Şimdi Ara

Tekrar başladım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna Mart ayında sosyal hayatımı alt üst ettiği için ara vermek zorunda kaldım, tekrar başlama isteği ister istemez içimde oluştu fakat üzerine maddi sıkıntılar da eklenince hevesim açıkçası kursağımda kaldı. 2 gün önce şeytan dürttü tekrar ve "Acaba 5.3'te neler olmuş?" bahanesi ile oyuna geri döndüm. Isle of Thunder ilk geldiği vakit tüm harita curcuna içindeydi. Gerek rare peşinde koşanlar olsun, daily peşinde olanlar olsun hiç boş durmazdı harita. (Medium population'a sahip bir realmde oynadığımı düşünürsek.)Tekrar başladığım gün ufak bir ziyarette hüsrana uğradığımı rahatça söyleyebilirim. Herkes gearını yapmış, tüm rarelar dokunulmadan canlı duruyor, bir trove senaryosu için anahtar bile düşüremiyorum.

5.4'e kadar bekleme taraftarıyım fakat içim içimi kemiriyor adeta oyunu oynayabilmek için. O yüzden size danışayım dedim, ufak bir yardım için...

Şu an 5.3'te neler yapılabilir? veya siz benim yerimde olsaydınız oyundan şu an için hevesi tam anlamıyla alabilmek için neler yapardınız? Şahsen sıfırdan heirloomsuz bir karakter kasmayı planlıyorum fakat şu şartlar altında gözümde çok büyüyor her şey, en azından 5.4'e yetiştirebilirim umuduylayım. Elim kolum bağlı kısacası...

Karakterimin armory linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ljudet Innan -- 15 Temmuz 2013; 2:07:46 >

• Ljudet Innan kullanıcısına yanıt
    Bende yeni başladım outworld serverinde nightelf'im
  • Kardeş mainim warlock. Şu iki gün ayıptır demesi it gibi green fire için uğraşıyorum. Ondan tad aldığım söylenemez :D Bunların haricinde ben dominance offensive midir ne midir öyle bir yerin rep. için kasyorum aynı zamanda da garrosh'un yaptıklarını öğrenmekteyim. Golden lotusda da daily yaparak yine hikaye'yi anlamaya çalışıyorum. Daily görevler ile zaman geçiyo, en azından benim için. Arada da isle'de daily yapıyorum honor ve para için :) Bunlara ek olarak da mining farmlıyorum...
    Ha, 5.4 gelince warlocklar güzel nerflenecekler. onun için 5.4 gelmeden elimden geldiğince acele etmeye, lock'dan fazlaca yararlanmaya çalışıyorum. Zaman kaldıkçada level kasıyorum.
    Gördüğüm kadarı ile şu an ki gear'ın seni 5.4 de ki LFR raidlerinde idare eder. Ha ben hardcore istiyorum diyorsan, gear çok düşük.
    Taze level kasma olayı da senin oyunda ki hedefine göre değişir yani. PvP-PvE itemlerini bitirdikten sonra boş zamanlarında neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Kardeş mainim warlock. Şu iki gün ayıptır demesi it gibi green fire için uğraşıyorum. Ondan tad aldığım söylenemez :D Bunların haricinde ben dominance offensive midir ne midir öyle bir yerin rep. için kasyorum aynı zamanda da garrosh'un yaptıklarını öğrenmekteyim. Golden lotusda da daily yaparak yine hikaye'yi anlamaya çalışıyorum. Daily görevler ile zaman geçiyo, en azından benim için. Arada da isle'de daily yapıyorum honor ve para için :) Bunlara ek olarak da mining farmlıyorum...
    Ha, 5.4 gelince warlocklar güzel nerflenecekler. onun için 5.4 gelmeden elimden geldiğince acele etmeye, lock'dan fazlaca yararlanmaya çalışıyorum. Zaman kaldıkçada level kasıyorum.
    Gördüğüm kadarı ile şu an ki gear'ın seni 5.4 de ki LFR raidlerinde idare eder. Ha ben hardcore istiyorum diyorsan, gear çok düşük.
    Taze level kasma olayı da senin oyunda ki hedefine göre değişir yani. PvP-PvE itemlerini bitirdikten sonra boş zamanlarında neden olmasın.

Öncelikle cevap için teşekkürler.

Dailylerden pek haz etmesem de Dominance Offensive dailylerine başlayabilirim en kısa sürede, önceden ne güzeldi Valor kas, item'i al rahatça ama illaki uğraştıracak Blizzard . Bugün salaklık edip 300 küsüre kadar kastığım Jewelcrafting'i sildim, yerine Skinning aldım. Hangi kafayla yaptıysam Meslekler fazla zevk vermemeye başladı MoP'da.

Açıkçası hardcore oynayacak vakti bulamıyorum kendimde. Bir yerden sonra sıkıntı yaratmaya başlıyor bünyede. Cataclysm ve Wotlk'da hardcore raid yaptıktan sonra tabii esas main karakerim ile olacak o kadar 5.4 LFR raidlerini rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum.

Aslında WoW'un PvP tadını hiç tam anlamıyla almadım. PvP yaptığım zamanlar bir elin parmaklarını geçmez. Sıfırdan karakter yerine PvP deneyebilirim gibime geliyor...

Tavsiyeler için tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ljudet Innan -- 15 Temmuz 2013; 2:23:17 >

• Üzüldüm giden JC'ye :D Dominance offancive'nin daily görevler klasik mob kes görevleri yerine hikaye ile de paralel gidiyor. Bir diğer değiş ile o ıvır zıvır daily görevlerden sonra hikaye için olan görevler başlıyor. Ondan zevkli... PvP için ise mikrofon olmadan tıklamıyorlar seni :D Ha böyle pug raid gibi şeyler ile geçiniyorsan da bu sefer de adamlar ilgi göstermiyorlar. Onlar da haklılar. Kim ister ki tanımadığı low rating bi adam ile maç yapmak :D Şimdiden kolay gele, hayden eyvallah
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    PvP konusunda haklısın, aynı şey raidler için de geçerli az buçuk. Ayrıca bikaç saat sonra Dominance Offensive dailyilerine başlamayı planlıyorum. Bu zincirde kastığımız reputation ile neler alınabiliyor acaba?
  • O bölgede ki rep. ile binek alabiliyorsun. İtem falan da alınıyor ama aklımda kalmadı, sadece binek var aklımda. Bir de o bölge ile garrosh'un pandaria'da ki yaptıklarını da görebiliyorsun. Misal Voljin'in zehirlenme olayında görev ordan başlıyor sonra scenerio ile devam ediyor. Bir nevi hikaye ile de paralel. Hangi itemlerin alınabildiğini görmen için dehttp://www.wowhead.com/faction=1375/dominance-offensive ahanda burda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O bölgede ki rep. ile binek alabiliyorsun. İtem falan da alınıyor ama aklımda kalmadı, sadece binek var aklımda. Bir de o bölge ile garrosh'un pandaria'da ki yaptıklarını da görebiliyorsun. Misal Voljin'in zehirlenme olayında görev ordan başlıyor sonra scenerio ile devam ediyor. Bir nevi hikaye ile de paralel. Hangi itemlerin alınabildiğini görmen için dehttp://www.wowhead.com/faction=1375/dominance-offensive ahanda burda var.

Wowhead kullanmak hiç aklıma gelmedi niyeyse Çok teşekkürler hocam, hikayesi de saracak gibi epey

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljudet Innan

quote:

O bölgede ki rep. ile binek alabiliyorsun. İtem falan da alınıyor ama aklımda kalmadı, sadece binek var aklımda. Bir de o bölge ile garrosh'un pandaria'da ki yaptıklarını da görebiliyorsun. Misal Voljin'in zehirlenme olayında görev ordan başlıyor sonra scenerio ile devam ediyor. Bir nevi hikaye ile de paralel. Hangi itemlerin alınabildiğini görmen için dehttp://www.wowhead.com/faction=1375/dominance-offensive ahanda burda var.

Wowhead kullanmak hiç aklıma gelmedi niyeyse Çok teşekkürler hocam, hikayesi de saracak gibi epey

Hikaye zevkli ya. Benim realm de ally olmadığında kolay geliyor. Umarım çok ally olmaz :)

• Bende geri dönmeyi düşünüyorum hatta düşünme aşamasını geçtim uygulamaya koyuldum(iniyor suan).en buyuk etken green fire oldu..Ben hep diyordum butun locklar "fel fire" enerjisini kullanıyor bizim dertli destro lock inatla "default" fire kullanıyor diye kızardım.Blitz geçte olsa duymuş sesimi görmem lazım :)
    Benim dertli lock buhttp://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Delib%C3%B6brek/simple
    Ne dersiniz ilvl sıkıntı cıkartırmı ? hos siz cıkartır desenizde sanırım ben gene bir kafadan 20 wipe kota koydum kendime
    Edit:
    Daha önce otomatık odemeydi bu sefer değişiklik olsun diye blizz kendi üzerinden game time card aldım lakin "The following errors have occurred:
    You cannot claim this game card key. You have no eligible World of Warcraft accounts for this game card key."

bazende "The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance."

diyor daha önce farklı diyordu bir kac defa deneyince en son bu hali aldı. Yani sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..Bu işaretmi acaba :)
    Hesap durumu frozen,Sanki daha öncede oyunu bir sure bırakmıstım o zamanda frozendi ama boyle bir sorun çıkmamıştı.
    Ticket felan atıcamda acaba atladığım birsey olabilirmi diye size sorayım istedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 17 Temmuz 2013; 15:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Bende geri dönmeyi düşünüyorum hatta düşünme aşamasını geçtim uygulamaya koyuldum(iniyor suan).en buyuk etken green fire oldu..Ben hep diyordum butun locklar "fel fire" enerjisini kullanıyor bizim dertli destro lock inatla "default" fire kullanıyor diye kızardım.Blitz geçte olsa duymuş sesimi görmem lazım :)
    Benim dertli lock buhttp://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Delib%C3%B6brek/simple
    Ne dersiniz ilvl sıkıntı cıkartırmı ? hos siz cıkartır desenizde sanırım ben gene bir kafadan 20 wipe kota koydum kendime
    Edit:
    Daha önce otomatık odemeydi bu sefer değişiklik olsun diye blizz kendi üzerinden game time card aldım lakin "The following errors have occurred:
    You cannot claim this game card key. You have no eligible World of Warcraft accounts for this game card key."

bazende "The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance."

diyor daha önce farklı diyordu bir kac defa deneyince en son bu hali aldı. Yani sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..Bu işaretmi acaba :)
    Hesap durumu frozen,Sanki daha öncede oyunu bir sure bırakmıstım o zamanda frozendi ama boyle bir sorun çıkmamıştı.
    Ticket felan atıcamda acaba atladığım birsey olabilirmi diye size sorayım istedim ?

iLv cok az sıkınti cikarir, biraz LFR gir, en kotu 492'ye falan tamamla. O zaman kafadan koydugun 20 wipe 15'e inebilir belki :D

Ayrica bahsettigin ilk hata hesabindaki WoW1 ve WoW2 kisimlarindan kaynaklaniyor olabilir. Aldigin gametime'i WoW2'ye yuklemeye calisiyor olabilirsin. Diger hata ise Blizzard odakli gozukuyor. Ticket atmanda fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ljudet Innan -- 18 Temmuz 2013; 2:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube videolarını izledim yerim spoiler dedim.. Mu gibi girmeyeceğim yani, buyuk ihitmal max 7 try da bitirebilirim diye düşünüyorum

Dediğiniz gibi ticket attım dün ve sasılıcak derecede "3 dk" içinde geri donduler, şaşırdım tabi :)
    quote:

reetings,

Thank you for contacting us regarding the game time card you just purchased.

Sadly, you made the purchase on the US Online Store, which means that the code you received will not work on the EU region.

We can cancel the order for you, but in order to do so, we will need you to please reply to this ticket with a legible scan or photo of a piece of government-issued photo identification, such as a passport or driving license matching the first and last name of the registered account owner.

We look forward to your reply.

Best regards,

Nythillium,
    Customer Support Representative
    Blizzard Entertainment Europe

Peki tamam diyip resim cekip gonderdim

quote:

Good evening,

Unfortunately, the identification you provided was not accepted for the following reason(s):

The quality of the submitted image is too poor. (Blurry, low resolution).
    The ID is no longer valid. (Expired).

While these requirements may seem overly strict, we consider it to be of vital importance that accounts are claimed by their rightful owner. As such, these measures are necessary.

Please reply to this ticket and provide us with the following:

- A scan or digital image of nationally recognised photo ID, such as passport or drivers license.

Regards

Rob M
    Blizzard Entertainment
    Customer Services EN

dediler..
    Şimdi birinden çok mega pixelli makina alıcam onunla çekip göndereceğim, adamlara resim beğendiremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 18 Temmuz 2013; 9:34:04 >

• isterseniz birlikte oynayabiliriz ulasabilirsiniz
  • foto benden de istemişlerdi net gözüken bi foto cebinle gönderirsen hemen çözerler sorununu
    ben ehliyet göndermiştim
  • Bugun arkadaştan rica ettim sağolsun Nikon D7100 verdi onlara 7mb lik bir resim çektim :) 1 ile 7 gun surebilirmiş iadesi ama işlemleri başlatmıslar :)
    İlgilenen arkadaşlara teşşekür ederim.
    Bir sorum daha olucaktı yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki transmog için artık aynı takım item gerekmiyor diye aklımda kalmış ?
    örnek veriyorum axe------> sword iteme transmog yapılıyor diye hatırlıyorum yani ben oynarken yoktu ama eklendi diye sanki duydum ama denedim olmadı ?
    Aslı varmıdır yoksa gelicek patch felanmı eklenicek ?
  • Benim de haberim yoktu ondan, mesajini gorunce deneyeyim dedim. Starshatter'i Sulfuras'a donusturebildim. Oluyor sanirim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende neden olmadı acaba :) ben dagger--->sword denemiştim..

Bu arada arkadaşlar boş vakti olan yardım etmeyi seven ve bunda karşılık beklemeyen clasına hakim kendi karakterinde yapmıs ve bunu herkes yapmalı bilincini amaç edinmiş "yardım sever" arkadaşlara çağrı yapıyorum :)
    Şu lanet green fire 2. tur fel hunterlar gelince ortalık 56 oluyor banisten cıkan doomguard derken mumkun değil gecemiyorum "yıprandım" ...
    Hani acaba birisi yerime yaparmı Hayır olan 1k gold rpr gitti bir o kadar daha giderse kendimden şuphe edicem istemiyorum oyundan soğumak :) ben clasıma hakimim ve oyle olduguna da şuphem olsun istemiyorum
    #DirenPsi..
    Bu arada yapıcak arkadaşlara bilgi olsun..

1- Cataclysm interup edince stun sırasında caos bolt atarsanız "2x dmg yiyior"
    2- portallar arasını kısa tutarsanız her agro aldıgınızda kullanın daha dogru agro hep sizde cd doldukca kullanın,dot yağmurundan kurtulun..
    3- ilk aşamada pit lordu fear atarsanız 20sn daha kazanıyorsunuz boss onu enslave etmenizi bekliyor..
    4- agro sizde olmadığı surece boss "caos bolt cast etmiyor"

Şimdilik tecrube ettiklerim bunlar lakin felhunter fazında şansım yaver giderse ilk turu atlatıyorum gitmezse ilk turda patlıyorum.

Varmıdır yerime yapabilecek :)
    ilvl 490 hit cap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.