değerli arkadaşlar benim bir sorunum var origo marka modemim var ve usb olarak pc ye takılı aynı zamanda bir tanede dizustum pc var kardeşim kendi odasında bu dizustunu kullanmak istiyor gerekli olan pcler arası kabloyu aldım ama windows ustunde ne gibi aşamaları yaparak masam ustu bilgisayarımdan diğer dizustu pc ye internet paylaştırabılırım şayet yardım olursanız çok mutlu olurum en azından resimli olarak verme şansınız varsa çok memnun olurum bir türlü yapamadık diğer yandan pcler arası bahlantının var olup olmadığınıda nasıl anlıcaz yerel ağ bahlantsı bağlı gorunmuyor güvenlik duvarıda kapalı ve belgelerim klasorunude ağda paylaşıma açtım ama herhangibir sonuç elde edemedim yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla ne yaptıysam olmadı bilen lutfen yardım etsin cross kablomda var takılı ama bır turlu olmuyor
kardeşim çok saol bu dediklerini yapıcam sanırım bu konuda bilgi sahibisin ben dediklerinin aynen uygulucam olmassa yine bilgine başvurmak isterim çok saol kardeş
olmadı değerli dostum acaba kablodamı bir sorun var ben bunların bağlı olduğunu nasıl anlıcam vall aklım karıştı :(
yerel ağ bağlantısının simgesi ney eğer X ise o zaman kablo sorunlu. kablo test cihazı bulabilirseniz iyi olur
çapraz bağlantı için kablo uçları
1-3 ile 2-6 kendi arasında yer değiştirecek
anladım dostum sanırım benım kabloda bir sorun var doğu olan kabloyu alıp yıne denıcem sana haber verırım en azından sende fikir sahibi ol isterim çok teşekkur ederım ilgi ve alakan için yine göruşucaz inşallah .
değerli kardeşim çok saol bilgilerin doğrultusunda yaptım ve oldu şu anda diğer bilgisayarda bahlandı çok tşk ederım