Şimdi Ara

Tehlikeli Karım - Show Tv & 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosu;

Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir , Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar.

Yönetmen: Çağrı Bayrak

Senaryo: Nalan Merter Savaş, Vilmer Özçınar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma sapan bir dizi daha geliyor.

Tutmaz...

• ulan muro sen tut çukurda oynama bu tırt dizide oyna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ömrü 7 bölüm.

• İsme bak çay demle! Karıymış, pehh!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bölüm fragmanı çıktı

• Total 15
    Ab 10
    Abc 13
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöpün biri gidip diğeri geliyor

• Geçende gece rastladım bi izleyeyim dedim.Çok şaşırdım açıkcası ben beğendim.Ama reytingler kötü.6-7 bölüm sonra biter bence.

• Türk dizilerini uzun zamandır izlemiyorum ama bu farklıydı. En büyük kusuru kanal yanlış, günün yanlış, olmasıydı. Günümüzde birbirilerini döverek oyun oynayan survivor gibi saçma bir programın gölgesinde kalmak çok kolay, uyutulmuş bir milletiz bariz belli.

Bende diyordum en azından film tadında dizi izliyorsun diye ama tutmuyor. Devam etmesini dilerdim, üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Türk dizilerini uzun zamandır izlemiyorum ama bu farklıydı. En büyük kusuru kanal yanlış, günün yanlış, olmasıydı. Günümüzde birbirilerini döverek oyun oynayan survivor gibi saçma bir programın gölgesinde kalmak çok kolay, uyutulmuş bir milletiz bariz belli.

Bende diyordum en azından film tadında dizi izliyorsun diye ama tutmuyor. Devam etmesini dilerdim, üzüldüm.

Uzun zamandır Türk dizisi izlemeyen biri için ilginç bir seçim olmuş ben dizinin adı yüzünden fragmana bile bakmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazık ki final yaptı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.