Şimdi Ara

Tek Başıma Eve Çıkıyorum Aylık Maliyet Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kira-450 TL ev 1+1 tek başımayım aidat 20 tl, ev okula çok yakın otobüs masrafım olmaz gibi bir şey,şimdi ortalama olarak düşünürsek Yemek+Doğalgaz+Elektrik+Su fiyatlarını da eklersek tek kişi için aylık maliyet ne olur? donanım haber ekonomistleri bekleniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quephias -- 24 Ağustos 2017; 10:46:48 >

• Nerede yaşıyorsun çok özendim. İstanbulda köpek bağlasan durmayacağı yerin altındaki gün ışığı görmeyen 1+0 lar 1200 lira falan çünkü
  • Yemek kısmı önemli bir maliyet oluşturuyor. Kahvaltılık vs. göze küçük gibi geliyor ama aylık hesaplamasını yapınca bayağı bir yer kaplıyor masraflarda. Diğer giderleri de gözardı etme derim. Şampuan, tuvalet kağıdı, diş macunu vs. gibi hesaplamalara dahil edilmeyen bir sürü şey çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Yemek kısmı önemli bir maliyet oluşturuyor. Kahvaltılık vs. göze küçük gibi geliyor ama aylık hesaplamasını yapınca bayağı bir yer kaplıyor masraflarda. Diğer giderleri de gözardı etme derim. Şampuan, tuvalet kağıdı, diş macunu vs. gibi hesaplamalara dahil edilmeyen bir sürü şey çıkıyor.

haklısınız bu diş macunu şampuan vs. hiç düşünmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quephias

quote:

Yemek kısmı önemli bir maliyet oluşturuyor. Kahvaltılık vs. göze küçük gibi geliyor ama aylık hesaplamasını yapınca bayağı bir yer kaplıyor masraflarda. Diğer giderleri de gözardı etme derim. Şampuan, tuvalet kağıdı, diş macunu vs. gibi hesaplamalara dahil edilmeyen bir sürü şey çıkıyor.

- Yemeği evde yaparsın
    - Kahvaltıda yogurt yersin içine meyve dograrsın ucuz
    - Şampuanı temizlik malzemeleri satan 1tl ciden alırsın olmazsa sabunla yıkan
    - Tuvalet kagıdına gerek yok. Suyla taharetlenirsin 10 numara
    - dişmacunu gereksiz. misfuck var yada su ile fırçala üstüne ucuz ağız gargarası al

tebrikler halen hayattasın

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

quote:

quote:

- Yemeği evde yaparsın
    - Kahvaltıda yogurt yersin içine meyve dograrsın ucuz
    - Şampuanı temizlik malzemeleri satan 1tl ciden alırsın olmazsa sabunla yıkan
    - Tuvalet kagıdına gerek yok. Suyla taharetlenirsin 10 numara
    - dişmacunu gereksiz. misfuck var yada su ile fırçala üstüne ucuz ağız gargarası al

tebrikler halen hayattasın

misfck kulağa güzel geliyor.

• bende 1+1 e çıkıyorum. sabah cici bebe süt öğlen okulda yerim akşama da bişeyler yaparım diye düşündüm ben. elektrik su dogal gaz ne kadar tutacak onu merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bende 1+1 e çıkıyorum. sabah cici bebe süt öğlen okulda yerim akşama da bişeyler yaparım diye düşündüm ben. elektrik su dogal gaz ne kadar tutacak onu merak ediyorum

Sizde mi yenisiniz hocam sabah cici bebe olayı mantıklı geldi bana da umarım hayatta kalırız
    Sakıncası yoksa sizin kira durumu ne bu arada?

550 okul durağında bi yer benimki. daha uygun bulamadım yoğun arayışlarıma rağmen. 1000 liraya yakın gelen var burslarla. ucu ucuna yetecek gibi geliyor.diş macunu falan bi kere yada iki kere alırım diye düşündüm çok tasarruflu kullanıyorum zaten. bitecek şeyler zeytin yağı gibi yemek malzelemeleri olur bide elektrik ve doğal gaz olur yemek yapmandan banyondan ötürü. midi fırın al börek falan döşersin. bi tepki börek yap o sana kaç gün yeter çayla. güzel kanallar var yemek tarifi depolayacağım ben. dışarıya alıştımı önü kesilmez. bide internet var. 2 yıl tahüt istiyor şerolar. o yüzdne türk.net düşünüyom şuanlık

• Paran varsa tek başına ev en güzeli.

450kira dedin. Düzce soğuk olur doğalgaz varsa aylık 300tl yaz kışın, senelik ortalama 150tl olsun aylık

Elektrik 70

Su 30

İnternet alsan 50

Aidat 50

Yiyecek aylık 300tl de

1100tl yapar

Ulaşım sosyal hayat alkol sigara okul masrafı kitap defter vs hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimden örnek vermek gerekirse

500 kira

Kişın 150-200 arası doğalgaz

70 internet

40 50elektrik

20 30 su

Yemek ev ihtiyac gider 300

Geri bişe kalıraa yersin aile ödyecekse mis

Kyk kredi ya da baska ek gelirin varsa onları kendine harcarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonİskoc90

Kendimden örnek vermek gerekirse

500 kira

Kişın 150-200 arası doğalgaz

70 internet

40 50elektrik

20 30 su

Yemek ev ihtiyac gider 300

Geri bişe kalıraa yersin aile ödyecekse mis

Kyk kredi ya da baska ek gelirin varsa onları kendine harcarsın

hocam tek bir odayı mı kullanıyorsunuz kışın?
    edit Kirayı aile ödüyor benimde aylık gelir 750 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quephias -- 24 Ağustos 2017; 1:21:34 >
  • Quephias kullanıcısına yanıt
    Banyo koridor miutfak bir oda daha

Mutfağı arada kapatıyorum.43 45 arası çalıştırım gnlde

23 24 derece arası oluyor ev

Daha soğuk olursa artırıyom

Aralık ocak şubat mart

En çok ocak şubat calisiyor 3 ay 150 200 arası ödersin

Kyazi 30 50 arası gelir

• Doğalgaz kullanmayı bilen yok galiba. 3+1 evde o kadar fatura gelmiyo bize. Bi derece takacaksınız ordan ayarlayacaksınız. 45 dereceye ayarlarsanız tabi o kadar çok gelir, ev 45 derece olamıyacağına göre hiç durmaz :) 23-25 dereceye ayarlayın, fiyat farkını görüceksiniz.

• 1200-1500 arası. Ne kadar tasarruf yapabildiğine göre değişir.
  • Hocam ben size sayayım gerçekçi olarak. Geçen sene 2 kişi kaldık bu sene tek başıma eve çıktım.

Elektrik 35

Su 10

Dogalgaz 100 (kış aylarında)

Kira + aidat 470

625 lira sen hiç bir şey yapmadan gidecek.

Her gün 1 öğün okulda ye 60tl

Diger öğünler için de 10tl ayirsan günde 300 eder aylık.

Böylece yemek harcaman 360tl etti.

Evdeki temizlik malzemeleri. Vs için aylık 50.

Sigaran varsa günde yarım paketten aylık 150.

1185 TL. Minimum harcamalarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 24 Ağustos 2017; 11:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Hocam ben size sayayım gerçekçi olarak. Geçen sene 2 kişi kaldık bu sene tek başıma eve çıktım.

Elektrik 35

Su 10

Dogalgaz 100 (kış aylarında)

Kira + aidat 470

625 lira sen hiç bir şey yapmadan gidecek.

Her gün 1 öğün okulda ye 60tl

Diger öğünler için de 10tl ayirsan günde 300 eder aylık.

Böylece yemek harcaman 360tl etti.

Evdeki temizlik malzemeleri. Vs için aylık 50.

Sigaran varsa günde yarım paketten aylık 150.

1185 TL. Minimum harcamalarla

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için

• Vay anasını. KYK Canmış be 400 tl ye hayatta kalabiliyorum aylık

Hocam en az 1200 gider. Eğlence AVM Giyim hariç. Geçmiş olsun

Yurt bana hep daha mantıklı gelir. Şimdi mesela ev ve yurt aynı işlemleri yapsan 700-800 tl gibi bi fiyat farkı ortaya çıkıyor bu 800 tl ile 2 aya 1 1 haftalık avrupa turu, yazın 3 ay dil eğitimi için ingiltere vs yapabilirsin. Evin tek artısı tek kalabilmen başka yok benim için. Alkol sigara kullanmıyorum. Eve kız atma derdim de yok.
  • Evde kalıp masrafım az olsun diyorsan, mutlaka ama mutlaka yemeği evde yapacaksın. Dışarıdan yemeye bayağı para gidiyor.
    Mümkün olduğunca farklı marketleri gez, fiyat araştırması yap. Hangi ürün nerede en ucuza geliyorsa oradan bol miktarda al - bozulmayacak ürünler için geçerli bu. Artan yemeği atma, dolaba koy, ertesi gün yersin. Kahvaltılıklar biraz pahalı tutar, bu yüzden, kolay olsun diye her öğün kahvaltı yapma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.