Şimdi Ara

Tek kırma tüfek önerisi gerekli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek kırma tüfek almak istiyorum. Boş zamanlarımda gidip 2-3 şişeye, cansız hedefe atış çalışacağım nişancılığımı geliştirmek için. Hem bu yüzden hem de taşınması, temizlenmesi, tamiri, bakımı ve yağlanması kolay olduğu için tek kırma arıyorum. Tüfek konusunda biraz bilgisiz ve acemi olduğum için 100 lira etmeyecek tüfeğe gidip 300 lira vermeyi istemediğimden bu foruma bir danışayım dedim. Atış çalışacağımdan olabildiğince uzağa atabilmesi için 20 veya 36 kalibre, kurşun atmaya uygun bir tek kırma tüfek arıyorum. Tercihen mat siyah yahut gümüş gri renkte. Satın alma belgem ve sağlık raporum hazır. Bütçem de 350 liraya kadar açık. Çok aktif kullanmayacağım için en kalitelisini almam önemli değil. Savunma yahut saldırı amacı da güdülmeden, sadece uzak mesafeye atış çalışılabilecek bir tüfek tam olarak aradığım şey. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: İmla kuralları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 18 Mart 2017; 5:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torun 404 36lık 200 TL bir fiyatı var. Alınabilir mi?

• Armsan eos.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Armsan eos.

Kusura bakmayın ama ben Armsan kullanmak istemiyorum. Bundan 1 yıl kadar önce tüfeğin kullanıcısı emniyet mandalının bulunduğu yer dolayısıyla parmağını sakatlamıştı. Firmayla iletişime geçtiğindeyse firma 'kapak olsun' der gibi facebookta bir video yayınlamıştı. 'Bizim tüfeklerimizde bir sorun yok, atanda sıkıntı var' vesaire cümleler kullanmışlardı videoda. Gerçekten de tüfeğin emniyet mandalı rahatsız. Sağda bulunuyor ve solak kullanıcı olarak benim bile tersime geliyor. Güzel tüfektir, iyi patlar, isabeti iyidir, fişek seçmez gibi kısımlarını es geçelim; kendi ülkesinden bir müşteriye karşı dediğim şekilde ukalaca davranan bir firmanın olası bir sorunda yardımcı olacağını sanmıyorum. Sorsan o tüfekten yüz binlerce üretip 40 ülkeye ihraç etmişlerdir de, sorun tek bizdedir. Firma yetkililerinin tavır ve davranışları nedeniyle bu firmadan uzak durmayı tercih ediyorum. Alternatif olarak ise Huğlu, Üzümlü, Dağlıoğlu, Torun, Kral vb. markalar kullanmayı tercih ederim. Bir sorun çıkıp da bildirildiğinde olayı doğru düzgün düşünüp ölçülü davranan firmalar bunlar ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 20 Mart 2017; 5:25:51 >

• Aynı düşünceler bende de mevcut. Ben de bir tek kırma almak istiyorum atıcılık için. Bu işlerden çok iyi anlayan bir airgun forum üyesi tek kırma üreten firmalar ucuz olduğu için özensiz hazırlar yüksek kalibre kesinlikle alma aliyorsan 36 cal al demişti. Yüksek gramajli kurşunlar genelde tüfeği ikiye ayirabiliyormus. Öneri olarak da yildizdan şaşma demişti. Ama o zaman yıldız 400 liraydı şimdi 500 olmuş. Piyasada gözüme çarpan bir tek kral var 300tllik fiyatiyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.