Şimdi Ara

Teknosadan kazık yedim..(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 kasım pazartesi akşamı kozyatağı carrefourdaki teknosaya gittim. 1576tl ye özellikleri yazılı olan ve bana söylenilen şekilde i5 4gb ram 1gb hd5650 dell bilgisayarı övdüler tanıttılar vs... Bilgisayarı inceleme fırsatım olmadı..Ertesi sabah yola çıkacağım içinde bilgisayarı eve gidince açmadım..Bu sabah kayseriye geldim.İşlerimi hallettikten sonra bilgisayarı kurcalamaya başladım. 1gb 5650 oldugu söylenilen ekran kartı 512mb 5470 çıktı. Ne yapabilirim bu konu hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 9 Şubat 2011; 15:48:32 >

• Bu ne saçma iştir ya..! direk laptopu aldığın yere git ve durumu izah et değiştirmek zorundalar yada değiştirmezler yada geri almazlarsa hukuksal yola başvur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

29 kasım pazartesi akşamı kozyatağı carrefourdaki teknosaya gittim. 1576tl ye özellikleri yazılı olan ve bana söylenilen şekilde i5 4gb ram 1gb hd5650 dell bilgisayarı övdüler tanıttılar vs... Bilgisayarı inceleme fırsatım olmadı..Ertesi sabah yola çıkacağım içinde bilgisayarı eve gidince açmadım..Bu sabah kayseriye geldim.İşlerimi hallettikten sonra bilgisayarı kurcalamaya başladım. 1gb 5650 oldugu söylenilen ekran kartı 512mb 5470 çıktı. Ne yapabilirim bu konu hakkında?

götürüp durumu anlatıp üstlerine atacaksın laptopu yapacağın bu..bi karışıklık olmuştur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

29 kasım pazartesi akşamı kozyatağı carrefourdaki teknosaya gittim. 1576tl ye özellikleri yazılı olan ve bana söylenilen şekilde i5 4gb ram 1gb hd5650 dell bilgisayarı övdüler tanıttılar vs... Bilgisayarı inceleme fırsatım olmadı..Ertesi sabah yola çıkacağım içinde bilgisayarı eve gidince açmadım..Bu sabah kayseriye geldim.İşlerimi hallettikten sonra bilgisayarı kurcalamaya başladım. 1gb 5650 oldugu söylenilen ekran kartı 512mb 5470 çıktı. Ne yapabilirim bu konu hakkında?

Hocam ,faturada ürünün özellikleri belirtilmiş değil mi ? Bu arada geçmiş olsun.
  • ben oraya pb tj75 modelini almak için gittim. bu pcyi gösterdiler. i5 1gb 5650 ekran kartı var dediler. almışken dell alayım dedim...Ekran kartı hakkında konuşurken alacagım pc ya gt330 yada 5650 olsun dedim. 5650 çok daha iyi bi ekran kartı bu pcde mevcut zaten uzun süre kullanabilirsiniz falan diye öttüler birde
  • Geri ver hocam bir yanlışlık olmuştur belki düzeltirler bence gerekeni yaparlar.He yapmazlarsa hukuksal yollara başvurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Geri ver hocam bir yanlışlık olmuştur belki düzeltirler bence gerekeni yaparlar.He yapmazlarsa hukuksal yollara başvurursun

bugün kayserideki teknosaya gittim. görevliye mevzuyu açtım. bunun ekran kartı dedim.adam lafımı tamamladı.5650 dediler degil mi diye? daha önce bi kaç kere karşılaşmış aynı sorunla.. Ürün iadesi yapın yanlış bilgilendirmeden dolayı dedi.. Okul sebebiyle kayseride olduğum için ancak ailem ilgilenebilir meseleyle. bu akşam gidip görüşecekler teknosa ile. Sonucu buraya yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Geri ver hocam bir yanlışlık olmuştur belki düzeltirler bence gerekeni yaparlar.He yapmazlarsa hukuksal yollara başvurursun

bugün kayserideki teknosaya gittim. görevliye mevzuyu açtım. bunun ekran kartı dedim.adam lafımı tamamladı.5650 dediler degil mi diye? daha önce bi kaç kere karşılaşmış aynı sorunla.. Ürün iadesi yapın yanlış bilgilendirmeden dolayı dedi.. Okul sebebiyle kayseride olduğum için ancak ailem ilgilenebilir meseleyle. bu akşam gidip görüşecekler teknosa ile. Sonucu buraya yazarım.

Sorunsuz bir şekilde iade yaparsınız umarım.

• bugün ailem teknosa ile görüşmeye gitti. ürünü bize satan eleman ertesi gün yıllık izin kullanmış. 1hafta yokmuş..eleman geldiği zaman yok ben öyle birşey demedim derse ürünü geri almayacaklarmış.. biz bilgisayarı aldığımızda 4 kişiydik.1 eleman kendisi zarara uğramamak için hayır öyle birşey olmadı derse bizim bütün söylediklerimizi yalan sayacaklar sanırım.
  • quote:

bugün ailem teknosa ile görüşmeye gitti. ürünü bize satan eleman ertesi gün yıllık izin kullanmış. 1hafta yokmuş..eleman geldiği zaman yok ben öyle birşey demedim derse ürünü geri almayacaklarmış.. biz bilgisayarı aldığımızda 4 kişiydik.1 eleman kendisi zarara uğramamak için hayır öyle birşey olmadı derse bizim bütün söylediklerimizi yalan sayacaklar sanırım.

Var mı böyle mantık ? Bu ne ilgisizlik ? Madem aç elemanına telefon.Sorunun cevabını al.Tüketiciyi düzgünce bilgilendir.
  • Way sen kayseridemiydin
  • Kayserideyik biz. Bi pcnin peşine düştük bakalım.kayserideki teknosa çalışanı bile paranı iade alabilirsen bi daha yaklaşma teknosaya diyor..
    1 hafta izindeki çalışanlarının dönmesini bekleyecekmişiz bakalım.nereye şikayet edebilirim bunları? adam gelip hayır ben öyle bişey demedim derse bizim dediklerimiz yalanmı olacak dedik öyle birşey olmaz 8 senelik çalışanımız falan dediler..
  • Öyle 1 hafta bekletilirmi sonra ürün iadesi süresi geçti derler. Telefon açıp sorsunlar 8 yıllık elemanlarının telefonu yokmuymuş onlarda ? Bu arada kayseri kadar yakınsan bi pm çak bana msn adresini
  • quote:

bugün ailem teknosa ile görüşmeye gitti. ürünü bize satan eleman ertesi gün yıllık izin kullanmış. 1hafta yokmuş..eleman geldiği zaman yok ben öyle birşey demedim derse ürünü geri almayacaklarmış.. biz bilgisayarı aldığımızda 4 kişiydik.1 eleman kendisi zarara uğramamak için hayır öyle birşey olmadı derse bizim bütün söylediklerimizi yalan sayacaklar sanırım.

bu teknosa aynı mavi bilgisayar gibi üçkağıtçı yani başka bişey değil..çöp dahi almam ordan aldırmamda hem pahalı hemde bişey oldumu bit pazarından alsan daha çok ilgilenirler..bu kdar ılımlı olmayın bence yok çalışan izinliymiş vs. hatta gidip biraz olay çıkarsanızda hiç fena olmaz yoksa geçiştirirlerse bu durumu hiç şaşırma..

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

bu teknosa aynı mavi bilgisayar gibi üçkağıtçı yani başka bişey değil..çöp dahi almam ordan aldırmamda hem pahalı hemde bişey oldumu bit pazarından alsan daha çok ilgilenirler..bu kdar ılımlı olmayın bence yok çalışan izinliymiş vs. hatta gidip biraz olay çıkarsanızda hiç fena olmaz yoksa geçiştirirlerse bu durumu hiç şaşırma..

çalışanlarını aramışlar "elemanları bana ürünün ekran kartının diğerlerine göre kötü oldugunu işlemcinin daha iyi oldugunu" söylemiş.. ulan serefsiz sen bana i5 5650 pb tj75ten daha iyi demedin mi bu pc için.. ne farkı var dediğimde dell daha iyi teknik servisi var. ramleri 1333 demedin mi? istanbulda olsam olay çıkartırdım orada.. Şimdi benim nereye başvurmam lazım.düpedüz dolandırıcılık bu yaptıkları..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

çalışanlarını aramışlar "elemanları bana ürünün ekran kartının diğerlerine göre kötü oldugunu işlemcinin daha iyi oldugunu" söylemiş.. ulan serefsiz sen bana i5 5650 pb tj75ten daha iyi demedin mi bu pc için.. ne farkı var dediğimde dell daha iyi teknik servisi var. ramleri 1333 demedin mi? istanbulda olsam olay çıkartırdım orada.. Şimdi benim nereye başvurmam lazım.düpedüz dolandırıcılık bu yaptıkları..

Az para vermemişsiniz gerekirse İstanbul'a gidip hakkınızı arayın

• Teknosa mallarında 15 gün içerisinde zaten iade hakkı var koşulsuz. Tüketici haklarına şikayette edebilirsin.
    http://www.tuketicihaklari.org.tr/index.php?option=com_contact&Itemid=3
    Mail atma önce telefon et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 2 Aralık 2010; 15:02:07 >
  • Bu tuketiciyi koruma sitelerine bi basvur birde tuketiciyi koruma dernegine bak derim. Ayrica teknosa nin genel merkezine felan ulasmaya calis. Bu televizyonda cikiyordu bu sizi korumaz buda korumaz sizi yasa korur diye bak bakalim koruyormu hakkaten. Tekrar gecmis olsun teknosadakiler zaten magzalarinda olan seyden haberleri yok demekki simdi buna birde balik hafizasi eklendi. Yada balik hafizasi oldugundan haberleri olmuyor ondanda olabilir :) Bu arada ozellikle Teknosa Kozyatagi Carrefour daki subesinde bir sikinti var bende ordan 3-4 kere alisveris yaptim 2 seferde de problem yasadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeihk -- 2 Aralık 2010; 15:23:32 >
  • kardeşim sen şimdi bırak onu bunu bak yasal hakların illaki var ama şu aşamada işlemlere bi başlasan (en iyi ihtimal) 1.5-2 aydan önce netice alamazsın.sen şimdi hiç bulaşma yasal işlemlere önce o aldığın mağazaya git durumu insan gibi anlat..anlamazlarsa bu üçkağıtçıların anladığı başka bir dil daha var birde öyle anlatmayı dene ne yap ne et çöz orada bu işi.keşke ankaradaki teknosadan falan almış olsaydın yemin ederim çıkar gelirdim seninle o kadar uyuz oluyorum bu ş..sizlere.
    en son ihtimal yasal süreçleri başlatırsın.çünkü dediğim gibi bikaç aydan önce neticelenmiyor bu işler..ben az uğraşmadım böyle üçkağıtçılarla hep kazandım ama o beklemek insanı sinir hastası ediyor.
  • şikayet var da yaz.... yararı olur.
    birde şu teknosadan millet ne alırsa anlamam.. ucuzluk desen yok ilgilenmek desen yok. benim notebook teknosada 1900 yakın hepsi buradada 1370 saçmalığa bak niye teknosa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Aralık 2010; 18:14:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.