Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesi Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İstediği şehirde veya bölümde mühendislik Fakültesine puanı yetmeyip teknoloji fakültesine yeten arkadaşlar var benim gibi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41631844&p=1

Bu konuyu buldum ama güncel değil.

Teknoloji fakültesinin mühendislik fakültesinden eksikliği var mıdır? Gazi teknoloji fakültesine gidilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende selcuk konya üniversitesinin mühendislik fakültesinin bilgisayar müh. ikinci ögretimyle teknoloji fakültesinin bilgisayar müh. arasında kaldım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• ama arastırdım cogu kisi hicbir farkı bulunmamakta diyor diplomada ... üniversitenin ... mühendisliginden mezun olmustur örnegin

• Bende öyle okudum bir yerde. Devlete göre eşitler ama özel sektörde ne olacak bilmiyorum.

• dogrudur özel sektör de belki kismen farklı olabilir bilen arkadaslar bilgilendirse çok iyi olacak.

• benm arkadasim sakarya uni. okuyr aramistim kendisini soyledim teknoloji fakultesinin farki nedir diye oraya gelecm hocasina sormus hicbir farki yoktur demis hatta hocalari bu durumdan sikayetci olup dava bilr acmis ama mahkeme olumsuz karar kapatmamis yani anlayacagin hicbir fark yok bende gidecm

• Up. Tecrübeli abilerimiz yazarsa iyi olur.

• Gazi mühendislik Fakültesinden bi tanıdık buldum. Mühendislik Fakültesine gerek yok gazide boş yere zorluyorlar, teknoloji fakültesine git daha rahat okursun ve mühendislikten farkı yok dedi.

• çok riskli olur bence.
    geçen yıl diploması hakkında davalar açılmıştı.
    siz yine de işinizi sağlama alın.
  • Dava işleri bitti hocam. Teknoloji fakültesi mezunu ile mühendislik Fakültesi mezunu aynı, imza yetkileri de aynı. Mühendis odalarına da üye olabiliyorlar.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim40 -- 1 Temmuz 2015; 22:54:09 >
  • Aynı durumu bende merak ediyorum sanirim teknoloji fakültesinde daha fazla uygulamalı eğitim varmış.mühendis olucaz diye gidip elektrikçi yapmasinlar bundan korkuyorum :D

• Aklımda iki yer var, gyte bilgisayar yada gazi teknoloji fakültesi ee

• Kesinlikle Teknoloji Fakültesini tercih edin. Piyasa artık sahada olmayan uygulama yapamayan sadece masabaşı teorik klasik mühendis istemiyor. CEO'lar açık açık söylüyor. İşi yapan sahaya inen ve uygulayan hayata geçiren uygulamalı mühendisler aranıyor. Bu da teknoloji fakültesi mezunu mühendislerdir. İmza yetkisi sorunu yok. Tüm davalar reddedildi ve hepsi sonuna kadar mühendis kabul edildi. Mühendisler odasına da kayıtlılar. Hiçbir sıkıntı yok. Gelecek teknolojinin. Bu kadar iddialı söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

Kesinlikle Teknoloji Fakültesini tercih edin. Piyasa artık sahada olmayan uygulama yapamayan sadece masabaşı teorik klasik mühendis istemiyor. CEO'lar açık açık söylüyor. İşi yapan sahaya inen ve uygulayan hayata geçiren uygulamalı mühendisler aranıyor. Bu da teknoloji fakültesi mezunu mühendislerdir. İmza yetkisi sorunu yok. Tüm davalar reddedildi ve hepsi sonuna kadar mühendis kabul edildi. Mühendisler odasına da kayıtlılar. Hiçbir sıkıntı yok. Gelecek teknolojinin. Bu kadar iddialı söylüyorum.

Anladım tesekkur ederim.
    Siz ne okuyorsunuz yada ne mezunusunuz ?

• ben artık bu konulardan tiksinmeye başladım. arkadaşlar nesini anlamıyorsunuz? TEKNOLOJİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİÇBİR FARKI YOK! AYNI DİPLOMA HİÇBİR FARK YOK
  • Benim sıralamam gazi teknoloji fakültesine yetiyor, seneye kalmalımıyım yoksa yazıyımmı teknoloji fakültesi? @GuiWan

• Ben teknik eğitim fakültesi mezunuyum. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde idarecilik yapıyorum. Hayatımı ülkemizin daha çok gelişmesi idealiyle yaşıyorum. Yazdıklarımı şöyle güncellemek isterim: Mühendislik fakültesini İTÜ yada ODTÜ'de okuyabilecekseniz tercih edin. Gerisini teknoloji fakültesi yazın. Bakın bugün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık mühendislikte stajın ne kadar önemli olduğunu ve mevcut mühendislik fakültelerinin bu konuda açığı olduğunu söyledi. Teknoloji'den mezun mühendislerin böyle bir sorunu yok. Zaten bu fakültelerin kuruluş amaçları arasında üreten Türkiye, 2023 hedefleri var.

Teknoloji Fakültesi Hakkında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.