Şimdi Ara

tek kişi eve çıkmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmiri kazandım,yurtta kalamam aynı uniyi kazandgım birkaç arkadaşım var onlar ev tutalım diyor fakat aynı evde 4 kişi biraz sorun olur diye düşünyrum yani anlaşamamzlık fln..onun için tek olarak ev tutmaya karar verdm.sizce hiç bilmediğim bir şehirde tek başıma bir evde yaşayabilirmym?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1013
    sizce hiç bilmediğim bir şehirde tek başıma bir evde yaşayabilirmym?

Soru çok saçma..
    Çünkü soruyu sorman gereken mercii biz değil , kendinsin.
    Bu forumu ailenizden biriymiş gibi görmeniz , saçmalıktır. Sizi tanımayan hiç kimse bu soruyu yanıtlayamaz.
    Biz sizin yaşantınızı/hayata duruşunuzu nereden bilelim ?
    ütü yapıyor musun , yemek yapıyor musun , faturaları ödüyor musun , ev temizliği yapıyor musun , komşuluk ilişkilerinde açık mısın , ev sahipleri ile ilişkin nedir , v.s... bir sürü soruuyu doğru şekilde cevaplandırıp ; - en önemlisi - uyguluyor musun ?
    Hayatında kaç defa yalnız kaldın ? ciddi anlamda kaç defa..

Maşallah bu forum ; teknik forumdan çıkıp , pskiyatr servisi açacağız..?

• Yalnizlik Allah'a mahsustur derler ya aynen oyle hoca, benden sana tavsiye (tecrubeye sabit) sakin ha oyle birsey yapma. Yurda cik veya arkadaslarinla/arkadasinla eve cik. Hele hele duygusal ve karmasalarla, ayrintilarla kafani dolduran bi tipsen, uzak dur.
  • 4 Sıkıntı yaratır gerçekten zor karı kız atarsın eve,atarsan da facia olur diyorum neyse..4 Kişiden ziyade grup olarak 2ye bölünün ve 2şer kişi 2 ev tutun o zaman pek sıkıntı olmaz hocam
  • yurda çık önce.başka biryerde yaşamayı ,yalnız yaşamanın sorumluluklarını öğreneceksin zamanla.1-2 sene içindede eve çık
  • Ben çıktım, çok düzensiz biri olduğum için evi pislik götürüyodu, gündelikçi kadın tuttum mecburen.
  • balkonda kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her eve lazım!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • para varsa tek başına çıkarsın.1500 tl yi gözden çıkar.
  • Daha önce tek başına yaşamadıysan, evini b.. götürebilir. Bulaşık makinen yoksa, ömrün bulaşık yıkamakla geçer. Düzenli temizlik yapman lazım, yemek falan pişirirsen, yedikten hemen sonra ortalığı toparlaman gerekir, mutfak canlı bir organizma gibidir, yutar seni. Akşam evde sıkılabilirsin, yanlız hissedebilirsin. Kolay iş değildir vesselam, 2 kişi çık.
  • Ben de tek ev bulursam tutmayı düşünüyorum. Canım sıkılacak kadar boş günüm pek olmadı şimdiye kadar. Üniversitede sıkı çalışıcam günlük tekrar yapıp. Sakin bir ortam olmalı bu yüzden. Arkadaş bulmada üstüme yoktur. Dışarda gezmesini çok severim. Sıkıntı olmaz eğer olursa bir oda arkadaşı bulurum. Bence insan kendisine sormalı önce nasıl bir yerde mutlu olurum nasıl rahat ederim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar yorumları alalım. İkinci sınıfa geçenler biraz deneyimlerini yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis1024

Ben de tek ev bulursam tutmayı düşünüyorum. Canım sıkılacak kadar boş günüm pek olmadı şimdiye kadar. Üniversitede sıkı çalışıcam günlük tekrar yapıp. Sakin bir ortam olmalı bu yüzden. Arkadaş bulmada üstüme yoktur. Dışarda gezmesini çok severim. Sıkıntı olmaz eğer olursa bir oda arkadaşı bulurum. Bence insan kendisine sormalı önce nasıl bir yerde mutlu olurum nasıl rahat ederim diye.

Hocam Kendinle çeliştin galba
    2.sınıf'a geçmiş biri olarak ev ( apart pansiyon ) olsa çıkacağım fakat yok Yurt ortamı kalaba ortak alanları kullanıyoruz rezillk wc'de sanki maymun ....mış kıllar pislikler, adam bilerek yıkamıyordu. Her türlü ilginç insanlarla karşılaşıyorsun.Yurtta arkadaşlık ortamı çok güzeldi. iyi arkadaşlıklar edinebiliyorsun. yemek problemin olmuyordu su elektrik net fatura parası ödeme vb. olmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 25 Ağustos 2011; 16:05:48 >

• teklil Allah'a mahsustur bence arkadaşlarını seç ve onlarla takıl
  • 6kişi çıkan bile gördüm tek sorun eve kokudan girilmiyordu

1.durum
    eğer maddi durumun varsa, senle aynı maddi durum civarındaki bi kişiyi bul 2+1 eve cıkın, evede kadın tutun haftada 3gün gelsini bukaşık, ütü, kirlileri yıkama, evi süpürme vs yapsın gitsin, size azda olsa yemek bile yapar eğer iyi birini bulursanız, gürültü yapmadınız sürece komşulardan sorun cıkmaz, geriye kalan sizin doğaçlama yaşantınıza bağlı

2.durum
    eğer tavsiye istersen maddi durumun cok iyiyse, öğrenci evlerinin kirası 1000 lira civarı iyi yerler, babana söyle sana ev alsın, 5yıl ayda bin tl den 60bin tl gelir elde eder baban hem evede yardımcı olursun, bu evin senin oldunu söyleme arkadaşlarından kira alıcan çünkü, ev 3+1 veya 4+1 olur, evde 2kişi değil en az 4kişi kalıcaksınız, böyle yapanlarda var

ben okula giderken arabayla arkadaşları toplardım, benzin paramı hep babam öderdi, arabada 4kişi günde 2tl den 8tl cebe atardım, normalde okula en az 5tl ile gidicekler ve 2saat otobüslerde sürüncekler garibanlar
    bizim arkadaşta çözümü daha iyi bulmuş bizim 3-4dönem alttaki bebelere serviscilik yapıyordu, neymiş daha küçük olduklarından 1kişi daha fazla biniyormuş arabaya

üniversiteye daha gitmedim ama liseden ve cok fazla üniversiteliyle takılmaktan gördüğüm bi kaç şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 25 Ağustos 2011; 21:42:54 >

• cok masrafin gider . hele izmir gibi bir yerde. ailenin ekonomik durumu iyiyse yurttan kat kat daha iyidir.yalnizlik falan sorun degil gelenin gidenin cok olur eve tasinirsan.evde yasamak büyük bir ayricaliktir.
  • onun yerine tek kişilik odalı özel yurtlara da bakabilrsin..
  • eğer çevrem geniş olur dersen tek çıkmak iyidir ama sınırlı bir çevren olursa yalnızlık çekebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.