Bildirim
TEknosa hakkında
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bize sorana kadar onları arayıp sorman daha çabuk çözüme ulaştırır seni.
Olasılıklar; ürün stoklarda kalmamıştır ve getirtiliyordur.
Kargoda takılma olmuştur.
Yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur. -
aradım mail attım kaç kere yahu..
iptal mi ettirsem napsam onun için soruyorum...kararsız kaldım 1 hafta bekledim daha beklesemmi -
quote:
Orjinalden alıntı: alk0ew
aradım mail attım kaç kere yahu..
iptal mi ettirsem napsam onun için soruyorum...kararsız kaldım 1 hafta bekledim daha beklesemmi
Anlaşılan Teknosadan henüz kazık yemedin.Eline ürün geçsin.İlerde arıza yapsın da bak gör teknosanın ne mal olduğuna. Bir ürünü isterlerse 10 katı ucuza versinler. Hayatta yanaşmam. Teknosadan en az 10 ürün aldım. Ancak akıllandım.Onlardaki mantık şudur : Bize verilen para asla bir daha geri alınmaz. Kanunlara göre sözleşmede 10 gün içerisinde cayma hakkın vardır.Ama Teknosada yoktur. Dükkana git bir ürün al ertesi gün iade et.Aynen %15 keserler parandan ve alamazsın o parayı.Başka bir ürün kakalarlar.
-
teknosadan mal mı alınır -
Teknosa'dan bir daha alışveriş yapma. -
Teknosa'dan uzak durun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X