Şimdi Ara

Tek Yerel Disk Neden E ?Çok Sorun Yaratıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ayrıca disk ikiye bölünük durumda.dier bölümü windows görmemekte.onu nasıl gösteririz?

ömrümü yedi bu durum

• Arkadaşım partition magic 8.0 diye bi program var.Onunla çözebilirsin sorunu büyük ihtimalle.
  • Bilgisayarım üzerinde sağ tıkla "yönet" bölümünden "disk yönetimi" alanına gel.Burada partisyonların görünecektir.isim değiştireceksen kutucuğun üzerinde sağ tıkla zaten göreceksin sürücü harfi değiştir diye bir şey var.Diğer görünmeyen partisyonları da orada görüp windows için hazır hale getirebilirsin.
  • "Windows sistem biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değiştirilemiyor."

diyo...
  • Partition Magic 8 deneyebilirsin. Başka bir sürücü C ismini kullanmıyordur herhalde. kullanıyorsa önce onun adını değiştir daha sonra dene...
  • A var D var E var F var C yok...
  • Deamon Tools ya da benzeri bir program var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi link alabilir miyim programlara dair?

bende bu konuya dair hiçbi program yok...

• arkadaşlar ben bu bilgisayardaki yönet kısmını tam olarak bulamadım yardım cı olurmusunuz
  • bilgisayarım a sağ tıklıyorsun.

ordan yönet e tıklıyorsun.zaten orda görürsün.disk birleştiricisinin hemen altında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşbuçuk

arkadaşlar bunu nasıl C yapabiliriz?

ayrıca disk ikiye bölünük durumda.dier bölümü windows görmemekte.onu nasıl gösteririz?

ömrümü yedi bu durum

Arkadaşım muhtemelen bilgisayarında dahili bir kart okuyucu var.. İşte bu dahili kart okuyucu bilgisayarına takıldıktan sonra windows kurulmuş.. Bunu düzeltmek için bilgisayarındaki kart okuyucunun bağlantısını kes sonra diski yeniden biçimlendir ve windowsu yeniden kur. en sonunda kart okuyucuyu tak.. işte bu kadar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.