Şimdi Ara

telden gelen garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duydugumuz seslet buna cok benziyohttp://alkislarlayasiyorum.com/m/content/212221/wow-sinyali-ilk-dunya-disi-radyo-sinyali

Arkadaş lar gecen aksam saat 10.20 gibi biriyle konusuyodum kavga ettik ikimizde susuyoduk sonra birden telden garip garip sesler gelmeye başladı frakans filan deisti galba igrenc sesler geliyodu sanki biri boguluyomus yada mikrofona dayamis agzini tuhaf şekilde nefes aliyomus gibi cizirtida geliyodu cok irenc heeaagh gireak gibi cok korkunctu karsi tarafa alo diyodum ses gelmedi bende korktugum icin kapadim yeminle korkudan siciyodum karsi taraf benim yaptigimi sanmis bole korkutmak icin yapariz ya haagghi diye bana cikarma su sesleri korkuyom demis duymadim teller dinleniyo ondan olabilir dedim ama arkadaşım bana bi resim atti bizim konusmamizdan 3 saat once dunya disindan gelen sinyaller bilim adamlarini heycanlandi diye bilmiyorum "dunya disi sinyallerin bizim hatta düşmesi" pek olasi deil yani belki de telleri dinlediklerinden gelmistir o sesler ama yinede cok korkunctu bi an dondum kaldim siz ne dusunuyosunuz bu konuda

telden gelen garip sesler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samanyolunda ünlü oldunuz
  • Benim telefondan konuşma sesi gelmişti gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.