Şimdi Ara

TEK DERS SINAVI İÇİN DİLEKÇE KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SON SINIF OLUP TEK DERSE KALANLAR İÇİN KAMPANYA BAŞLATILMIŞ. LÜTFEN DESTEK OLUN. BU ARADA BÜTÜNLEME HAKKIMIZDAN VAZGEÇMEDİK. HUKUKİ SÜRECİMİZ HALA DEVAM EDİYOR .

KAMPANYA BİLGİSİNE AÖF TEK DERS ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://www.acikogretimedebiyat.com/duyuru-ar%C5%9Fivi/817-tek-ders-s%C4%B1nav%C4%B1-i%C3%A7in-kampanya-ba%C5%9Flat%C4%B1yoruz.html

• Arkadaşlar destek bekliyoruz. İçinizde tek dersten okulu uzatan hiç kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonrabirgun

Arkadaşlar destek bekliyoruz. İçinizde tek dersten okulu uzatan hiç kimse yok mu?

Hocam benimde güz döneminden 1 ve bahar döneminden 1 olmak üzere toplam 2 ders yüzünden mezun olamıyorum...Tek umudum bütünleme sınavı ama o da yok Hangi akla hizmet öğrencilerin bütünleme ve tek ders sınav hakkını elinden alırsınız...Hiç mi vicdan yok bu haysiyetsizlerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek ders olmıycak arkadaşlar diğer kalanlara haksız oluyor ozaman. ya hep olucak ya hiç
  • bir an evvel sonuçlansa iyi olur..

• çok üzülerek söylüyorum, bu saatten sonra geri adım atacaklarını sanmıyorum.

sınavlar bitsin, belki bütünlemeyi final sınavlarını etkilemesin diye açıklamıyorlardır diye düşünüyordum. sınavlar bitti, yine yapmayacaklarını söylüyorlar.

dördüncü sınıfa yeni geçmeme rağmen bir dilekçe de ben atacağım, inşallah bir farklılık yaratırız.

edit: bir şeyler karaladım, tepkisiz kalmaktan iyidir.

quote:

Bu e-posta biliyorum ki sonuna kadar okunmayacak, ve kaale alınmayacak. Ama yine de içimden gelenleri söylemek istiyorum bir öğrenciniz olarak.

Hemen hemen bütün örgün öğretim kurumlarında olan, öğrenci mağduriyetini önlemek için yaratılmış olan tek ders sınavlarının, açıköğretim gibi öğrenci yapısı belirli bir kurumda olmamasını SKANDAL dışında bir kelime ile tanımlayamıyorum.

Ders kitaplarını sınavlara 2 hafta kalana kadar yetiştiremeyen, büyük bir çoğunluğu çalışan insanlardan oluşan öğrencilerine vize - final sınavları aralığı olarak 3 hafta veren ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'ne yazıklar olsun demekten başka bir şey diyemiyorum!

Hakkımız olan Kredili Sistem'i bize asırlar sonra daha yeni getirdiğiniz için, bunca sene bizi 1 soru yüzünden sınıfta bıraktığınız için; BEN SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM. Çünkü, sizin gözünüzde hiçbir zaman lisans öğrencisi olamamışız.

Otomatik mesajınız için şimdiden teşekkür ederim, zahmet olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 18 Haziran 2013; 15:16:24 >

• TÜRKİYEDEKİ ÜNİVERSİTELERE BAKTIĞINIZ ZAMAN HEPSİNDE TEK DERS EK DERS MEVCUT SİZ BUNU NE HAKKA BİZİM ELEMİZDEN ALABİLİRSİNİZ Kİ ?

KENDİ ÇIKARLARINIZ İÇİN 1 MİLYON GENÇİN KADERİYLE OYNUYORSUNUZ YAKIŞIYORMU ? PEKİ YÖK BAŞKANI BU KADAR İNSANA KULAK VER DUY SÖZÜNÜ TUT GENÇLERİN 1 SENE SEBEBSİZ YERE KAYBETMELERİNE İZİN VERME HELE 29 YAŞINDA OLUPTA TEK DERSTEN KALAN ÖĞRENCİLERİN 15 AY ASKERLİK YAPMAK ZORUNDA KALICAKLAR LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNÜN VE EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYIN.

BAKTIĞINIZDA İNSANLAR ÇOK KOMİK PUANLARLA KALMIŞ 1 PUANLA 2 PUANLA ŞURAYA BAK YAA SİNİRİM BOZULDU.
     TEK DERS SINAVI İÇİN DİLEKÇE KAMPANYASI TEK DERS SINAVI İÇİN DİLEKÇE KAMPANYASI

• TEK DERS SINAVINI AÇIN İNSANLARI MAĞDUR ETMEYİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: umapre

TÜRKİYEDEKİ ÜNİVERSİTELERE BAKTIĞINIZ ZAMAN HEPSİNDE TEK DERS EK DERS MEVCUT SİZ BUNU NE HAKKA BİZİM ELEMİZDEN ALABİLİRSİNİZ Kİ ?

KENDİ ÇIKARLARINIZ İÇİN 1 MİLYON GENÇİN KADERİYLE OYNUYORSUNUZ YAKIŞIYORMU ? PEKİ YÖK BAŞKANI BU KADAR İNSANA KULAK VER DUY SÖZÜNÜ TUT GENÇLERİN 1 SENE SEBEBSİZ YERE KAYBETMELERİNE İZİN VERME HELE 29 YAŞINDA OLUPTA TEK DERSTEN KALAN ÖĞRENCİLERİN 15 AY ASKERLİK YAPMAK ZORUNDA KALICAKLAR LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNÜN VE EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYIN.

BAKTIĞINIZDA İNSANLAR ÇOK KOMİK PUANLARLA KALMIŞ 1 PUANLA 2 PUANLA ŞURAYA BAK YAA SİNİRİM BOZULDU.

29 yaş sınırında olan arkadaşların insiyatifi malesef bağlı bulundukları askerlik şubelerine kaldı..Bende 0.09puanla dd'yi kaçırdım..yok böyle birşey..Ben kabullendim artık boku bokuna bir sene bekleyeceğiz işte..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.