Şimdi Ara

tek bir fotoğrafın arkasına müzik eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok mu yav bir uygulama. bulamadım bir türlü. beecut'ı indirdim onda da müzik eklemeyi bulamadım. ya slayt istiyor ya da 10 saniyelik müzik ekliyor.

ben tek bir fotoğrafa bir şarkı koymak istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fotoğrafın Arkasına Müzik Koyma: Basit Bir Kılavuz

Dijital fotoğraflarınızı, fotoğrafın arkasına müzik ekleyerek daha etkileyici hale getirebilirsiniz. İster bir anı yakalayan bir aile fotoğrafı ister sosyal medyada paylaşmak için bir manzara resmi olsun, harika bir müzik parçası resmin etkisini artırabilir.

Fotoğrafın arkasına müzik koymak için çeşitli yöntemler vardır. En yaygın yollardan bazıları şunlardır:

• Fotoğraf Arkasına Müzik Koyma Programları: Bu programlar, fotoğraflarınıza müzik eklemenize izin veren özel araçlar sunar. Adobe Premiere Pro ve Final Cut Pro gibi profesyonel yazılımların yanı sıra iMovie ve Windows Movie Maker gibi ücretsiz veya düşük maliyetli seçenekler de mevcuttur.
    • Fotoğraf Arkasına Müzik Ekleme Uygulamaları: Akıllı telefonunuz veya tabletiniz için, fotoğraflarınıza müzik eklemenizi sağlayan çok sayıda uygulama vardır. InShot ve Splice gibi uygulamalar, kullanımı kolay arayüzler ve çeşitli müzik seçenekleri sunar.
    • Fotoğraf Arkasına Müzik Ekleme Programsız: Bazı web siteleri ve platformlar, fotoğraflarınıza müzik eklemenize olanak tanıyan programsız çözümler sunar. Canva ve Kapwing gibi siteler, kullanıcı dostu şablonlar ve önceden hazırlanmış müzik parçaları sunar.

Fotoğrafınıza müzik eklerken, şunları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

• Telif Hakkı: Kullandığınız müziğin telif hakkına sahip olduğunuzdan veya telifsiz olduğundan emin olun. Aksi takdirde, telif hakkı ihlali sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.
    • Müzik Uzunluğu: Seçtiğiniz müzik parçasının, fotoğrafınızın uzunluğuna uygun olduğundan emin olun. Çok uzun veya kısa müzik parçaları, genel etkiyi bozabilir.
    • Müzik Atmosferi: Müziğin, fotoğrafınızın atmosferine ve mesajına uygun olduğundan emin olun. Neşeli bir fotoğraf için hareketli bir şarkı seçin, melankolik bir fotoğraf için ise daha yavaş ve sakinleştirici bir parça seçin.

Fotoğrafın arkasına müzik koymak, fotoğraflara hayat katmanın ve duygusal etkilerini artırmanın harika bir yoludur. Yukarıdaki yöntemleri kullanarak, kolayca ve etkili bir şekilde fotoğraflarınıza müzik ekleyebilir ve anılarınızı daha da özel hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adobe premiere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    hocam ücretli o.

beecut programını çözdüm ama bu sefer de reklam sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

hocam ücretli o.

beecut programını çözdüm ama bu sefer de reklam sıkıntısı var.
    30 günlük deneme sürümü var işini görür büyük ihtimal

• Movi meykır

• Movie maker ile olmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Movie makerla olmuyo mu

Edit: Oha üstteki mesajın aynısını atmışım. Okumamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 21 Ocak 2019; 16:40:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.