Şimdi Ara

TEKLİFLERİ ALDIM,KARAR VERİCEM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Bir kaç gün önce de başlık açmıştım.Bugün bir çok bayiyi gezdim ve teklif aldım.
    En beğendiğim araç passat cc oldu,donanım ve fiyat anlamında ise insignia kendisine aşık bıraktı.

Arkadaşlar iyi akşamlar.Bugün bir kaç araç için bir fiyat aldım,yardımlarınızı ve yorumunuzu bekliyorum.

1.6 OTOMATİK DİZEL SPORT+STİL PAKET BEYAZ RENK 16 MODEL = 108 bin lira.
    30 bin lira 16 ay sıfır faizden faydalanıcam.

VW PASSAT 1.6 TDI için COMFORTLINE + GERİ GÖRÜŞ KAMERASI + CAM TAVAN = 129 bin lira ve faiz 0.99

PASSAT CC EXCUTIVE DONANIM 16 MODEL 124 BİN LİRA

Skoda SUPERB 1+4 TSI PRESTIGE PAKET ( EK DONANIM YOK ) 115 bin lira

Sizce insignia alınmalı mıdır ?

Diğer fiyatlar için yorumunuz nedir?

• Insignia akar

Gerçekten memnun kalırsınız vg çöplerine o kadar parayı saymaktansa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıl kullanacaksınız?
    Keyif mi önceliğiniz yoksa ikinci eli iyi olsun mu?

Alınacaksa Insignia alınır,tek sıkıntısı kasa değiştirecek olması.

• Insignia tasarım olarak güzel ama çok fazla dezavantajı var. Performans kötü (1.6 136HP), otomatik şanzıman kötü, kısa sürede başlayan iç trim sesleri insanı çıldırtacak düzeye çıkıyor, Bose ses sistemi vasat, sunroof o kadar küçük ki hiç olmayabilirmiş. VW CC manuel ise Insignia'nın 2 adım önüne geçer.
    Ayrıca S60 ve 508'e de mutlaka bakmalısınız.
  • İnsignia mantıklı duruyor. Yenı kasası cıkacagı için indirimde sanırım
  • caglarozy kullanıcısına yanıt
    E hiçbiri attığım ilanların ikisi de sıfır km. Alın geçin.

2016 MODEL SUPERB DSG FULL ''0'' KM
    İlan No: 329351938
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2016-model-superb-dsg-full-0-km-329351938/detay

SAHİBİNDEN O KM FATURALI
    İlan No: 351809873
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-o-km-faturali-351809873/detay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    4-5 sene kullanmayı planlıyorum,tabi ki keyifte önemli ikinci el de.
    70 bin lira nakitim olduğu için faiz oranı benim için önemli bir kriterdi.0 faiz vermeleri ve donanım anlamında passatin 140-145 binlerde bu donanıma ulaşması benim için cezbetti
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    2. İlandaki Superbe bittim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Normalde 108 bin liraya bu donanımda c segment araba alıyorsunuz.Sport donanım zaten jantlarıyla falan çok tatlı duruyor benim gözümde.İç tasarım passatı çok beğendim ancak geri görüş kamerası dahi opsiyon,hafızalı koltuk vs zaten yok araçta.Bunun müdahili bile olmayan 1.6 passat 130 bin lira dendi bugün,o yüzden insignia heyacan yaptı bende.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Şu anda elimdeki aracımı satabilsem gidip kendim alacağım.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Test sürüşüne çıktım araçla.Tamam uçmuyor ama passat 1.6 ne kadar kalkıyorsa bu da o hızlarda kalkıyor kesinlikle.Trim seslerine dair bir bilgim yok,dikkate alıcam.Sunroof haklısınız banada küçük geldi mesele var demek olsun oluyor biraz.VW CC DSG şanzıman,manuel ellerinde yoktu ve donanım anlamında insignia'dan yine geride.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok güzel ilanlar bulmuşsunuz teşekkür ederim.Benim için önemli bir etken 16 ayda 0 faizle borcumu ödeyip,kapatacak olmam.Bu araçları alırsam taşıt kredisi faiziyle uzun vadede borca girmiş oluyorum
  • Passat 1.6 tdi 120ps değil mi ? Neyin performans düşüklüğü o zaman bu ?

• caglarozy kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç kredi falan düşünülebilir hocam.

• Insignia fena seçim olmaz ama şunu anladım ki bir araçta platform ve ağırlık önemli.

Şahsen 2. İlandaki beyaz prestije ben de tav oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozy

Herkese iyi akşamlar.Bir kaç gün önce de başlık açmıştım.Bugün bir çok bayiyi gezdim ve teklif aldım.
    En beğendiğim araç passat cc oldu,donanım ve fiyat anlamında ise insignia kendisine aşık bıraktı.

Arkadaşlar iyi akşamlar.Bugün bir kaç araç için bir fiyat aldım,yardımlarınızı ve yorumunuzu bekliyorum.

1.6 OTOMATİK DİZEL SPORT+STİL PAKET BEYAZ RENK 16 MODEL = 108 bin lira.
    30 bin lira 16 ay sıfır faizden faydalanıcam.

VW PASSAT 1.6 TDI için COMFORTLINE + GERİ GÖRÜŞ KAMERASI + CAM TAVAN = 129 bin lira ve faiz 0.99

PASSAT CC EXCUTIVE DONANIM 16 MODEL 124 BİN LİRA

Skoda SUPERB 1+4 TSI PRESTIGE PAKET ( EK DONANIM YOK ) 115 bin lira

Sizce insignia alınmalı mıdır ?

Diğer fiyatlar için yorumunuz nedir?

Yeni megane sedan 1.5 dci otomatik vites icon modelini tavsiye ederim araba dolu bir araba kasa yeni 6 yıl yeni kasaya bileceksiniz bakım aralığı 20000 km de bakım ücreti 500 lira civarında yakıt adana şehir içi 5 litre civarı,insagnia yakıt 8 litre civarında kasa değişimi var 103.000 lira verip eski kasa arabaya bileceksiniz,passat iyi bir seçim ama fiyatı 129.000 lira reno da 24.000 lira 24 ay sıfır faizli kredi var.Ben renoyu aldım,gayet memnunum sizin dediğiniz arabalara da baktım reno da karar kıldı gayet memnunum.

• Deneyin bu araçları ve bize tercihinizi bildirin.

Not: bende superb derim

• Superb in tek olumsuz yanı iç dizaynı bence. Onun dışında insignia her ne kadar albenili dursa da kasa değiştiricek olması bana göre problem. Sizin için can sıkıcı bi durum değilse düşünülebilir. Diğer seçenek olarak megane ı incelerdim.

• cidden vericen mi cınım
  • SKODA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.