Şimdi Ara

Teknoloji ustaları yardım,Bozulan tabletin ekranını başka biryerde değerlendirebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde bozuk bir tablet var, içindeki 7 inç'lik ekrana bir Tvbox veya media center ekleyip ve bunları plastik yada ahşap bir kutuya sabitleyip minik bir LCD TV oluşturabilir miyim? Zaman geçirmek amacıyla böyle enteresan bir fikir içine düştüm. Yaratıcı ve bilgili arkadaşların yorum ve yardımlarını bekliyorum.
    (TABLEİN İÇİNDEKİ MONİTÖRÜN RESMİNİ VE JACK'INI PAYLAŞIYORUM.)https://store.donanimhaber.com/57/9e/4c/579e4c0f734b3cbaa1bc3eb7cd817ce3.jpg
     Teknoloji ustaları yardım,Bozulan tabletin ekranını başka biryerde değerlendirebilir miyim

• resimleri ekledim.
     Teknoloji ustaları yardım,Bozulan tabletin ekranını başka biryerde değerlendirebilir miyim Teknoloji ustaları yardım,Bozulan tabletin ekranını başka biryerde değerlendirebilir miyim Teknoloji ustaları yardım,Bozulan tabletin ekranını başka biryerde değerlendirebilir miyim

• Belki birileri cevaplar, bu linkte yolladığım aleti taksam sizce kullabilir miyim?
    Bu ürün kastettiğim amacı sağlar mı?
    Hiç bilen yok mu arkadaşlar?

http://www.aliexpress.com/item/LCD-Display-TTL-LVDS-Controller-Board-HDMI-VGA-2AV-50PIN-for-AT070TN90-92-94-Support-Automatically/32230979354.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msimsek7 -- 25 Şubat 2015; 14:53:44 >
  • bu gibi işlemlerde uyum sorunu olabiliyor
    kesin çalışır diye bir şey yok
  • benim bir bilgim yok ama araştırarak en azından denemeye çalış zevkli görünüyor bende böyle bir şey bulup uğraşmalıyım :)
  • Anladığım kadarıyla bu jack türüne TTL deniyormuş bir onu öğrenebildim. TTL'DEN vga veya hdmi ceviren bir alet bulup bunu monte edebilsem , bir minik pc monitörü yapmş olacağım. Fakat uyum sorunu beni korkutuyor. Bu aliexpress.com'da bulduğum şeyin bu amaca ait bişey olduğuna emin değilim. Sıkıntı burada. :( Bir emin olabilsem. Ondan sonrası basit . Off, nerden geldi aklıma. :) Elektronikle de esasında çok alakam yoktur, pc toplamaktan ampul söküp takmaktan fazla bişey bilmeyen bir masa başı memuru için fazla cesur bir harekete girişiyorum anlaşılan. Ama yapsam fena tatmin olacağım. Umarım net fikirler gelir.

Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msimsek7 -- 26 Şubat 2015; 1:18:04 >
  • Dostum o ekrana doğru sinyal ve gerilim uygulaya bilirsen istediğini yapabilirsin. Mühim olan ekrana uygun sinyal çeviricileri kullanabilmen ve komplike işler. Senin yapabileceğin en kolay iş ekranı kırılmış bir tablet bulup ekranını değiştirmek. Kolay gelsin.
  • Linkteki devreden de bahsedeyim VGA veya HDMI bağlantıların dan gelen sinyalleri TTL ve LVDS sinyallerine dönüştürüyor.
  • Konu güncei yok mu şöyle sprinter usta gibi bir usta :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.