< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 21 Kasım 2024; 19:59:38 > |
Teğmenlere soruşturma açıldı. MSB önce 'soruşturma yok' demişti.. (10. sayfa)
-
-
Askerlik yapmadın mı?
izin verilmezse İZİN VERİLMEMİŞTİR.
Sorgulama yapılabilecek bir kurum değildir
Atatürk ve Atatürkçülüğe en büyük zararı verenler maalesef Atatürk maskesi takıp istismarı yapanlar...
Kimse kimseyi kandırmasın malumların amacı belli basını başına topla vb hikayelerle bu işe imza at sonra Atatürk'ün askeri...
7 kez istenilip reddedildi ve bu olay gerçekleştiyse
DİSİPLİN DENİLEN KAVRAMIN en mühim sahipliğini yapan TSK için durum normal değil sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rte çıkıp "kılıçları kime kaldırıyorsunuz, onlar temizlenecek" denildiğine buna odaklanan aktroller şu anda disiplinsizlik diyorlar. Bir tanesi utanmadan muhalif medya yüzünden falan demiş.
Bunların tek derdi partizanlık yapmak. Bu uğurda tskya da, subaylara düşman olurlar.
-
Mesela bu üstte paylaşılan açıklama bile bence başlı başına ihraç gerekçesi.
Sen Teğmensin TSK senin ile ilgili soruşturma başlattıysa hakkını sen savun neden avukatlar tutuluyor neden muhalif kanalalra açıklamalar demeçler veriliyor. Neden her şey ifşa edilmeye çalışıyor. Neden twitterdan açıklama yapılıyor !
Açıkçası olay dahada zorlanıp ilalha bu isimleri ihraç ettirme çabası var gibi gelmeye başladı bana. Bu olay kaynayıp gidecekken nasılda köpürtülüyor.
Ufak bir kınama veya belli başlı cezalar ile disiplin soruşturması ve disiplin cezası ile bitecekken konu kanırtılıyorda kanırtılıyor. TSK veya MSB açıklama yaptıktan sonra öğrencilerin karşı açıklama yapması bile bence askeriye kurallarına aykırıdır. TSK yalan söylüyor doğrusu bu deyip geri askeriyeye mi girmek isteyecekler şimdi ? Yalanladıkları TSK nın mensubu mu olacaklar ? Çok değişik işler...
Çok sakıncalı işler gibi. İnşAllah bu karşılıklı açıklama işi kesilir ve ufak bir disiplin cezası ile yırtarlar ama sanki zorla attırılma isteği mi varda dedirtmiyor değil hareketler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Kasım 2024; 19:54:15 >
-
Siyasal islamcılar ne zamandan beridir Atatürk'ü düşünür oldu.
-
Uç örneklerle konuyu dağıtmaya gerek yok. Kişilerin neyi benimsediğinden çok kurumun felsefesine aykırı olup olmadığını sorgulamak lazım.
Bu arada ben çok iyi anlıyorum ve de abes sorular sorduğumun farkındayım. Cevap zaten belli. Askerliğimi yapalı cook oldu bu arada.
Bold yaptığın ortadaki cümlene katılıyorum.
Burada benim sorduğum farklı. Neyse cevabı zaten belli, fazla uzatmaya gerek yok.
@yolcum sen o üniformayı üstünde taşıdığın sürece senin boş zamanın aylak zamanın diye bir şey yok her şeyinle tsk yı temsil ediyon bitti nokta.
ha doğum günü partinde arkadaş arasında sivil kıyafetle uyduruktan siyasi içerikli bir yemin yapsan bile tsk personeli olduğun için, o bile disiplin süreci sizin sivil hayatla meslekle olayı turşu edip sentez yapmanız şahane.
klasik avukat taktiğle yırtmaya çalışmışlar onumu anlamadın? boş zamanlarında kameralara show yapıp kılıç kalkan oynayıp objektiflere hello demeyi bilmişler ama ilginç fantastik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2024; 20:34:21 > -
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda ülkemizin tamamında ve şehrimiz Edirne'de çalışmalarımı sürdürmekteyim.
"Atatürk ilkelerine bağlı şekilde çalışıyorum"
gdh.digital"Atatürk ilkelerine bağlı şekilde çalışıyorum" diyen CHP'li Ediz Ün, kaçak malları kendi taşımışhttps://gdh.digital/ataturk-ilkelerine-bagli-sekilde-calisiyorum-diyen-chpli-ediz-un-kacak-mallari-kendi-tasimis-129055“Bu ülkede banka soyarken kar maskesi, ülke soyarken Atatürk maskesi takılır" ...
Siyasal islamcılar bile siz kadar zarar veremez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu zamana kadar kime izin verilmişte, onlara verilecek herşeyin kuralları net ve çizilidir yazılıdır, bu olay tsk denetiminde gözetiminde izninde olur.
ha bazı kişilere kılıç kalkan showlu korsan mezuniyet töreni izni verilmiştir bunlara verilmemiştir o zaman seni haklı bulurum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2024; 20:46:7 > -
X2YK Özkan polatk ve türevleri iyi çalışıyor bu konuda.
Kendilerini yenidoğan skandalı konusuna bekleriz.
Hani ülkeyi çok seviyonuz ya, malûm çocuklar ülkenin geleceğidir. Buyrun gelin.
-
Siyasal islamcılar, müslümanlığa zarar vermekle meşguller. Atatürk, Cumhuriyet ve laikliği ülkeden kazımak içinde ant içmişler, ellerinden gelse bunu şu dakika yaparlar
Bu arada verdiğin örnek müthiş bir tümevarım.
-
"Kıtası tamamen emir ve komutası altında bulunmayan kıta komutanı hizmet etmiyor demektir.
Lafla, politika ile, düşmanın aldatıcı vaatlerine kulak vermekle askerlik görevi yapılamaz. Omuzlarında ve özellikle kafalarında askerlik sorumluluğunu yüklenecek kadar kuvvet bulunmayanların feci sonuçlarla karşılaşmaları kaçınılmazdır. " Atatürk
Sen buradan devam et...
Diyosun ki konuyu ergenekonlara ne istedilerse verdiklere kadar getir. Gelirse seni biraz yorar, hatta baya yorar
-
-
İzmir Karşıyaka’da bir okulda ilköğretim öğrencileri tören kutlamalarını bırakıp, yan apartmandan açılan Türk bayrağına dönerek, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratına eşlik etti. Bazı sosyal medya kullanıcılar, teğmenlere açılan soruşturmayı hatırlatarak, “Umarım bu güzel çocuklara soruşturma açmazlar...” denildi.
yeniçağ gazetesiİzmir'deki öğrencilerden tüyleri diken diken eden anlar: Atatürk posterini görünce "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratları yükseldihttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/izmirdeki-ogrencilerden-tuyleri-diken-diken-eden-anlar-turk-bayragi-acilinca-863069h.htm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir tane ZAKEPELİİ BAKANLARIN HANGİSİ doğru dürüst bir iş yaptıda da bizi şaşırttı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X