arkadaşlar vatan bilgisayarSEAGATE 500 gb 7200rpm sata2 32mb önbellek ncq harddiskim vardı çökmüştü vatan bilgisayar bunun ithalatçısı arenaya yolladı ama bana onun yerine 2 hafta sonra samsung 500gb 16mb önbellek 7200rpm modelide SAMSUNG HD502IJ olan bi model yollamışlar ,
ben tekrar geri yollamayı düşünüyorum 32 mb yollasınlar diye sizce ne yapmalıyım?
geri alırken daha buna itiraz etseydin eğer işin daha kolay olurdu, sana daha üst modelini verebilirler, altını vermek biraz baştan savma olmuş..
diski bişi kurmadıysan direk geri götür ve durumu yeni farkettiğini söyle onlarda kontrol edeceklerdir giren stokda yeni seri numarası yazacaktır.. alıp tekrar geri yollicaklardır değişime, gelmesi kısa sürer.. eğer bişi yüklediysen, sil fdiskte tek partion olarak biçimlendirmeden bırak.. öyle götürüp bi şansını dene..
ben gold tan 120 lik verim 160 lık aldım yaklaşık 5 hdd için
seagate tercihini başta söyleseydin.
Bunun üst modeli 7200.12 var. Oda 16 mb.
Seagate iyi firmadır yanlız bu aralar uzak durmak lazım.
Bir nevi iyilik yapmışlar samsung göndermekle. Bence kullanın.
bende 4 tane seate 500 gb lik 11 serisinden vardı.İki tanesi çöktü güncelleme yapmama rağmen.aldığım firmaya gönderdim.Onlarda türkiye ithalatcısı olan datagateye gönderdiler.Datagatede seagatenin teknik özellikleri aynı 32 mb önbellekli MAXTOR marka disk göndermişler.onları kullanıyorum şimdilik problem yok. Ancak benim diskler 5 yıl garantili idi.Ancak maxtorlar 2 yıl garantili.
Buda bana ders oldu.Artık seagate ile işim bitti.bir sürü verim gitti onun yüzünden.
Bence geri ver 7200.12 al gayet iyi.Durumu yeni farkettiğini söyle .En kötü üst model al üzerini para olarak ver .Bunu kabul ederler, etmek zorundalar.O da olmazsa tehdit et şiddete başvur ,gerekirse kafalarına fırlatıyormuş gibi yap . SAMSUNG HD502IJ ağardır denk geldimi kafa yarar
quote:
Orjinalden alıntı: CATBALCA
Bence geri ver 7200.12 al gayet iyi.Durumu yeni farkettiğini söyle .En kötü üst model al üzerini para olarak ver .Bunu kabul ederler, etmek zorundalar.O da olmazsa tehdit et şiddete başvur ,gerekirse kafalarına fırlatıyormuş gibi yap . SAMSUNG HD502IJ ağardır denk geldimi kafa yarar
dediklerin mantıklı ama 750 gb 7200 rpm sinin üstüne para teklif etsem kabul ederler mi? ben etmezler diye düşünüyorum ama