Şimdi Ara

Tek başına seyehat edebilme yaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar biz yazın 2 arkadaş( yaşımız 17) yurtdışına gideceğiz (sırbistan-belgrad) yurt dışı seyehat etme yaşı gibi bir sınır var mı ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kendi pasaportun varsa sorun olmaz. Ama ailenin pasaportuna kayıtlıysan noterden onaylı belge alman gerekiyor diye duymuştum.
  • aileler olmadan yurtdısına cıkamıyorsun benım bıldıgım. araştır bence bıraz.
  • Yer varsa bende gelebilirim belki

• Senin için (ben de öğrenmek istedim) araştırdım, kesin bir bilgi çıkmıyor bir türlü... Galiba o ülkelere giriş için değil de, bizden çıkış için muvafakatname gerekiyor. Ailenizden imzalanmış "sakıncası yoktur" yazısı almalısınız. Boşanma durumu varsa anne ve babadan ayrı ayrı alınmalıdır. Velayet ile birlikte gösterilmesi gerekir.

Tersi de olabilir yani bu hiç gerekmeyebilir, ama basit bir belge zaten, evdekilere imzalatmak (noter parası ile birlikte ne yazık ki) iyi olacaktır düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

Senin için (ben de öğrenmek istedim) araştırdım, kesin bir bilgi çıkmıyor bir türlü... Galiba o ülkelere giriş için değil de, bizden çıkış için muvafakatname gerekiyor. Ailenizden imzalanmış "sakıncası yoktur" yazısı almalısınız. Boşanma durumu varsa anne ve babadan ayrı ayrı alınmalıdır. Velayet ile birlikte gösterilmesi gerekir.

Tersi de olabilir yani bu hiç gerekmeyebilir, ama basit bir belge zaten, evdekilere imzalatmak (noter parası ile birlikte ne yazık ki) iyi olacaktır düşüncesindeyim.

Çok teşekkür ederim eyvallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.