıktan, Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte askeri ve sivil erkanın ayrılışından hemen sonra sayıları 300’ü geçen teğmenin kılıçlarını çekip bir başka yemini seslendirdikleri, nihayetinde bunun etrafında günlerdir mahsurlu ve bayağı polemiklerin üretildiği de açık bir gerçektir.

https://serbestiyet.com/haberler/bahceliden-tegmenlere-tepki-buna-kim-ya-da-kimler-karar-verdi-180379/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hdp , Dem, PKK, YPG, İsrail ve ABD bunların ne olduğu belli. Lakin bu kılıçtan nem kapanlarin ne olduğu belli değil. Ben omurgasiz düşmandan ise omurgalisini tercih ederim. Hiç olmazsa bunlarin hain olduğu belli gizleyen yok. Asıl o içimizdeki hainler varya onlar tehlikeli. Dolayısıyla o kılıçlar hem içeridekileri hem de dışarıdakilere çekildi. Dediğim gibi yarasi olan gocunur. Rahatsiz olan varsa bu ülkeye ihanet içindedir. O yeminde Atatürk yerine malum şahsın adı geçse adamlar 1 senede yüzbaşı olurdu. Kimi kandiriyorsunuz iyice gemiyi aziya aldınız eskiden ordu yu tam ele gecirmemisken böyle Atatürk e açıkça düşmanlık kimse yapamazdı ne zaman Balyoz Ergenekon vs kumpaslarla ordu bitirilip yerlerine cemaatcileri yerlestirildi o zaman açıkça düşmanlık edilmeye başlandı. Bu kadar olaya rağmen yine de Atatürk sevgisini olduremediginiz Teğmen lerimizi Allah a şükür varmış onları da ordudan atacaklar öyle mi yazıklar olsun!

Türkiye'yi yıkıyorlar bilmem farkında mısın? Teğmenler gövde gösterisi yapıyordu yemin ederken ve düşmanlar da gördüğüm kadarıyla baya korkmuşlar ki hemen hamle yaptılar. Teğmenlerin kılıç çekip gövde gösterisi yaparak yemin etmesi senin zoruna gidiyor mu? şahsen ben standart bir yemin olarak gördüm geçtim, yani benim hayata dair isteklerim var... motosikletimin tamir parası denkleşmesi gerek, güzel bir hatun bulursam evlenecem, belki araba almaya çalışırım falan...

yani ben standart isteklerime odaklanmışken etrafımda bazen kafayı yemiş insanları görüyorum... bazıları tutturmuş "ah bir şeriat gelse" zırvalıyor... sonra diğerlerine bakıyorsun habire "kürdistan" şarkılarıyla kafalar bir milyon...

bıktırdılar artık, bu ruh hastaları yüzünden ben isteklerime ulaşamayacak isem bu 2 grupla da savaşırım... benim geleceğimi mahvederler ise mecbur kalırım buna... Ama ben hiç birinin geleceğini mahvetmiyorum, onlar kaşınıyor. kusura bakmasında boş insanlar, mevcut kanunlar yeterince medeni, sadece uygulanması gerek... kürdistana gerek yok, kendi kültürlerinden ödün vermiyorlar şu an... diğer yandan şeriat isteyenlerde başka ülkeye gidebilirler yada Türkiye de dinlerini yaşayabilirler...

rahatlık batıyor bu 2 gruba.

• aynen geleneksel göreneksel 

7 KEZ BAŞVURUDA BULUNDULAR

Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda süreç gelişmelerine baktığımız zaman kılıçlı yemini gerçekleştiren teğmenlerin 7 kez yemin törenine başvurmak için özellikle başvuruda bulundukları öğrenildi. Resmi törende kılıçlı yemini yaptırmazsanız alternatif törende okuruz tavrının olması. Disiplin konusunda disiplinsizlik tavrına işaret ediliyor. Yüksek Disiplin Kurulu'na 10'un altında isim sevk edildi.

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

asker darbe yaparsa bu isteklerine rahatça kavuşaçan yani komik, bugünler bile cennettten bir anı gelicek zaten iç çatışmayı savaşı tetikler her gece silah bomba sesine, kan gölüne uyanırsın, motor karı yerine kuru canının derdinde olursun.

darbeyle askerin siyasete karışmasıyla kim ileri gitmiş ekonomi belki 50+ kat daha berbat olucak.

ilacı parayı askerde aramanda şahane yani,hadi tuzu kuru birinin askeri yönetim vesayet sevdasını anlarımda fakirin hiç anlamam zaten başlı başına intihar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Kasım 2024; 0:45:57 >
  • "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sözünün neyi yanlış? Burası Türkiye ve ülkenin kurucusu da Atatürk. "Trikupis'in ya da Churchill'in Askeriyiz" demeleri mi gerekiyordu? Bu mu sizi memnun ederdi?

• Sanki şu an farklı bir durumdayiz, ekonomi ne halde görmüyor musun.

• "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen vatandaşa yapmadığını bırakmayanlar şahsa tecavüz etmeliyiz diyerek hakaret eden yaratığa fikir özgürlüğü diyor. Omurgasız karaktersizler sürüsü. Ulan o lafı Erdoğan'ın eşine biri dese aynı gevşekliği gösterecek miydiniz? Fikir özgürlüğüymüş...

• baş kadırıanın başı kesilir türk atasına göre sizler uyarılmışsınız genede bildiğinizi okumuşsunuz bunun bir bedeli olmalı buda size ödetilecek. zaten yargı gerekini yapacak haklı iken haksız durumuna düşmeştik sizin attığınız tweetler.

• Şimdi bu karara göre, özne belirtmeden istediğimiz kişinin fotosunu paylaşarak altına istediğimiz yorumu yazabiliyormuyuz? Doğrumu anladım?

• Teğmenleri linç edenlere, onları suçlu ilan edenlere, sosyal medyada bakın:

-Neredeyse tümü, zamanında FETÖ’ye methiyeler dizenler,

-Neredeyse tümü, kumpas davalarında TSK’yı düşman ilan edenler,

-Neredeyse tümü, Çözüm sürecinde PKK terör örgütü başını, adeta kahraman ilan edenler,

-Neredeyse tümü, göçmenlerin Türkiye’de kalmasını isteyenler,

-Neredeyse tümü, yeni bir Çözüm sürecini destekleyenler,

-Neredeyse tümü, tarikatlarla yürüyenler.

-Ama neredeyse hiçbiri, ABD’nin Büyük Orta Doğu Projesi’ne karşı değil, neredeyse hiçbiri Soros’un göçmen politikasına karşı değil ve hiçbiri Atatürk’le ve Cumhuriyet’le barışık değil.

SORU ŞU: CIA/MOSSAD mı çok başarılı, Graham Fuller mi çok başarılı, Soros mu çok başarılı?..

Forumdaki tiplerin içini okumuş.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 19 Kasım 2024; 9:44:51 >

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

halen Atatürk sömürüsü yapıyorlar forumdada ölmüş adamın yakasını rahat bırakmadılar gitti hepsi öbür dünyadan bağlanıp avukatlığını yapıyor, kimse m.k askereyiz laftından rahatsız değil ama işlerine gelmiyor.

askeriye değilde sanki lunapark kafasına istediği her şeyi yapabilriler açık emire bile itaatsizlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Kasım 2024; 10:28:1 >
  • Biz Laik Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürkün yolundayız. Ne mutlu Türküm diyene.

Konudaki arap aşıkları kendini belli etmiş. Şaşırtmadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı çorbayı kaşıklayıp kaşıklayıp durun bakalım.

Hükümet ne zaman sıkışsa yardımına ya bir Kemalist ya da azılı bir CHP'li yetişiyor.

Danışıklı dövüş diyince de çok bilmiş diyorlar.

Kaşıklamaya devam. Bitmez bu çorba. Afiyet olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.