Şimdi Ara

Teknosa Teknogaranti Hakkında Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az evvel televizyonumu düşürdüm ekran sehpanın kenarına çarptı ve ekran pert oldu ne oldu bilemiyorum bir sürü rengarenk çizikler falan var ölü pikseller mi denir ne denir bilemiyorum siz anlamışsınızdır sorunu neyse ben teknosadan almıştım bu televizyonu 100 tl ye de 1 yıllık teknogaranti yaptırdım alalı 4 ay falan oldu sanırım ben bu tv yi ne yapacağım şimdi götürüp verecek miyim garanti ne kadarlık kısmı karşılıyor ne yapıyorlar ne ediyorlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı bir de az evvel müşteri hizmetlerini arayıp teknogaranti için 7 yi tuşladım aradığınız için teşekkür ederiz size aradığınız numaradan en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır dedi neden direkt birine bağlamıyorlar geri dönüş oluyor mu bir bilginiz var mıdır bu konular hakkında şimdiden teşekkürler.

• Bu saatte destek vermiyorlardır. Sabah ararlar. Büyük ihtimal yenisini verirler merak etmeyin.
  • Yüzde 80 çek iadesi ilk 6 ay için.Yani ödediğiniz paranın yüzde 80 i size çek olarak geri verilecektir.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Yüzde 80 çek iadesi ilk 6 ay için.Yani ödediğiniz paranın yüzde 80 i size çek olarak geri verilecektir.

Ürün tamiri ya da yenisiyle değişme gibi bir durum yok mu illa ki yüzde 80 çek iadesi mi olur diyorsunuz ? Tv için 600 teknogaranti için de 100 tl verdim yüzde 80 iade 600 tl üzerinden mi gerçekleşir 700 tl üzerinden mi ?
  • Ahm3tG A kullanıcısına yanıt
    Panel tamiri için uğraşmıyorlar artık eskisi gibi.yüzde 99 ihtimalle Çek basılacaktır.Yenisiyle değişme gibi birşey yok.Sözleşmede yazar.İlk yıl kırılmada yüzde 80 çek basılır.600 tl üzerinden yüzde 80 alıcaksınız.O 100 tl zaten kasko ve garanti uzatma bedelinizdir.Arabadaki gibi düşünün.
  • quote:

Panel tamiri için uğraşmıyorlar artık eskisi gibi.yüzde 99 ihtimalle Çek basılacaktır.Yenisiyle değişme gibi birşey yok.Sözleşmede yazar.İlk yıl kırılmada yüzde 80 çek basılır.600 tl üzerinden yüzde 80 alıcaksınız.O 100 tl zaten kasko ve garanti uzatma bedelinizdir.Arabadaki gibi düşünün.

Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim bilgilendirme için eve servis bekliyorum birkaç gün içerisinde gelir bakmaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tG

quote:

Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim bilgilendirme için eve servis bekliyorum birkaç gün içerisinde gelir bakmaya.

Sonuc ne oldu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis almıştı tamiri olmamıştı 480 tl lik iade çeki vermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben de bi şeyi merak ediyorum. benim telefon kasamın yanında büyük bi ezik var, ama ekranım kırık değil. bunun için daha önceden yaptırdığım süresi geçmemiş teknogarantiyi kullanabilir miyim sizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.