Şimdi Ara

Teknosacell Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım bu operator ttnin alt yapisini kullaniyor. Herhangi bir kısıtlama olur mu yoksa, tt nerde cekiyorsa bu da orda çeker mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teknosacell Hakkında Bilgi

Teknosacell, Türkiye'de faaliyet gösteren bir telekomünikasyon şirketidir. Kullanıcılarına cep telefonu, ev interneti ve TV hizmeti sunmaktadır.

Teknosacell Çekim Gücü

Teknosacell, kullanıcılarına geniş bir kapsama alanı sunmaktadır. Şirketin baz istasyonları, ülkenin büyük bir bölümünü kapsamaktadır. Bu sayede Teknosacell kullanıcıları, nerede olurlarsa olsunlar güçlü bir sinyal alabilirler.

Teknosacell Her Yerde Çekiyor mu?

Teknosacell'in çekim gücü genel olarak iyi olsa da, bazı bölgelerde çekim sorunları yaşanabilir. Bu sorunlar, coğrafi konum, binaların yüksekliği veya diğer faktörlerden kaynaklanabilir.

Teknosacell Çekiyor mu?

Genel olarak evet, Teknosacell çekiyor. Ancak, çekim gücü bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.

Teknosacell Kullananlar

Teknosacell'in kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, şirketin güçlü çekim gücünü, uygun fiyatlarını ve iyi müşteri hizmetlerini övmektedir.

Teknosacell Nasıl?

Teknosacell, uygun fiyatlı ve geniş kapsamlı telekomünikasyon hizmetleri arayanlar için iyi bir seçenektir. Şirketin güçlü çekim gücü, nerede olursanız olun sorunsuz bir bağlantı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tt'nin çektiği yerde çeker hocam
  • karmixs K kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Peki tt kullanıyorsanız memnun musunuz 4g-3g çekimi nasıl?
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    İstanbulda iyi hocam. 4.5g çeker her yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları ayrı operatör gibi düşünmeyin, alyapısal olarak hepsi Avea nın bir tarifesi. Bu yüzden çekimi, internet hızı gibi şeylerle Avea dan bir farkı olamaz.
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Tt kullanamıyorum hocam kullanan arkadaşlar yorum yapacaktır. Genel olarak tt'nin altyapısı olduğu için tt'nin olduğu heryerde aynı şartta çeker.

• tarifeleri normal her yerde çeker...ancak teknosacell her yerde yok iletişim kanalları sıkıntı yaratabilir....interneti iyi bol internet kampanyalarında var...Türk telekom varken yada Pttcel varken bu kullanılmalı bilmiyorum....ancak Turkcelle göre tekonasacell bile bedava sayılır....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Turkcell Bayilik alma hakkında
    8 yıl önce açıldı
    TURKCELL SUPERBOX HAKKINDA...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.teknosacell.com/

bayagı pahalı bu ama. Turkcellde 6gb 30tl 7gb 32tl suan
  • Teknosacell eski müşterilerine sınırsız internet ve sınırsız konuşma Faturalı paket 49 lira ayrıca Pttcell 50 gb ve sınırsız konuşma eski müşteriye faturalı paket var ancak internette yazmaz ve televizyonda reklamı çıkmaz rekabet kanunu ve Tt Ye bağlı olduğu için.....

• Pttcell 50 gb ve sınırsız konuşma 42 lira 35 kuruş faturalı paket eski müşteriye geçerli...

• Ptt ve Bim in tarifelerini de araştırabilirsiniz.
  • SYLAS PTTCELL 17 gb sınırsız konuşma 49 TL

• Teknosacell hattım var taahhütüm bitti ve aradılar. Uygun bir şey önermiyorlar başka bir operatöre taşımak istiyorum. Bu hattım yedek olduğu için fazla bir kullanım yapmıyorum. Faturasız önerebileceğiniz uygun bir tarife var mı?

• pttcell geç daha iyi....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.