Şimdi Ara

Tek Pcde 2 ethernet kartı çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir sorunum var sizden fikir almak istiyorum.
    Bir pcme 2 ethernet kartı taktım. 1. ethernet kartımla mesela 192.168.2.1 üzerinden ip alarak (192.168.2.119 gibi) internete çıkmak istiyorum. 2. ethernet kartımla 10.0.0.2 üzerinden ip alarak (10.0.0.254 gibi) servere ulaşmak istiyorum.bu durumu nasıl yapabilirim veya hangi programla vapabilirim.vmware programıyla denedım ama başaramadım.yardımcı olursanız cok sevınırım teşekkürler

• dostum neden 2 ethernet kartına ihtiyaç duyuyosun
  • birinden direk internete cıkmak ıstıyorum dıgerınde ıse serverle baglantı kurmak ıstıyorum
  • internet zaten server'dan gelmiyor mu? yani ethernet kablosu 1 tane olur. o da server'dan gelir. server interneti yada kendi dosyalarını paylaşır. senin server'ın internet bağlantısı yok mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashabu -- 21 Haziran 2008; 17:20:57 >
  • Ayrica calisan fiziksel bir makinen daha var ise sadece 2. karti takip bu kart ile diger makineyi birbirine baglamak olacaktir. yok normal aldigin ip disinda ayni fiziksel agda 10.0.0.0 blogunda bir ip ye sahip makine var ise o zaman tek bir ethernet kartina birden fazla ip atamak mumkun gelismis seceneklerinden. 10.0.0.0 blogundan da bir ip atayarak o makineye de ulasabilirsin . veya vmware ile de ayni durum olmali..

sen durumu hakkinda belirgin brisey soylemedigin icin simdi ne soylesek bos olacak aslinda :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.