Şimdi Ara

Tek Arkadaşım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok konuştuğum kişiler var ama kolay kolay birine kanım ısınmıyor, zaten kime kanım ısındıysa gerçekten kardeş gözüyle baktıysam genellikle kazık attı. ama şuanda bir arkadasım var senelerdir arkadasız ve birbirimize hiç yamuğumuz falan olmadı dediğim gibi çok konuştuğum kişi var ama arkadaş gözüyle görmüyorum bi konuştuğum var onu kardeş olarak görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Değerini bil

Aynen öyle kardeşimde daha fazla arkadaslık kurmalımıyım acaba? istesem cok arkadas yapabilirim girişkenimdir hiç çekingen değilim ağzım laf yapar ama çok arkadaşlık sahte arkadaslıga denk gelir. Yoksa şimdiki gibi tek arkadaşla kalmalımıyım

• Kaç yaşindasin bilmiyorum ama meraba meraba da kalsın arkadaşlığın diğerleriyle samimi olduğun bikaç kişi ile de zamanini geçir. Fazla arkadaş iyi olmuyor çünkü insanlara güven olmuyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Kaç yaşindasin bilmiyorum ama meraba meraba da kalsın arkadaşlığın diğerleriyle samimi olduğun bikaç kişi ile de zamanini geçir. Fazla arkadaş iyi olmuyor çünkü insanlara güven olmuyor .

17 Yaşındayım ve bende senin suan dediğini yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

Kaç yaşindasin bilmiyorum ama meraba meraba da kalsın arkadaşlığın diğerleriyle samimi olduğun bikaç kişi ile de zamanini geçir. Fazla arkadaş iyi olmuyor çünkü insanlara güven olmuyor .

Ben genelde hayir diyemeyen bir insanim arkadaşlarima karsi o yuzden lisede genelde bikac samimi arkadasim vardi siniftakilerle de normal muhabbet kurardim soguk kalmazdik yani onun harici disardan farkli siniftan arkadaslarla genelde merhabalaşirdim. Universite ortami cok daha farkli tabi ilerde goreceksin lise arkadasliklarini arayacaksin cikar cok daha fazla ön planda olacak.

• Tek arkadasi olan hic sevgilisi olmamis ama girisken, ozguvenli, ezik olmayan bir dhli daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 16 Kasım 2014; 3:52:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az arkadaşım var
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim hic yok. Arkadas olalim mi

• Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Tek dost en iyisi kardeşim lakin yine de çok güvenme. Ben bir kere o haltı yedim, cenazemiz vardı adam (demeye bin şahit ister) birisiyle başsağlığı yollamış. O yüzden yeter...

• Sen yine arkadasindsn memnunsun amaen iyi tek tabanca bunu unutma kazik atan yok bise yapan yok bende bir kisiyle takiliyorum ama arada kiskanclik yapiyo yani bazen kotulugumu istiyo ortada hic bise yokken uyuz oluyorum dost demeye bin sahit lazim en iyisi yavas yavas dostlugu kesmek boyleleriyle.

• Mrb mrb yap uzak dur fazla yaklaşma dediğiniz insanlara mutlaka ki işiniz düşecek. Her işinizi tek arkadaşa mı hallettireceksiniz ? Çevre dediğin şey sadece arkadaşlık için kurulmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Tek arkadasi olan hic sevgilisi olmamis ama girisken, ozguvenli, ezik olmayan bir dhli daha

Kardeşim sevgilim suanda yok ama önceden cok oldu diğer saydıkların doğru ama
  • Bu devirde kimseye güvenilmiyor.
    Benim de gerçekten dostum diyebileceğim 2-3 kişi var, gerisi boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Bu devirde kimseye güvenilmiyor.

Bu akılla hareket ediyorum bende kardeşim zaten. O yuzden hayattaki felsefelerimden biri çok arkadaşın olucağına az olsun öz olsun çok arkadaş olursa sahte arkadaşlıklar sahte gülücükler içeren arkadaşlık olabiliyor demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

İyi Forumlar
  • quote:

quote:

quote:

Ben genelde hayir diyemeyen bir insanim arkadaşlarima karsi o yuzden lisede genelde bikac samimi arkadasim vardi siniftakilerle de normal muhabbet kurardim soguk kalmazdik yani onun harici disardan farkli siniftan arkadaslarla genelde merhabalaşirdim. Universite ortami cok daha farkli tabi ilerde goreceksin lise arkadasliklarini arayacaksin cikar cok daha fazla ön planda olacak.

Bi benim ünidemi arkadaşlarım çıkarcı değil anlamadım forumda herkes üniversitede çıkarcı insanlar var diyip duruyo

• quote:

quote:

Bu akılla hareket ediyorum bende kardeşim zaten. O yuzden hayattaki felsefelerimden biri çok arkadaşın olucağına az olsun öz olsun çok arkadaş olursa sahte arkadaşlıklar sahte gülücükler içeren arkadaşlık olabiliyor demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

İyi Forumlar

Şu sözü çok severim:
    Life is Full of fake People! Trust no one.

Kesinlikle katılıyorum, az olsun öz olsun. Sahte insanları çekemem ben.

• quote:

quote:

quote:

İyi Forumlar

Şu sözü çok severim:
    Life is Full of fake People! Trust no one.

Kesinlikle katılıyorum, az olsun öz olsun. Sahte insanları çekemem ben.

Sende benim kafadansın

• Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/İroni

• quote:

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/İroni

İroni oldugunu anlamadığımımı sanıyorsun?
  • quote:

Linki atmasam ironi ne onu bile bilmiyodun allahin asosyali dedigi seylere bak

Fazla konuşma velet git kendinle oyna sen asosyal olmasan burda işin ne? kuyruk acısına bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.