Bildirim
Teknoloji ile Bilim Aldatmacası (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Karalama değil rezil olmuşsun hala çırpınıyorsun, emojilere sarılmışsın rezilliğini örtmek için :)quote:
Orijinalden alıntı: Hositany
Sinirleriniz çokmu bozulduda , böyle abuk subuk karalamalar yapıyorsunuz -
Evet evet ben rezil oldum siz uzay aracına kara delik aramaya gidin ben arkanızdan suda dökerim.quote:
Orijinalden alıntı: Pylorid
Karalama değil rezil olmuşsun hala çırpınıyorsun, emojilere sarılmışsın rezilliğini örtmek için :)
Alıntıları Göster -
Evet rezil oldun kendini biliyorsun artık :)quote:
Evet evet ben rezil oldum siz uzay aracına kara delik aramaya gidin ben arkanızdan suda dökerim.
Alıntıları Göster -
-
-
Emojiler de olmasa nasıl toparlican vaziyeti sende haklısın tabi:)quote:
Orijinalden alıntı: Hositany -
-
Rezilliklerini saçma sapan karikatürle kamufle edemezsin:)quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
-
-
Takılan plak seninkiquote:
Orijinalden alıntı: Pylorid
Plak takıldı, saçma sapan karikatür koyunca cevap verdiğini sanıyor:)
Alıntıları Gösterstreo ses dinlerken öyle olur
-
Bun ların plak takılmamış donmuş usta.quote:
Orijinalden alıntı: Arkedon
zaman yavaşlamıyor.aya bir maymun gönderdiğimizi var sayalım.sadece yerçekiminden kurtulma sırasında hücrelerinim çalışması yavaşlıyor.
ikizler paradoksu ile izah edilmeye çalışılsada saçmalıktan başka bir şey değil.
adı üzerinde paradoks.
tüm uzayda zaman aynıdır. kendi içerisinde ilerler. mutlak ve hiç bir gök cisminin çekim gücü olmadığı bir ortamda hareket ettiğimizi var sayalım, Zaman bizim ile aynı anda ilerlemeye başlar.
yani hareket eden cismin, çekim gücünün etkisi ile zaman yavaşlamıştır.
ikizler paradoksunu ortaya atanlar zaten işin içinden çıkamadıkları için adını paradoks koymuşlar.
Özetle ikizler Paradoksu : Eartha ve Astra ismindeki ikizlerimiz 20 yaşındadır.Astra uzaya gider ve Erta dünyada kalır. Erta 10 yaş yaşlanırken, Uzaya gidip gelen Astra 6 yaş yaşlanır.
varsayalımki bu kadar yüksek hızı buldular. Astranın başına gelen yüksek hıza dayalı hücre metabolizmasının yavaşlamasıdır.
Zamanın kısalması iddiası abesle iştigal.
paradoks yaw paradoks.ufo palavraları ile uğraşmayı çok seven milletiz.
paradoks :
Alışılagelen fikirlere karşı olan fikir ve düşünce tarzıdır. Matematik ve mantıkta ise sonucu yanlış, fakat anlatış tarzı doğru görünen işlemler bu adla anılır
Ayrıca kendi içinde çelişen veya tam tersi şekilde sonuç olarak doğru olan fakat absürd veya çelişkili gözüken bir ifadeye de paradoks denmektedir
Alıntıları Göster
-
Sürekli saçma sapan karikatürleri biyerlerden çalıp copy paste yapıp duruyorsun, nikini copy paste olarak değiştir:)quote:
Takılan plak seninkistreo ses dinlerken öyle olur
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X