Şimdi Ara

tek dişi kırık laptop fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopun fanını temizlerken fanda ki dişlerden 1 tanesi kırıldı gerçi zorlamadım ama dişi yamuk görmesem dikkatimi çekmeyecekti nasıl kırıldı anlamadım bile .. önceden kırılmış olabilir mi bilmiyorum bi anda ısınıp kapanınca fanı temizleme vakti geldi diyerek açmıştım zaten.. neyse kırılmış artık yapacak birşey yok parçayı da attım malesef
    merak ettiğim konuya gelecek olursam bu kırık diş aerodinamiğini bozuyor diyenler var doğrumu dur gerçi titreme var gibi bu sıkıntı çıkarır mı zorlamaya kalktığımda pc yi ? yada performans düşer mi yeni fan düşünmeli miyim?

gerçi bu adresten buldum ama kapıda ödeme yok güvenilir midir ?

http://www.dunyagrup.com/dell-inspiron-15r-n5010-notebook-fani-cpu-fan-0nc4tx-60-4hh16-002-dfb451005m20t.html

ayrıca sizin öneride bulunabileceğiniz ve kredi kartı değil de kapıda ödeme yada havale ile alabileceğim site var mı ?

ve laptop modelim dell inspiron 15R n5010

• Fan vidaları güzelce sabitlenmişse problem çıkarmaz fakat soğutma konusunda performans düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Hayati bir önem taşımamakla birlikte yeni bir fan almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

Fan vidaları güzelce sabitlenmişse problem çıkarmaz fakat soğutma konusunda performans düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Hayati bir önem taşımamakla birlikte yeni bir fan almanızı tavsiye ederim.

kardeşim ilgin ve önerin için çok teşekkür ederim vidaları sabitlediğime eminim sanırım titreme dişin eksikliğinden oluyor 3 yıldır ilk defa titreme hissediyorum ( cd rom titremesi gibi ) fan bakacağız artık zaten performansa etki ediyormuş saol vakit ayırdığın için
  • Bence kirilan disin tam hizasinda fanin diger tarafindaki disi kir. Bana da aynisi oldu kac yildir bu sekilde kullaniyorum bi sorun yok. Titresim falan da yapmaz boylece. Ama tek taraf kirik olursa dengesizkik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.