Şimdi Ara

Teknosa kırık tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç gün önce linkte ki televizyonu gittigidiyor.com üzerinden teknosa'dan aldım, bugün kurulum için yetkili servis çağırdım, kutuyu bir açtık televizyonun ekranı kırık. adam hasar tespit tutanağı tuttu ama şikayet kısmına "led tv panel kırık, onarım isteniyor" yazmış. ben televizyonun değişmesini istiyorum haliyle, bu not yüzünden bu kırık televizyonu tamir edip bana geri mi yollarlar ?

ürün bu:
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-49ub8300-4k-ultra-hd-smart-led-tv-260492545

buda fotoğrafları

Teknosa kırık tvTeknosa kırık tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 4 Mart 2017; 11:55:0 >

• Öyle şey olurmu?Hemen değişim isityorum onarım değil diye talimat verin.Bu sizin yasal hakkınız,Ama acele edin

Siz ne isterseniz o olur,3 hakkınız var,onarım,değişim,iade ,ve kararı siz vereceksiniz.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    Siz tv yi teslim aldığınızı gösteren bir evrak imzalamadıysanız hemen hangi marka ise müşteri hizmetlerini arayın durumu izah edin, servisin onarım yazdığını ama sizin tv yi daha teslim almadığınızı belirtin ve kesinlikle yeni tv istiyorum deyin hatta teknosayı da aramanız faydalı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi benim istediğim olacak yani değişim.

bu arada bir bilgilendirme yapayım, gittidiyor üzerinden teknosa'dan bir ürün aldığınızda teknosa mağazaları ve çağrı merkezi hasarlı ürünle ilgili vs. yardımcı olmuyor. böyle durumlarda tek seçeneğiniz gittigidiyor üzerinden teknosa'ya mesaj atmak. onlarda sadece hafta içi çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.