Şimdi Ara

Teknoloji ile Bilim Aldatmacası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
2
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine abuk subuk karalamalar yapan dindarlara.
    Bakalım amcaları neler demiş

Teknoloji ile Bilim Aldatmacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hositany

Sinirleriniz çokmu bozulduda , böyle abuk subuk karalamalar yapıyorsunuz
    Karalama değil rezil olmuşsun hala çırpınıyorsun, emojilere sarılmışsın rezilliğini örtmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pylorid

Karalama değil rezil olmuşsun hala çırpınıyorsun, emojilere sarılmışsın rezilliğini örtmek için :)

Alıntıları Göster
    Evet evet ben rezil oldum siz uzay aracına kara delik aramaya gidin ben arkanızdan suda dökerim.
  • quote:

Evet evet ben rezil oldum siz uzay aracına kara delik aramaya gidin ben arkanızdan suda dökerim.

Alıntıları Göster
    Evet rezil oldun kendini biliyorsun artık :)
  • Pylorid kullanıcısına yanıt
  • Teknoloji ile Bilim Aldatmacası
  • quote:

Emojiler de olmasa nasıl toparlican vaziyeti sende haklısın tabi:)
  • quote:

Aklınca dalga geçen adama bak ne deliller kormuşlar be.Sinirden bak ne hale gelmişler.

Çakma müyendisimiz müyendis olduğunu kanıtladı. Tamam inandık inandık.

7 bin 800 yıllık seyahatine çıkarken hatırlat arkandan su dökelim.

Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.Konumuza dönelim.

Konu: "Teknoloji ile Bilim Aldatmacası" Bilim ve teknolojide aldatma olmaz.
    Ben sana üniversitelerden link veriyorum, nerede olduğumun fotoğrafını atıyorum, sen hala çakma mühendis de, sabah gibi boş beleş bir haber sitesinden link falan at.

Kapısından içeri giremezsin buranın. Profesörlerin konuştuğu videolara onlar yanlış biliyor diyorsun, ünivesite sayfalarından paylaşım yapıyorum onlar yanlış diyorsun, doğrusun göstermek için kıytırık yerlerden yazılar paylaşıyorsun. Kimin rezil olduğunu aklı başında insanlar anlıyor sen kafanı yorma. Haber sitesinden link atarak bilimi yanlışlıyor ya, hayatında hiç öğrenememiş doğru bilgiye nasıl ulaşılır.

Kanıtları kabul etmeme nedenin, onların yanlış olması değil, sen kendine sindiremiyorsun ezik ve cahil biri olduğunu, birileri kanıtları yüzüne ÇAAT ÇAAT diye vursa bile inkar ediyorsun, çünkü dediklerimin doğruluğunu kabul edince kendini ezik hissdeceksin. Kendini aslında ben ezik bir insan değilim diye teselli etmek istediğin için sabah gazetesinden bilim haberi falan paylaşıp kanıt sundum sanmaya devam et.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Rezilliklerini saçma sapan karikatürle kamufle edemezsin:)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hak ettiğin bu kadar.

• quote:

Hak ettiğin bu kadar.

Alıntıları Göster
    Plak takıldı, saçma sapan karikatür koyunca cevap verdiğini sanıyor:)

• quote:

Plak takıldı, saçma sapan karikatür koyunca cevap verdiğini sanıyor:)

Alıntıları Göster
    Takılan plak seninki streo ses dinlerken öyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

zaman yavaşlamıyor.aya bir maymun gönderdiğimizi var sayalım.sadece yerçekiminden kurtulma sırasında hücrelerinim çalışması yavaşlıyor.
    ikizler paradoksu ile izah edilmeye çalışılsada saçmalıktan başka bir şey değil.
    adı üzerinde paradoks.

tüm uzayda zaman aynıdır. kendi içerisinde ilerler. mutlak ve hiç bir gök cisminin çekim gücü olmadığı bir ortamda hareket ettiğimizi var sayalım, Zaman bizim ile aynı anda ilerlemeye başlar.

yani hareket eden cismin, çekim gücünün etkisi ile zaman yavaşlamıştır.
    ikizler paradoksunu ortaya atanlar zaten işin içinden çıkamadıkları için adını paradoks koymuşlar.

Özetle ikizler Paradoksu : Eartha ve Astra ismindeki ikizlerimiz 20 yaşındadır.Astra uzaya gider ve Erta dünyada kalır. Erta 10 yaş yaşlanırken, Uzaya gidip gelen Astra 6 yaş yaşlanır.

varsayalımki bu kadar yüksek hızı buldular. Astranın başına gelen yüksek hıza dayalı hücre metabolizmasının yavaşlamasıdır.

Zamanın kısalması iddiası abesle iştigal.

paradoks yaw paradoks.ufo palavraları ile uğraşmayı çok seven milletiz.
    paradoks :
    Alışılagelen fikirlere karşı olan fikir ve düşünce tarzıdır. Matematik ve mantıkta ise sonucu yanlış, fakat anlatış tarzı doğru görünen işlemler bu adla anılır
    Ayrıca kendi içinde çelişen veya tam tersi şekilde sonuç olarak doğru olan fakat absürd veya çelişkili gözüken bir ifadeye de paradoks denmektedir

Alıntıları Göster
    Bun ların plak takılmamış donmuş usta.

• quote:

Takılan plak seninki streo ses dinlerken öyle olur

Alıntıları Göster
    Sürekli saçma sapan karikatürleri biyerlerden çalıp copy paste yapıp duruyorsun, nikini copy paste olarak değiştir:)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.