Şimdi Ara

Tekleme ve Gaz Yememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2001 model, atiker sıralı tüplü opel astra. 15 gün önce başlayan sorunum şu; sadece benzin ile gittiğim zaman arabada titreme ve gaz yememe sorunu ortaya çıktı. benzinle gittiğim zaman hangi devirde olursam olayım, düz yolda veya rampada hiç değişmeyen gaz yememe ve titreme sorunum devam etti. Fakat yakıtı tüpe aldığımda hiç bir sorun olmuyordu, geçen gün özel servise götürdüm. usta benzin pompasında sorun vardır dedi, yenisiyle değişti. ben devamlı tüpgaz kullandığımdan dolayı benzini az alıyordum. yani benzin sürekli yakıt tankında çok az miktarda oluyordu. usta benzini en az çeyrek depoda tutmamı önerdi. herneyse , benzin pompasını değiştirdikten hemen sonra aynı arıza aynen devam ettiğini gördük. yarıya kadar benzin al ve bir kaç gün sürekli benzinle gitmemi önerdi öyle de yaptım, 2. gün o şikayet büyük bir oranda azaldı, sadece araba durur vaziyetten ilk kalkışta hafif titreme yapıyor ama sonrasında hiç bir tekleme, gaz yememe veya titreme olmuyordu, ama işte ondan sonraki gün eski şikayet hem benzinde hemde gazda yapmaya başladı. devir hızlandığında tamir lambasının da, gaz yemeyince bir müddet yandığı da oluyor. ustaya tekrar gitmeden önce sorunun ne olduğuna dair fikri olanlar varmı acaba.

• hararet müşirine baktın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

hararet müşirine baktın mı

Onda sorun olabileceğini sanmıyor, hararette bir sorun yok, ve bu şikayetim motor soğukken ve sıcakken aynı.
  • Benzin pompası arızalanmış .
  • Ateşleme sisteminde sorun var
  • ilk iş ateşleme bobinine baktırın bence.
  • Benim araçda tekliyordu yolda giderken. Bi baktım bujinin biri patlamış. Bujilerini bi kontrol et derim. Ateşlemede sıkıntı olması ihtimal.
  • Bujileri değiştim. Gazda şu anda hiç bir problem kalmadı ama benzinde halen o hatayı arasıra alıyorum. ustanın dediğine göre enjeksiyonlar tıkalıymış. sonrada onu yaptıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.