Şimdi Ara

Tek çipli ve 3 çipli Şerit Ledlerde Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
24.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek çip iç mekan 5 metre fiyatı : KDV Dahil 14,04 TL http://www.ledpasaji.com/c/4471592/1/tek-cipli-metrede-60-ledli.html
    Tek çip dış mekan 5 metre fiyatı : KDV Dahil 19,94 TL http://www.ledpasaji.com/c/4471595/1/tek-cipli-metrede-60-ledli.html

Kırmızı, Yeşil, Mavi, Beyaz, Günışığı, RGB renkleri mevcuttur. Hepsi yüksek lümenli, metrede 60 ledlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruaes -- 17 Aralık 2012; 9:38:13 >

• Kendinizmi satıyorsunuz? ben bir projem için istiyorum çok renkli olanlardan. birde trafosundan almak istiyorum. Yani komple çözüm olacak. Trafo elektrik prizi, kablosu falan hazır halde. renklerin değişimi için uzaktan kumanda ve yanında timerli kendi kendine renk değişiminin olmasını istiyorum.

Tek renk (beyaz) ve çok renkli olarak ayrı ayrı fiyat verirmisiniz? toplamda 3.25 metre olacak ama siz 4 metreye göre fiyat verin. kendimiz kısaltabiliyoruz nasılsa değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucel_kandemir

Kendinizmi satıyorsunuz? ben bir projem için istiyorum çok renkli olanlardan. birde trafosundan almak istiyorum. Yani komple çözüm olacak. Trafo elektrik prizi, kablosu falan hazır halde. renklerin değişimi için uzaktan kumanda ve yanında timerli kendi kendine renk değişiminin olmasını istiyorum.

Tek renk (beyaz) ve çok renkli olarak ayrı ayrı fiyat verirmisiniz? toplamda 3.25 metre olacak ama siz 4 metreye göre fiyat verin. kendimiz kısaltabiliyoruz nasılsa değilmi?

Şerit ledler 3 çipli ve tek çipli olarak değişir. Sizin çok renkli olarak istediginiz RGB şerit leddir. RGB fiyatlarını web sitemizden bakabilirsiniz. Tek renk (beyaz) olarak tek çipli 2,80TL+KDV, 3 çipli 7,5 TL+KDV'dir. 4 metre için tek çiplide 2 amper yeterli, üç çiplide 5 amper yeterlidir. Kendiniz kısaltma veya ekleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruaes -- 27 Haziran 2012; 10:46:01 >

• tek çip ile 3 çipli arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

tek çip ile 3 çipli arasındaki fark nedir?

Üç çipli tek led gibi görünür ancak üzerinde 3er led vardır ve 3 katı ışık verir. Metrede 60 ledliyken metrede 180 led varmış gibi ışık alırsınız. Tek çipliler genelde aksesuar için kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruaes

quote:

Üç çipli tek led gibi görünür ancak üzerinde 3er led vardır ve 3 katı ışık verir. Metrede 60 ledliyken metrede 180 led varmış gibi ışık alırsınız. Tek çipliler genelde aksesuar için kullanılır.

Ooo çok iyiymiş 3 çip olayı o zaman. Ben de yatak odamdaki yatağın altına ya da yatağın duvarla temas eden başlık kısmının arkasına uygulamayı düşünüyorum. Her şeyiyle ne kadar bir ücret ödemem gerekir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Ooo çok iyiymiş 3 çip olayı o zaman. Ben de yatak odamdaki yatağın altına ya da yatağın duvarla temas eden başlık kısmının arkasına uygulamayı düşünüyorum. Her şeyiyle ne kadar bir ücret ödemem gerekir acaba?

Kaç metre düşünüyorsunuz? Ve kaç metresini bir arada kullanacaksınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de iç ortam için tavan aydınlatma yapmak istiyorum, ışık seviyesi ayarlanabiliyor mu ( dimming deniyor sanırım). tavanda gizli kalacak( kartonpiyer ile tavan arasına) boydan boya çeksem atıyorum tek parça 25mt ve ona bağlı adaptörü ( ya da tüm odalarınkini sigorta kutusuna kadar getirip oraya daha büyük amperli tek adaptör koyabilir miyim.
  • quote:

Yatak arkasına takribi 1,5 mt. gider diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartanyan

Ben de iç ortam için tavan aydınlatma yapmak istiyorum, ışık seviyesi ayarlanabiliyor mu ( dimming deniyor sanırım). tavanda gizli kalacak( kartonpiyer ile tavan arasına) boydan boya çeksem atıyorum tek parça 25mt ve ona bağlı adaptörü ( ya da tüm odalarınkini sigorta kutusuna kadar getirip oraya daha büyük amperli tek adaptör koyabilir miyim.

Işık seviyesini ayarlamanız için trafonun dimmerli olması gerekmektedir. Bizde mevcut değildir. 25 metreyi birarada tek trafoyla kullanabilirsiniz. ama 15 amper 2 trafo alıp baglarsanız hem ömrü uzun olur,hem de iyi bir ışık alırsınız.
  • quote:

quote:

Yatak arkasına takribi 1,5 mt. gider diye düşünüyorum.

En az 5 metre rulo halinde satılmaktadır. 5 metre içinden kendiniz kesebilirsiniz Her 3 ledde bi kesim yeri vardır. 2 amper trafoda yeterli olacaktır.
  • quote:

Kendinizmi satıyorsunuz? ben bir projem için istiyorum çok renkli olanlardan. birde trafosundan almak istiyorum. Yani komple çözüm olacak. Trafo elektrik prizi, kablosu falan hazır halde. renklerin değişimi için uzaktan kumanda ve yanında timerli kendi kendine renk değişiminin olmasını istiyorum.

yücel kandemir arkadaşın dediği gibi bana da aynı sistemden lazım sitede hangi ürünlerden alıp birleştireceğiz çözemedim. banada kurulu bir sistem lazım sadece bantıyla yapıştırıp fişe takıp çalıştıracam 5 metre lazım toplam fiyat nedir hazır bir şekilde gönderebilirmisiniz. Şimdedin teşekkürler iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: cgya

quote:

yücel kandemir arkadaşın dediği gibi bana da aynı sistemden lazım sitede hangi ürünlerden alıp birleştireceğiz çözemedim. banada kurulu bir sistem lazım sadece bantıyla yapıştırıp fişe takıp çalıştıracam 5 metre lazım toplam fiyat nedir hazır bir şekilde gönderebilirmisiniz. Şimdedin teşekkürler iyi çalışmalar

http://www.ledreyonum.com/urun/maxiled-5-mt-5050-144-w-rgb-dis-mekan-serit-led/ silikonlu 60 ledli üründür. Toplamda 16 renk verir. Kumandası :http://www.ledreyonum.com/urun/maxiled-ir-rgb-24-tus-led-kontrol-cihazi/ ve trafosuhttp://www.ledreyonum.com/urun/maxiled-85-amper-12v-guc-kaynagi/ hazır bir şekilde derken zaten bağlaması kolaydır. Girişlerini tarif ederiz.

• RGB dış mekan dediğinizde her led ayrı renkmi veriyor? ben onu kastetmemiştim. her led kendi başına rgb renkler verebiliyor. şu videodaki sistemden bahsediyorum.http://www.youtube.com/watch?v=4O4a5O8hQjA ışıkların yanma sönme ve değişim süreleri ayarlanabiliyor sanırım. Dikkat ederseniz her led kendi başına renk verebiliyor. Yazdığına göre 8000 renk verebiliyormuş pek inandırıcı gelmedi ama 100 renk bile olsa işimi görür bu şekilde.
  • quote:

RGB dış mekan dediğinizde her led ayrı renkmi veriyor? ben onu kastetmemiştim. her led kendi başına rgb renkler verebiliyor. şu videodaki sistemden bahsediyorum.http://www.youtube.com/watch?v=4O4a5O8hQjA ışıkların yanma sönme ve değişim süreleri ayarlanabiliyor sanırım. Dikkat ederseniz her led kendi başına renk verebiliyor. Yazdığına göre 8000 renk verebiliyormuş pek inandırıcı gelmedi ama 100 renk bile olsa işimi görür bu şekilde.

Benim bahsettigim ürün de bu şekilde zaten. Ama öyle 100 renk olmuyor tabi. RGB kırmızı yeşil ve mavi renktir. Ve bunların karısımlarını verir. Kumandasından herseyi ayarlayabilirsiniz.

• Kıymetli arkdaşım 80 cm lik bir akvaryumum var yaklaşık 1,50 mt. bir beyaz lede ihtiyaçım var. Acaba bu dış mekan denilenler (büyük ihtimalle IP64) akvaryumun üst kapağına monte edicem haliyle buharlaşma olacak ve buharda üst kapak nedeniyle dışarı çıkmayarak kapağın altında damlacık yapacaktır. Bu durumda bu dış mekan ledleri patlama yaparmı veya IP67 standartlarında bişi varmı (bu IP64 - IP67 olayında yanılıyor veya yanlış ifade ediyor olabilirim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkamilk

Kıymetli arkdaşım 80 cm lik bir akvaryumum var yaklaşık 1,50 mt. bir beyaz lede ihtiyaçım var. Acaba bu dış mekan denilenler (büyük ihtimalle IP64) akvaryumun üst kapağına monte edicem haliyle buharlaşma olacak ve buharda üst kapak nedeniyle dışarı çıkmayarak kapağın altında damlacık yapacaktır. Bu durumda bu dış mekan ledleri patlama yaparmı veya IP67 standartlarında bişi varmı (bu IP64 - IP67 olayında yanılıyor veya yanlış ifade ediyor olabilirim.)

Bizdeki şerit ledler IP64 tür. Sizin IP67 almanız gerekiyor. IP64ler buhardanda etkilenir ve ledler patlar.
  • Tek Ciplilerde RGB yokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Tek Ciplilerde RGB yokmudur ?

Tek çiplide rgb yoktur. Farklı ışıklar bi ledin içerisindedir zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Tek Ciplilerde RGB yokmudur ?

Tek çiplide rgb yoktur. Farklı ışıklar bi ledin içerisindedir zaten.

Tek Cipli 5 Metre led icin hangi guc kaynagi gerekir?

http://www.ledreyonum.com/urun/maxiled-5-mt-3528-mavi-ic-mekan-serit-led/

Burdaki led icin nasil guc gerekir?

LED TV'nin arkasina yapistiracagim. Koselere geldigimde şeridi katlamam gerekecek bir sorun yaratirmi?

Elektrige baglayip siz hazir duruma getirebilirmisiniz?

Ekstra birde anahtar alsam sizden, anahtarli bir devre yapabilirmisiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.