Şimdi Ara

Teknomy Çankaya Açılışı Canon Mp140 69,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknomy Çankaya Mağazamızın açılışına bugün (15.10.2009) herkesi davet ediyoruz.
    Açılış için hazırladığımız kampanyalardan bazıları aşağıdadır. Şu an için teknomy.com site adresmizde güncellemeler devam ettiği için alışveriş yapılamamaktadır. Çankaya mağazamıza gelip ürünleri satın alabilirsainiz. Kapak Sayfası olarak verdğimiz ürünlerde fiyatlara K.D.V. dahildir.
    Not: Belirtilen Laptop 2 Gb ram hafızaya sahiptir. 1 Gb ram ek olarak urunle beraber montaj edilmeden verilmektedir.

Teknomy Çankaya Açılışı  Canon Mp140 69,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomy -- 15 Ekim 2009; 10:52:53 >

• Çankaya yı görünce ben de Ankara-Çankaya sandım.
  • BENDE ANKARA SANDIM AMA, İZMİRDE GİTTİGİMDE UGRUYORDUM ÇANKAYAYA
  • Hayırlı olsun mağazanız. Altındağ merkezinizde de ürün görme şansımız var mı yoksa sadece Çankaya'da mı görebiliyoruz?
  • Altındağ mağazamızda da ürünleri görebilirsiniz fakat bahsettiğim rakamlar Çankaya mağazası için geçerli rakamlardır.
  • Bende İzmirdeyimde şöyle çeşitli ürünler için örenk fiyatlarınızı yazsanızda bir fikir sahibi olsak??...Nede olsa İzmirliler olarak İstanbuldakiler gibi bazı konularda şanslı olamıyoruz...
    ..Örneğin dahili ve harici harddisk fiyatları işlemci ram ekran kartı gibi ürünlerinizin fiyatını görelim?

..Gerçi ben alacağım bazı şeyler için izmirde açılacak olan Bestbuy mı ne onu birde mediamarketi bekliyorum umarım bize fiyat konusunda avantaj sağlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Bende İzmirdeyimde şöyle çeşitli ürünler için örenk fiyatlarınızı yazsanızda bir fikir sahibi olsak??...Nede olsa İzmirliler olarak İstanbuldakiler gibi bazı konularda şanslı olamıyoruz...
    ..Örneğin dahili ve harici harddisk fiyatları işlemci ram ekran kartı gibi ürünlerinizin fiyatını görelim?

..Gerçi ben alacağım bazı şeyler için izmirde açılacak olan Bestbuy mı ne onu birde mediamarketi bekliyorum umarım bize fiyat konusunda avantaj sağlar bunlar.

bestbuyı bende beklıyorum ya:)ipod touch falan gıbı Amerika çıkışlı ürünlerde indirim bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 15 Ekim 2009; 23:37:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Bende İzmirdeyimde şöyle çeşitli ürünler için örenk fiyatlarınızı yazsanızda bir fikir sahibi olsak??...Nede olsa İzmirliler olarak İstanbuldakiler gibi bazı konularda şanslı olamıyoruz...

Media Markt 28 ekimde kapılarını açıyor... hayırlısıyla bekliyoruz bakalım. izdiham olur herhalde.
  • bakıcaz artık saglam bir indirim olursa kapısında yatarım valla
  • Canon Mp140 süper cihazdır, almayı düşünüyosanız direk kapın derim, birde dolum seti alırsınız, ben yanında gelen kartuşlara evde 10 kere dolum yaptım hala tıkır tıkır tertemiz çıktılar alıyorum. Fotoğraflarda aynı şekilde.

Zamanında 99tl vermiştim, bu fiyata gerçekten sıcak olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Canon Mp140 süper cihazdır, almayı düşünüyosanız direk kapın derim, birde dolum seti alırsınız, ben yanında gelen kartuşlara evde 10 kere dolum yaptım hala tıkır tıkır tertemiz çıktılar alıyorum. Fotoğraflarda aynı şekilde.

Bu dolum setini nereden aldınız peki?Hp 3550'min kartuşları bitti yenisi 80tl falan tutuyor, yeni bir yazıcı almak daha kârlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Canon Mp140 süper cihazdır, almayı düşünüyosanız direk kapın derim, birde dolum seti alırsınız, ben yanında gelen kartuşlara evde 10 kere dolum yaptım hala tıkır tıkır tertemiz çıktılar alıyorum. Fotoğraflarda aynı şekilde.

Bu dolum setini nereden aldınız peki?Hp 3550'min kartuşları bitti yenisi 80tl falan tutuyor, yeni bir yazıcı almak daha kârlı...

Benhttp://www.inkser.com/ adresinden aldım.Gittigidiyor üzerinden de inkser yazıp satın alabilirsiniz.Hatta forumda denemek için bedava mürekkep yolluyorlardı bir ara. Bunun gibi bir kaç firma daha var, ama denediğim ve kalitesinden memnun kaldığım için inkser tavsiyemdir.

• keşke online satış olsaydı ,fırsat kaçmaz gerçekten..
  • Ankara sandım ben de
  • başlığa izmir yazsanız iyi olacak...
    hepimiz ankara çankaya diye anladık ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.